Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK66:

Oynakbaşı sahalara döndüüüü :KK70:

Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi :KK66: bende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim :KK66:
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)

Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir :KK66: hallederiz nasılsa :KK66:
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım :KK66: kuzum iyi olsun da gerisi önemli değil

Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş :KK70:
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim :KK66:
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek :KK70:
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye :KK70: en sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi :KK70:
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü :KK70:

Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi :KK66: tabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek :KK66: artık perşembe inşallah :KK66: zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım :KK66:

moni moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış :KK70: bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama :KK70: Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar :KK70: :KK70: :KK70:
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağım :KK70: deli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor :KK43: adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman :KK66:
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor neler :KK70: Allah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar :KK43:
Banumm oy oy çok geçmiş olsun canım şimdi okudum takım da yazdıklarını:KK57:malesef öküz ve manyak dolu:KK62:aman bir şey olmadan hallolmuş Allah korusun,böyle şeyler rabbim kimseye yaşatmasın:cry:kuzunun iyi olmasına da sevindim,hepiniz bir an önce toparlanırsınız inşallah yeter bu kadar hastalık aksiyon,sende kendine dikkat et banum sen ayakta duracaksın ki aileni ayakta tutasın:KK60:

Günaydınnnnn
Merhabalar morordek morordek
Pazartesi günü tartılamadım.
Dün ve bugün adet dönemime denk geldiğinden balon gibi şişim.
Benim Cuma günkü kilo bildirimim yeterli olur mu acaba?
Liste için cumaları mutlaka bildirim yapıyoruz. Pazartesi günkü bildirimler bizim takım içerisinde kontrol amaçlı bildirimlerimiz :) Hafta sonu bilançosunu görmek adına. Cuma bildirim yapmayı unutmadığın sürece problem yok canım :)
Günaydın yazmıştım yok olmuş :KK57:

Günaaayddııııınlaaaarrrr :KK200: sesim geldi mi?
Geldi geldi :))
Sana da günaydın

Anneme geldik cok sevgili kardesim yeni uyanmis kahvalti hazirladi yaptigim pogaca ve pizzayı gömüyor esimle birlikte. Bende marul,maydanoz,nane ve yesil fasulye yiyorum.
Ögleden sonra kısır yapacaz öglen yemem gereken pilav,makarna hakkımı aksam ögününde kısır yiyerek kullanacam. :KK51:

günaydın şekerler,güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah:KK200:
tartım 84 gösterdi ,ya ayarı gidik ya doğru, hiçbir fikrim yok .özellikle çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime ,benim mi ayarım bozuldu :işsiz:
dün saatlerce dolaştım yine üzerime bir şey bulamadım,araplar ülkemizi istila ettiğinden beri tekstilciler onlara çalışıyor işli,allı pullu her şey,yahu markete ,pazara gidicem düğüne değil:kızgın:
Coguyla düğüne bile gidilmez, Rüküs bir millet olacağız :olamaz:

Merhabalar kızlar ben ve sorunlarım geldik :işsiz:
Dün ayak baş parmagim şişti tırnak batması olmuş üstüne zor basiyorum. Haftasonu çok gezdik ayaklarım şişti ayakkabı sıktı sanırım bundan oldu.
Çok şiş yanındaki parmak degse ağrıyor.

Off geçmiş olsun canım ya benimde yeni doğum yaptığımda olmuştu aylarca çektim insallah hemen iyileşir

Dünkü menum
Sabah yarım simit, 1 sb çay, peynir, 5 zeytin, 2 biber, maydanoz
Ara sütlü Nescafe
Öğle soğanlı yumurta bol pul biberli . 1 dilim ekmek
Aksam 2 yk kırmızı et yemeği, 1 yk bulgur pilavı
Spor yok
Su 2 lt
Menün güzel ama sebze eksik. Su az. Akşama bol sebze salata ekleyebilirsin. Bol sebzeden kasıt 1kg sebzeye 1yk z.yağ ile haZırlanmış yada fırınlanmış olabilir. Sebze bağırsakları müthiş çalıştırıyor. Denedim tavsiye ederim ;)

@⁨nilsub⁩ sevgili ortim ve rakibim sesin soluğun çıkmadı. Kendine uygun bir rakip olarak gormuyor musun beni? :110:
Yada korktun mu? :KK39:
Bak bu cuma guzel bir kilo bildirimi yapmazsan yedim seni haberin olsun:kk77:

Dün ayak baş parmagim şişti tırnak batması olmuş üstüne zor basiyorum. Haftasonu çok gezdik ayaklarım şişti ayakkabı sıktı sanırım bundan oldu.
geçmiş olsun tatlım ne can yakar o şimdi

Geçmiş olsun canım.

Back
X