Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltida 1 adet haslanmis yumurta 3 adet zeytin bir dilim peynir yesil cay
Ara ogun bir elma.
Ogle yemegi 1 adet tavuk but.salata
Aksam yemegi bir kase salata bir tabak yogurt
Bu defa dogru yazmisimdir ins:)
Evet Feyzacigim :) umarım bende doğru yazmışımdır :KK48:
Açlık hissediyor musun? Birde öğlen ile akşam arası kaç saat? Ara öğün neden yok? Kahvaltina 1-2 dilim tam buğday ekleyebilirsin. Tahıl grubu hiç yok. Aksam salatana haşlanmış 2yk bulgur ekleyebilirsin. Eğer erken yiyorsan geç saatte acıkıp sapıtmanı engeller. Salatalarını bol tut. Çünkü asıl bize tokluk veren yiyecek sebze. Hemde lif alıyoruz. Menün gayet güzel. Miktarları da yazarsan az mı çok mu onu da yorumlardık. Su miktarlarını da yazarsan iyi olur. Hadi bakalım bir :nazar: hakettin :KK39:

Iyi aksamlar
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltida 1 adet haslanmis yumurta 3 adet zeytin bir dilim peynir yesil cay
Ara ogun bir elma.
Ogle yemegi 1 adet tavuk but.salata
Aksam yemegi bir kase salata bir tabak yogurt
Bu defa dogru yazmisimdir ins:)
Bu but tam but mu? Baget mi? Baget ise az. Tam but ise bilemedim. 3-4 köfte büyüklüğünde olması lazım dı:KK64:

1 saat yürüyüş, yarım saat ip atlama fancynancy fancynancy

Canım fena halde abur cubur istiyor. Kendimi spora vuruyorum kaçamak yapmamak için :)

tatlı tuzlu hiç fark etmez hepsini yerim şu an. Ama gerçekte istediğim, kuzenimin pastacı kreması ile yaptığı o mükemmel pastalar. Bildiğin hayalini kuruyorum. Bana kolay gelsin ne diyeyim :)

Bu günü nasıl kapatacağım:ıslık:
Yazalım bir menü bakalım
Kalkınca su içmeye vaktim olmadı maalesef:KK61:
Kahvaltı
60gr süzme light peynir ve 2 ceri domates ile sandviç

Öğlen
Tavuk döner salata ayran

Ara 1 büyük bardak kefir

Akşam yemeğim yok. Bizimkiler kahvaltı yapacaklar. Bendeee
Bol salata 3yk kinoa ile yiyeceğim.

3 büyük kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
1 orta boy yağsız sütlü filtre kahve
3lt su

fancynancy fancynancy
40 dk yürüyüş yapıldı. Akşam yine hoplar zıplarım ama yazmasak da olur. Nasıl olsa şampiyon belli :KK70:

1 saat yürüyüş, yarım saat ip atlama fancynancy fancynancy

Canım fena halde abur cubur istiyor. Kendimi spora vuruyorum kaçamak yapmamak için :)

tatlı tuzlu hiç fark etmez hepsini yerim şu an. Ama gerçekte istediğim, kuzenimin pastacı kreması ile yaptığı o mükemmel pastalar. Bildiğin hayalini kuruyorum. Bana kolay gelsin ne diyeyim :)
Şaka olmalı bu:KK57: hayali bile kilo yapabilir.:KK70: Kahve iç bebem yada kakaolu süt. Hayal bile etme :rolleyes:

Şaka olmalı bu:KK57: hayali bile kilo yapabilir.:KK70: Kahve iç bebem yada kakaolu süt. Hayal bile etme :rolleyes:
Ya geçen kinderi gömdüm ya tatlı ihtiyacım bir miktar bile azalmadı. 2006 yılından beri 65 altını görmüyorum ve vücut şu an beni geri döndürmek için sabotaj yapıyor bence :) eski ben olsam bu kadar kilo vermişken gider bir gün serbest yapardım. Ama şu an neden böyle hissettiğimi anlıyorum ve yediğimde de isteğim azalmadığı için yememek için uğraşıyorum.buraları kırmak çok önemli bence. Tam 1,5 haftadır çantamda çubuk kraker var okula götürüp getiriyorum canım kaçamak isterse gidip makineden oreo vs almamak için çantamda görece daha masum bir abur cubur gezdiriyorum.halim fena ama 64 olunca bence rahat bırakır bünyem beni :)

