Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7. Takımdan bir arkadaş 59,9 dan 55,9 a düşmüş gözlerime inanamıyorum, o azimle tüm kiloyu 2-3 haftada veririm ki ben, yapabilir miyim sizce?
Bende 7.takim mezunuyum ve o sekilde cok kilo verdim.Ama bana insulin direnci olarak geri dondu.galiba 2 ayda 70 kusurden 53 e dusmustum.Buradada ayni azimle giderim insallah

İyi akşamlar kızlar:KK25:
Alışmışım pc ye rahat rahat yazmaya,bozulduğundan beri paylaşımım azaldı bir an önce el atmak lazım böyle olmucak .listeleri de yapıcam pc olmadan yapamıyorum:işsiz:

Bu arada pazartesi tartılarına başlıyoruz ona göre hafta sonu dikkat edin:KK56:
Hedef yapmayacan sanırım

Bende 7.takim mezunuyum ve o sekilde cok kilo verdim.Ama bana insulin direnci olarak geri dondu.galiba 2 ayda 70 kusurden 53 e dusmustum.Buradada ayni azimle giderim insallah

Bence sonu çokta iyi gitmemiş ama baksana, öyle olmasın o zaman az olsun bizden olsun, dönmemek üzere gitsin.

Tekrar hatırlatayım,azami dikkat edelim çünkü pazartesi kilo bildiricez:KK56:
Ay unuttum su içtim kahvaltımı ettim işe gittim mazeretleri kabul değil çünkü bunların hepsi yapılsa dahi o tartıya çıkılacak haberiniz ola.
Yolukçu geldi hanımmmm:KK4:
Merhabalar moni moni
Bugün sabah tartıldım, paylaşmak istedim.
Regl olmam çok yakın. Daha evvel geçtiğimiz Perşembe günü 41.2 fat çıkıyorken bugün tartıda 41.9 fat çıktı. Anlamadım? Ödem mi acaba?
Pazartesi günü reglim başlamış olacak. Regl iken kilom 1-1,5 kg fazla çıkıyor;ama yine de bildirimde bulunacağım.

2017-11-18 10.32.08.webp

***5. Takım 544. Etap***

servey (67,4/ / /%) sabit
moni (81,2/ / /%) sabit
inatettimolacak (59,6/59,4/0,2/%0,17) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü.
Dirilisci hatun (77,6/ / /%) sabit
lydznp (80,2/79,9/0,3/%0,37)
bluedolphin (95/ / /%) sabit
prensesss016 (56,7/60,5/-3,8/%-0,04) 392. etapta 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 154'e bölündü.

5. Takım Ortalaması: % 0,071

Shut Up (90/ / /%) 396. Etapta Mezun olan üye geri döndü. Başl. Tar: 16.11.2017 Başl. Kilo: 90 Hedef: 55
minikfm (87/ / /%) Yeni üye, Başl. Tar: 17.11.2017 Başl. Kilo: 87 Hedef: 70
toplight (73,0/ / /%)
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/ / /%) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/68,3/0,2/%0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4/81,5/1,9/%2,28)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5/76,5/-2/%-2,69) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Merhabalar Arkadaşlar,
moni moni
morordek morordek
Bugün sabah tartıldım, paylaşmak istedim. 18.11.2017 itibariyle kilom 95 kg.

Regl olmam çok yakın. Daha evvel geçtiğimiz Perşembe günü 41.2 fat çıkıyorken bugün tartıda 41.9 fat çıktı. Anlamadım? Ödem mi acaba?

Pazartesi günü reglim başlamış olacak. Regl iken kilom 1-1,5 kg fazla çıkıyor;ama yine de bildirimde bulunacağım.
2017-11-18 10.32.08.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin shup up ben daha önce diyetisyen kontrolünde 1 senede 28 kilo verdim ve sonrasında senelerce süren bir insülin direnci gelişti hala da devam ediyor muhtemelen.. kilo ile şeker metabolizması direk etkilendiği için zayıflayınca azalan kilo alınca artan bir direncim oldu. İlaç spor diyet ile çözmek mümkün ama bir süre sonra galiba onunla da çözülemez hale geliyor.

Hoşgeldin shup up ben daha önce diyetisyen kontrolünde 1 senede 28 kilo verdim ve sonrasında senelerce süren bir insülin direnci gelişti hala da devam ediyor muhtemelen.. kilo ile şeker metabolizması direk etkilendiği için zayıflayınca azalan kilo alınca artan bir direncim oldu. İlaç spor diyet ile çözmek mümkün ama bir süre sonra galiba onunla da çözülemez hale geliyor.
Hosbuldumm.İlac cok kotu kullanamiycam gibi geliyor duzenli diyetle cozmeye calisicam bakalim kilom coook.fazla ya

Hosbuldumm.İlac cok kotu kullanamiycam gibi geliyor duzenli diyetle cozmeye calisicam bakalim kilom coook.fazla ya
Ben endokrine gittiğimde ilaç+spor+diyet demişti ve senelerce de ilaç kullandım. Hala da kullanıyor olmam gerekiyor ama farklı bir nedenle pek adetim olmasa da kafama göre bıraktım sayılır :) kilom normal aralığa geldiği için sorun olacağını sanmıyorum ondan yapıyorum böyle şeyler :)

Back
X