Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar gece gece hakan beyin uykusu kacmis isin kotusu benim uykumu da kacirdi 4 ten beri ayaktayim su an dinc vaziyetteyim ama ilerleyen saatlerde iptal olurum herhalde kizlar dun aksam cok yorgundum yemekten sonra sizdim herhalde ondan boyle dinc durumdayim
Günaydın kaptan. Dincsen sorun yok. Dinlenmişsin demek ki. Çok yoruyorsun kendini.:KK15:

Günaydın herkese. Dün p.tesi bildirimi için tartışmayı unutmuştum. Bu sabah tartıldım ama karnım çok şiş. Onun için gerçek kilo olduğunu sanmıyorum ama yinede çok hoşuma gitti. Kendime rakip arıyorum. Kime meydan okusam da yarışsak acaba :KK70::KK70::KK70:

nilsub nilsub ve Dirilisci hatun Dirilisci hatun sizi gözünme kestirdim. Sizi geçene kadar rakibiz. Var mısınız :KK70::KK70:
Nilgün ortim senin yakanı bırakmam. Gecsemde seni yüzde yarışı yaparız. Hadi ya... nerede o güzel kilo veren Nilgün? Ne zaman sahalara dönüyorsun :ıslık:

Olabilir canım neden olmasin ben varım:KK66:

Günaydın kızlar

Gunaydinlar gece gece hakan beyin uykusu kacmis isin kotusu benim uykumu da kacirdi 4 ten beri ayaktayim su an dinc vaziyetteyim ama ilerleyen saatlerde iptal olurum herhalde kizlar dun aksam cok yorgundum yemekten sonra sizdim herhalde ondan boyle dinc durumdayim

Günaydın kaptanım benim oğlan da beni uyutmadi bugün şu günlerde geceleri uyumuyor pek. Ama ben senin aksine cok yorgun uyandım gözlerim yanıyor:uykucu:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK66:

Oynakbaşı sahalara döndüüüü :KK70:

Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi :KK66: bende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim :KK66:
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)

Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir :KK66: hallederiz nasılsa :KK66:
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım :KK66: kuzum iyi olsun da gerisi önemli değil

Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş :KK70:
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim :KK66:
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek :KK70:
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye :KK70: en sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi :KK70:
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü :KK70:

Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi :KK66: tabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek :KK66: artık perşembe inşallah :KK66: zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım :KK66:

moni moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış :D bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama :D Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar :D :D :D
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağım :D deli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor :( adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman ;)
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor neler :D Allah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar :(

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrr :KK66:

Oynakbaşı sahalara döndüüüü :KK70:

Çok şükür dün gece kuşum tekrar hastaneye gidip geldikten sonra bir daha ateşlenmedi :KK66: bende deliksiz bir uyku çekip kendime gelebildim :KK66:
Bugün eşim işe gitmeyecekmiş bende gönül rahatlığı ile Fitnesse gidebileceğim :)

Cumaya göre 1.8 kg artıdayım ama hiç dert değil çünkü cidden 3 gündür ne beslenme kalmıştı nede su içebilmiştim o yüzden eminim çoğu ödemdir :KK66: hallederiz nasılsa :KK66:
CUmaya kadar sabit görürsem bile mutlu olacağım :KK66: kuzum iyi olsun da gerisi önemli değil

Bu arada alıntı yapmıştım ama uçmuş :KK70:
Geçmiş olsun diyenlerin hepsine çoook teşekkür ederim :KK66:
Kuşum 7 yaşında ama tabi benim gözümde her daim bebek :KK70:
Ablası bile bir an yanından ayrılmadı hatta ilk hastaneye gittiğimizde onu götürmedik diye anam bir tripler ben onu büyüttüm okadar hakkım var üzerinde o hastayken benim evde nasıl oturup çizim yapmamı beklersiniz diye :KK70: en sonunda eşime nasılsa tahlil sonuçları için bekleyeceğiz git al cadıyı dedim de sakinledi :KK70:
Nazlı olduğu için dün hastaneye giderken de Ablacığım sen elimi bırakma senin enerjine ihtiyacım var diye onuda yanımızda götürttü :KK70:

Doktor da şaşırdı ateşin 3 gün devam etmesine ama şükür şu anda daha iyi :KK66: tabi yinede bir iki gün daha okula gitmeyecek :KK66: artık perşembe inşallah :KK66: zaten okulum da okulum diye tuturuyor daha fazla evde zor tutarım :KK66:

moni moni Ayşemmm kız o nasıl bir rüyaymış :KK70: bari rüyalarda fıstık gibi olup zengin zengin dolanalım dimi ama :KK70: Bizim beyaz saçlı prensler sağlıkla yanımızda olsunda varsın genç yakışıklı daş gibi olmasınlar :KK70: :KK70: :KK70:
Benim beyaz saçlı prensi bir ara oyacağım :KK70: deli başımı belaya sokmaktan başka bir şey yapmıyor :KK43: adamı kollayacağım diye bir gün karakolluk olacağım ama bakalım ne zaman :KK66:
Bizim takıma yazdım aksiyon olaylarımızı bir bakda arkadaşın neler yaşıyor neler :KK70: Allah korsun bir gün ya adamın yada benim pekmezimi akıtacaklar :KK43:
Aleyküm selâm Banu;)
Kuşuna geçmiş olsun tekrardan. Dikkat et kız. Hanzolar kadın demez akıtır pekmezini ALLAH korusun.

Izdırabım çok büyük kızlar. Beyincik içeriden isyan ediyor. Yerine mi sığamıyor ne:KK42:
Bu arada kendini bana hiç unutturmuyor. Sürekli beynimi ve beyincigimi hatırlatıyor. Gözler isyanda. Onlar varsa ben yokmuyum diyor. Arka plandan kulaklar katılıyor hani bize hani bize diyor. Kafa değil mübarek orkestra sanki. Tabiki boyun ve omuzlarda "eee insaf. Bu kadar kalabalık taşıyamıyoruz" diyor. Bende ne yapsam bilemedim. Kas gevşetici aldım ama... hasta mi oluyorum ne? Burnumda kaşınmaya basladi:KK42::ruh:
Geçmiş olsun canım. Dilerim bugün daha iyisindir.:KK200:

Back
X