Selam genclik ben geldim.. ama fenalardayim. Bazılarınizin haberi var yuksek lisans tezimin verilerini sacma bi hata sonucu kaybettim.isleri toparlamak icin deli gibi kosturuyorum. Ayaklarimi uzatip kendime vakit ayirdigim tek an kizlarla h.sonu olan buluşmamızdi :( olcu listesini yapamadım henuz farkındayım kusura bakmayin.laptop okulda analize biraktim yarin ya da öbür aksam yapmaya calisicam size listeyi...
Kosturuyorum aksama kadar... shealth deki o adimlarin altinda yatan kan ter ve gozyasi var leydieess :( :KK51:

Neyseee vardir bi hayır diye diye giristim yine işlere,poncik insanlar aldim h.sonu hayatıma enerji verdiniz hepiniz sağolun :KK52:
Monisin minnos hediyesini panoya koydum mesela,boncuk boncuk bakiyi bana ordan :KK36:
Dua edin kizlar toparlayayim su isleri hayirisiyla :dua:

Iyi aksamlar kizlar bu hafta diyet adina bisey ywpamadim maalesef bende dun dgunum diye arkadaslar yemege goturdu bugun emekli olan arkadasimizi yemege goturduk yarinda kres grubumuzla yemek var battim ben battim ne guzel gecen hafta butun ogle tatilinde yuruyordum cok da iyi hissediyordum isin kotusu hasta olacagim sanirim burnum akiyor gozum akiyor asiri halsizlik var isten saat 6 da geldim daha simdi oturdum cocuklar 1 aydir kek borek istiyordu hadi dedim yapayim ama midem bulaniyor hepsi firinda simdi tadina bile bakmiyacagim sicak ihlamur iciyorum onun yerine

Selam genclik ben geldim.. ama fenalardayim. Bazılarınizin haberi var yuksek lisans tezimin verilerini sacma bi hata sonucu kaybettim.isleri toparlamak icin deli gibi kosturuyorum. Ayaklarimi uzatip kendime vakit ayirdigim tek an kizlarla h.sonu olan buluşmamızdi :KK43: olcu listesini yapamadım henuz farkındayım kusura bakmayin.laptop okulda analize biraktim yarin ya da öbür aksam yapmaya calisicam size listeyi...
Kosturuyorum aksama kadar... shealth deki o adimlarin altinda yatan kan ter ve gozyasi var leydieess :KK43: :KK51:

Neyseee vardir bi hayır diye diye giristim yine işlere,poncik insanlar aldim h.sonu hayatıma enerji verdiniz hepiniz sağolun :KK52:
Monisin minnos hediyesini panoya koydum mesela,boncuk boncuk bakiyi bana ordan :KK36:
Tatlim insallah su islerini yoluna koyarsin tatlim yaa

Selamın Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yine yoğunum bir kaç gündür :KK53: dün hatta erkenden sızmışım :KK53:
Bugün fitness günüm :21: zevkli bir koşturmaca olacak benim için :KK66: gidip yağları yakmaya devam edeyim ki cumaya süper bir rakam görebileyim :KK66:

İnan bende senin dakika oturamamana üzüldüm :KK66: aralarda ettiğimiz sohbet zaten süperdi :KK60: Bende dönüşte Ayşeye dedim sanki senelerdir tanışıp sık sık bir araya gelmiş gibi rahattık diye :KK68:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: İnşallah çabucak toparlanırsın :KK66:
Aminnn canım bende iyileşmek istiyorum çünkü ne varsa dolapta onu yiyorum. Bugün tavuk suyu çorba yapabildim sonunda kendime. Bu hafta güme gidiyor bende. Of yaaa. Hafta arası telafi ederim diye düşünmüştüm ama kısmet. :KK15:

