Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın güzel hanımlar
önce kendimi tanıtayım
31 yaşındayım 1.53 boyundayım 90 kiloyum
daha önce 7.takımda yarıştım ve mezun oldum.Azimliyimdir sağlam dereceler de yaptım hani:))
orada aeben abla ve aynura iyi tanırlar beni
haşhimato hastasıyım ayrıca tip 2 diyabet adayıyım,
yüksek oranlı insilün direncine sahibim yani uzun zaman aranızda olacağım
aranızda benim gibi olan varsa birlikte diyet programı hazırlayabilirmiyiz.Çünkü o kadar kilolar vermeme rağmen şu anda nasıl kilo vereceğimi bilemiyorum.Şeker sıkıntım olduğu için 3 saatten fazla aç kalamıyorum çünkü şekerim düşüyor titremeye başlıyorum.Hadi güzel hanımlar bide bana el atın lütfen.

hosgeldin canim hepimiz burda ayni smac icin bulunuyoruz kimin hangi kiloda oldugu onemli degil onemli olan amaca ulasmak o yuzden bosver kilonu amaca odaklan

gunaydin canim evet ben simdiden umutlandim senden

gunaydin caniiiiimmmm evet ben coskula uyandim leslie 2 mil bu sabah startimi verdim
Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama :110:

Selam kizlaaaarrrr
Hepimize mutlu sabahlar
Ben bu sabah cok mutlu uyandim cunku bu haftaki hedefime ulastim hattagectim bile
Her hafta kendime 1 kilo hedef koymustum
Veeeee bu hafta hedefimi 1.300 gr ile tamamladim.
Baslangic 62.3
Gecen cuma 61.8
Veee bu sabah 60.5
Giden 1.3
Yuzde hesaplamayi unutmusum hatirlatirsaniz hemen hesaplar yazarim

Ayrica bu hafta leslienin startini verdim
2 mil yaptim baslangic. Bugun ise gitmiyorum evdeyim oglumu okula goturucem donustede esimle yuruyus yapicaz
Guzel bir gun olsun hepimize insallah
Tebrikler ve inşALLAH :KK39:

Hoşgeldin şekerim hepimiz bir yerlerdeydik canım o konud ahir endişelenme. 1 i de 5 i de gitmeli :KK66:

Kuzucum sabah geç kalktık. Saat 1 de kahvaltı yapınca öğle yemeği yalan oldu tabi. Neva okula gitmedi ya vurduk kafayı uyuduk. Karatay candır ya ne dese kabulüm
Ben seninde listeye dönmeni çok istiyorum. Böyle koyda köşede 1 aşağı 1 yukarı üzülüyorum. Hadi kızlar yaa.. azıcık dişinizi sıksa biz listedesiniz. Ondan sonra gitsin kilolar :KK9::KK9::KK9:

Günaydın güzel hanımlar
önce kendimi tanıtayım
daha önce 7.takımda yarıştım ve mezun oldum.Azimliyimdir sağlam dereceler de yaptım hani:))
aranızda benim gibi olan varsa birlikte diyet programı hazırlayabilirmiyiz.Çünkü o kadar kilolar vermeme rağmen şu anda nasıl kilo vereceğimi bilemiyorum.Şeker sıkıntım olduğu için 3 saatten fazla aç kalamıyorum çünkü şekerim düşüyor titremeye başlıyorum.Hadi güzel hanımlar bide bana el atın lütfen.
Adını bahşetmemissin shut up ama bol bol sağlıklı ara öğünlerle bu sıkıntının üstesinden gelebilirsin. Bir de benim nacizane fikrim; bizler diyetisyen değiliz medyadan yada gittiğimiz diyetisyenlerden öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. Bu kadar sıkıntın varsa şayet bir beslenme uzmanından ve endokrin doktorundan yardım almanı tavsiye ederim. Çünkü uzun bir yolun var ve seni geri çeken sıkıntıların var. Bizde sana burada destek oluruz ve kısa zamanda yol alır incecik olursun inşALLAH. :KK19:
Bu arada ben Ayşe 43 yaşındayım bu pazar 43 oluyorum :110: 97 kilodan 79a göz kırptım :KK48: yeterki sen iste. Bu arada verilen kilonun 12 kilosunu kendi çabamla verdim ancak 12den sonra benim bilgim yetersiz kaldı. Beslenme uzmanı ile yola devam ediyoruz :KK52:

Ben seninde listeye dönmeni çok istiyorum. Böyle koyda köşede 1 aşağı 1 yukarı üzülüyorum. Hadi kızlar yaa.. azıcık dişinizi sıksa biz listedesiniz. Ondan sonra gitsin kilolar :KK9::KK9::KK9:
Kesinlikle haklısın canım. Bende listeye girmek istiyorum ama gözünde uzak gibi duruyor :KK43: az da olsa en azından artık vereyim almayayım diyorum. Bu hafta 200 gr almışım. Haftaya 700 gr verirsem daha mutlu olurum. Sadece haftada 500 gr yaa. Ya da iki haftada çok zor değil Yani. Hep bahanelerim var ama ben bile sıkılıyorum kendimden işte. Çek kulaklarımı Ayşeeeeee :işsiz:

