- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.841
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hastaydım ya ondan olsa gerek. Birde ben farkında olmadan çok yesil cay içmişim. Hastalıkla birleşince tansiyonumu düşürmüş. Bu sabah 1 fincan içtim ama iyileşene kadar yeşil çayı bıraktım. Bakalım bu akşam nasıl olacak. Birde hiç dinlenmeye fırsatım yok. 6 gün iş akşam eve git yemek mutfak çamaşır ütü. Pazar günü biraz uyuyayım diyorum sincap saat 8de başımı kemirmeye başlıyor. Temizlik yemek çamaşır ütü. Tam bir kısır döngüdeyimGünaydın
Canım geçmiş olsun bi doktora git istersen ya normal mi hep olur mu böyle
Umut nasılBen de tünaydın diyeyim bari günaydın için biraz geç kaldım galiba :)
Saka mı ferah naptınGünaydınnn!
Sabah tartıldım 77,3sabah sabah regl de olmuşum. Birazcığı ödemdir umarım.
Yok canım hastaydım ya ondan olsa gerek. Birde ben farkında olmadan çok yesil cay içmişim. Hastalıkla birleşince tansiyonumu düşürmüş. Bu sabah 1 fincan içtim ama iyileşene kadar yeşil çayı bıraktım. Bakalım bu akşam nasıl olacak. Birde hiç dinlenmeye fırsatım yok. 6 gün iş akşam eve git yemek mutfak çamaşır ütü. Pazar günü biraz uyuyayım diyorum sincap saat 8de başımı kemirmeye başlıyor. Temizlik yemek çamaşır ütü. Tam bir kısır döngüdeyim![]()
İyi Veysişim. Sizde ne var ne yok :)Umut nasıl
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım bencede bi süre yeşil cay içme sen. Allah kolaylık versin ne diyeyim bu isler bitmez inşallah bir an önce toparlarsin
Merhabalar,Yok canım hastaydım ya ondan olsa gerek. Birde ben farkında olmadan çok yesil cay içmişim. Hastalıkla birleşince tansiyonumu düşürmüş. Bu sabah 1 fincan içtim ama iyileşene kadar yeşil çayı bıraktım. Bakalım bu akşam nasıl olacak. Birde hiç dinlenmeye fırsatım yok. 6 gün iş akşam eve git yemek mutfak çamaşır ütü. Pazar günü biraz uyuyayım diyorum sincap saat 8de başımı kemirmeye başlıyor. Temizlik yemek çamaşır ütü. Tam bir kısır döngüdeyim![]()
Valla çok açık bir gerçek. Kendime gelsin;Saka mı ferah naptın
Merhabalardennisgo tatlim hikayeni ne guzel yazmissin
Kizlar nerdesiniz ceza kesecem hepinize gunluk 5 msj nerde kaldi kurallarimizi uygulamaya mi baslasak acaba
Bu arada ben de ugrayamadim isyerinde hazirlamam gereken bir sunum var onunla ugrastim 1-2gun daha surecek ama siz bos birakmayin
Sağol canım. Bu iller de insanın yakasına yapışınca bırakmıyor
InşALLAH. Ne çektin ne Ferahcigim sendeTatildi, hastalıktı vs. Nefes alamadım ki haftalardır. Evi bile son birkaç gündür toparlayabildim. Bu hallere geldim. Bugün reglim de başladı. Azıcığı ödemdir. Yaaaa yine turp almayı unuttum ben yaaa. Yarında unutursam sırf turp için çıkıp alıcam. Şu uyuz öksürükte bitse rahat edeceğim.