Bugün sabah 1 haşlanmış yumurta, 4 siyah zeytin, cherry domates ve 1 dilim ekmek yedim.
Ara öğünde ise 2 adet mandalina yedim.
Dün menüm şu şekildeydi:
Sabah 1 sahanda yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle yemeğinde 1 kase ezogelin çorbası, 3 ızgara köfte, piyaz (4 yemek kaşığı)
Ara öğünde 1 bardak ayran, 1 porsiyon siyah üzüm
Akşam 1 kase şehriyeli tavuk suyu çorbası, 100 gr haşlanmış tavuk, 5 yemek kaşığı haşlanmış mercimek (yağsız)
Ara öğünde 1 adet nar.
Dün adım sayım 10213 idi. Çok mutluyum bunun için.
Canım adım sayın yükseliyor tebrikler. :KK9: Dakika cinsinden de yazabilirsen çok sevinirim. :KK24:

Selam genclik ben geldim.. ama fenalardayim. Bazılarınizin haberi var yuksek lisans tezimin verilerini sacma bi hata sonucu kaybettim.isleri toparlamak icin deli gibi kosturuyorum. Ayaklarimi uzatip kendime vakit ayirdigim tek an kizlarla h.sonu olan buluşmamızdi :KK43: olcu listesini yapamadım henuz farkındayım kusura bakmayin.laptop okulda analize biraktim yarin ya da öbür aksam yapmaya calisicam size listeyi...
Kosturuyorum aksama kadar... shealth deki o adimlarin altinda yatan kan ter ve gozyasi var leydieess :KK43: :KK51:

İnşallah halledersin işlerini canımcım :KK15:

Iyi aksamlar kizlar bu hafta diyet adina bisey ywpamadim maalesef bende dun dgunum diye arkadaslar yemege goturdu bugun emekli olan arkadasimizi yemege goturduk yarinda kres grubumuzla yemek var battim ben battim ne guzel gecen hafta butun ogle tatilinde yuruyordum cok da iyi hissediyordum isin kotusu hasta olacagim sanirim burnum akiyor gozum akiyor asiri halsizlik var isten saat 6 da geldim daha simdi oturdum cocuklar 1 aydir kek borek istiyordu hadi dedim yapayim ama midem bulaniyor hepsi firinda simdi tadina bile bakmiyacagim sicak ihlamur iciyorum onun yerine
Aman kaptanım dikkat et bak ben yakalandım kurtulamıyorum. :(

Geçmiş olsun kaptanım umarım çabuk toparlarsın

Ya geçen kinderi gömdüm ya tatlı ihtiyacım bir miktar bile azalmadı. 2006 yılından beri 65 altını görmüyorum ve vücut şu an beni geri döndürmek için sabotaj yapıyor bence :) eski ben olsam bu kadar kilo vermişken gider bir gün serbest yapardım. Ama şu an neden böyle hissettiğimi anlıyorum ve yediğimde de isteğim azalmadığı için yememek için uğraşıyorum.buraları kırmak çok önemli bence. Tam 1,5 haftadır çantamda çubuk kraker var okula götürüp getiriyorum canım kaçamak isterse gidip makineden oreo vs almamak için çantamda görece daha masum bir abur cubur gezdiriyorum.halim fena ama 64 olunca bence rahat bırakır bünyem beni :)
InşALLAH. Bu kadar iradeye bence o istekler topuklayip gitsin canım;)

InşALLAH canım. ALLAH kolaylık versi. Bende monişimin poncik hediyesini gözümün önü bir yere astim. Bakıp bakıp mutlu oluyorum:KK36:

Dikkat et kaptan. ALLAH sana güç kuvvet versin. Koşturmaca bitmiyor:110:

Back
X