Günaydın güzel hanımlar
önce kendimi tanıtayım
Aramıza hoşgeldin o zaman :KK25:

Selam kizlaaaarrrr
Hepimize mutlu sabahlar
Ben bu sabah cok mutlu uyandim cunku bu haftaki hedefime ulastim hattagectim bile
Her hafta kendime 1 kilo hedef koymustum
Veeeee bu hafta hedefimi 1.300 gr ile tamamladim.
Baslangic 62.3
Gecen cuma 61.8
Veee bu sabah 60.5
Giden 1.3
Yuzde hesaplamayi unutmusum hatirlatirsaniz hemen hesaplar yazarim

Ayrica bu hafta leslienin startini verdim
2 mil yaptim baslangic. Bugun ise gitmiyorum evdeyim oglumu okula goturucem donustede esimle yuruyus yapicaz
Guzel bir gun olsun hepimize insallah

oo harikasın canım, tebrik ederim :)

prensesss016 (61,8/60,5/1,3/%2,10)

Günaydın güzel hanımlar
önce kendimi tanıtayım

canım hoşgeldin, öncelikle ilk sayfadaki kurallarımıza bi bak. bi de ben seni bulamadım, kullanıcı adın aynı mı? ne zaman mezun oldun? biliyosun mezun olduktan sonra 6 ay yarışamıyoruz :(

Adını bahşetmemissin shut up ama bol bol sağlıklı ara öğünlerle bu sıkıntının üstesinden gelebilirsin. Bir de benim nacizane fikrim; bizler diyetisyen değiliz medyadan yada gittiğimiz diyetisyenlerden öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. Bu kadar sıkıntın varsa şayet bir beslenme uzmanından ve endokrin doktorundan yardım almanı tavsiye ederim. Çünkü uzun bir yolun var ve seni geri çeken sıkıntıların var. Bizde sana burada destek oluruz ve kısa zamanda yol alır incecik olursun inşALLAH. :KK19:
Bu arada ben Ayşe 43 yaşındayım bu pazar 43 oluyorum :110: 97 kilodan 79a göz kırptım :KK48: yeterki sen iste. Bu arada verilen kilonun 12 kilosunu kendi çabamla verdim ancak 12den sonra benim bilgim yetersiz kaldı. Beslenme uzmanı ile yola devam ediyoruz :KK52:
Diyetisyenlere gittim ama bitkisel takviyeler verdiler güvenmedim geri bıraktım.Endokrinede gittim şeker için ilaç kullanıyorum.Bu arada ismin hande
aslında beslenme progmamım belli.
sabah 1 yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalık yada 2 dilim glutensiz ekmek arası sandwiç
ara badem 3 kayısı
öğlen sebze salata yada et yemeği salata
ara 1 bardak ayran 2 adet kepekli bisküvi
aksam öğlen sebze yediysem et et yediysem sebze ve salata
ara 1 meyve
bunun gibi bir menüm var
diyeti yapıyorum ancak motive olma sıkıntım var
bide şekerim düşerse ki öğün atladığımda düşüyor o benim modumu düşürüyor.
daha önce 7.takımdaydım mezun oldum sağlam kilo verdim
şimdi sizinleyim

oo harikasın canım, tebrik ederim :)

prensesss016 (61,8/60,5/1,3/%2,10)

canım hoşgeldin, öncelikle ilk sayfadaki kurallarımıza bi bak. bi de ben seni bulamadım, kullanıcı adın aynı mı? ne zaman mezun oldun? biliyosun mezun olduktan sonra 6 ay yarışamıyoruz :KK43:
bayağı oldu ben mezun olalı canım 6 ayı cooook geçti.Kullanıcı adım değişti.

***5. Takım 544. Etap***

servey (67,4/ / /%)
moni (81,2/ / /%)
inatettimolacak (59,6/ / /%) 1. kez bildirim yapmadı
Dirilisci hatun (77,6/ / /%) sabit
lydznp (80,2/ / /%)
bluedolphin (95/ / /%)

5. Takım Ortalaması: %

prensesss016 (61,8/60,5/1,3/%2,10) 392. etapta 56.7 kg ile 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
prensesss016 (56,7/60,5/-3,8/%-0,05) 392. etapta 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 153'e bölündü.

toplight (73,0/ / /%)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/ / /%) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/68,3/0,2/%0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4/81,5/1,9/%2,28)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5/ / /%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.

Back
X