- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.241

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banumm oy oy çok geçmiş olsun canım şimdi okudum takım da yazdıklarınıSelamın aleyküm kızlarrrrrrrr
Oynakbaşı sahalara döndüüüü
Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedibende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)
Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdirhallederiz nasılsa
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağımkuzum iyi olsun da gerisi önemli değil
Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diyeen sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü
Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyitabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek
artık perşembe inşallah
zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım
moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış
bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama
Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar
![]()
![]()
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağımdeli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor
adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor nelerAllah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar
![]()
Sağol canım. Dün gece nispeten iyi uyumuşum. Bugün daha iyiyimGeçmiş olsun canım. Dilerim bugün daha iyisindir.![]()
Bence güzel güzel gidecek o kilolar. Yeter artık cok kaldılar zaten73'ün altına inersem ozelliklede 70'in altina inersem kesinlikle oyle dusunecem bende.
![]()
Geldi canım geldi. Sana da günaydınGünaydın yazmıştım yok olmuş
Günaaayddııııınlaaaarrrrsesim geldi mi?
Liste için cumaları mutlaka bildirim yapıyoruz. Pazartesi günkü bildirimler bizim takım içerisinde kontrol amaçlı bildirimlerimiz :) Hafta sonu bilançosunu görmek adına. Cuma bildirim yapmayı unutmadığın sürece problem yok canım :)Merhabalarmorordek
Pazartesi günü tartılamadım.
Dün ve bugün adet dönemime denk geldiğinden balon gibi şişim.
Benim Cuma günkü kilo bildirimim yeterli olur mu acaba?
Geldi geldi :))Günaydın yazmıştım yok olmuş
Günaaayddııııınlaaaarrrrsesim geldi mi?
Tamamdır. Teşekkürler.Günaydınnnnn
Liste için cumaları mutlaka bildirim yapıyoruz. Pazartesi günkü bildirimler bizim takım içerisinde kontrol amaçlı bildirimlerimiz :) Hafta sonu bilançosunu görmek adına. Cuma bildirim yapmayı unutmadığın sürece problem yok canım :)
İyi olmana sevindim. Sevgiler.Sağol canım. Dün gece nispeten iyi uyumuşum. Bugün daha iyiyim![]()
Coguyla düğüne bile gidilmez, Rüküs bir millet olacağızgünaydın şekerler,güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
tartım 84 gösterdi ,ya ayarı gidik ya doğru, hiçbir fikrim yok .özellikle çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime ,benim mi ayarım bozuldu
dün saatlerce dolaştım yine üzerime bir şey bulamadım,araplar ülkemizi istila ettiğinden beri tekstilciler onlara çalışıyor işli,allı pullu her şey,yahu markete ,pazara gidicem düğüne değil![]()
Senin hedef ne bu hafta?![]()
Merhabalar kızlar ben ve sorunlarım geldik
Dün ayak baş parmagim şişti tırnak batması olmuş üstüne zor basiyorum. Haftasonu çok gezdik ayaklarım şişti ayakkabı sıktı sanırım bundan oldu.
Çok şiş yanındaki parmak degse ağrıyor.
Gecmis olsunMerhabalar kızlar ben ve sorunlarım geldik
Dün ayak baş parmagim şişti tırnak batması olmuş üstüne zor basiyorum. Haftasonu çok gezdik ayaklarım şişti ayakkabı sıktı sanırım bundan oldu.
Menün güzel ama sebze eksik. Su az. Akşama bol sebze salata ekleyebilirsin. Bol sebzeden kasıt 1kg sebzeye 1yk z.yağ ile haZırlanmış yada fırınlanmış olabilir. Sebze bağırsakları müthiş çalıştırıyor. Denedim tavsiye ederimDünkü menum
Sabah yarım simit, 1 sb çay, peynir, 5 zeytin, 2 biber, maydanoz
Ara sütlü Nescafe
Öğle soğanlı yumurta bol pul biberli . 1 dilim ekmek
Aksam 2 yk kırmızı et yemeği, 1 yk bulgur pilavı
Spor yok
Su 2 lt
Benim hedefim 80li birşey. Bakarsın 79lu olur bu işler belli olmazİnşallah 79 u gorebilmek
Senin hedefin ne
geçmiş olsun tatlım ne can yakar o şimdiMerhabalar kızlar ben ve sorunlarım geldik
Merhabalar kızlar ben ve sorunlarım geldik