- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #263.661
Selam kızlar sondan 1. liğimiz hayırlı olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaBugün yaptık paylaşım alanında. Maalesef nota aldık. Ama bu demek oluyorki haftaya derece gelecek. Yani sıkıntı yok![]()
Yaaa
Neyse el ele verir hallederiz ama su 3.hafta olayini oldum olasi sevmedim
70 kusurdu heralde canim ya tam hatirlayamiyorum3. Haftaya girersin listeye canım, kilo verdikçe herşey çok zevkli :)
Sen başarmışsın daha ne olsun. Kaçtan 53e düştün?
Saglam rakip olurum eger eski duzen kilo verirsem oooo super olurum.Hahayyt kendi kendimi motive ettimm.3. Haftaya girersin listeye canım, kilo verdikçe herşey çok zevkli :)
Sen başarmışsın daha ne olsun. Kaçtan 53e düştün?
Saglam rakip olurum eger eski duzen kilo verirsem oooo super olurum.Hahayyt kendi kendimi motive ettimm.
Ay çok güldüm yaaa. Tamam tamam, karamsarlığı alıp atcam çöpe. Ya bak dşnde eliptik yapacaktım Mert 1,5 saat emdi yaAy benide yiyip bitirdiniz. Bu kadar karamsar olma canim yaaa.... Sen gece saat 1de spor yapan insansın. Hastalık vs yordu tamam ama yeniden toparlayacaksın.![]()
Süpersin.Valla kızlar pazar günü misafirim var ve menü tamamen diyet light. O kadar kararlayım yanı
Aramıza hoşgeldininşallah :) bu arada ben memurum 8-5 çalışıyorum. 15 aylık bi kızım varbir de bel fıtığım
önce 80 kiloya sonra 75 sonra 70 e düşmek hedefim inşallah örnek listeyi aldım :) inşallah önümüzdeki cuma müjdeli haberlerle gelirim :)
Istersen yaparsın. Geçen gunku mesele. Kalp istiyor ama beyin hazır değil. Herşey beynin istemesi ile başlıyor. Konuştum mu sen beyinle7. Takımdan bir arkadaş 59,9 dan 55,9 a düşmüş gözlerime inanamıyorum, o azimle tüm kiloyu 2-3 haftada veririm ki ben, yapabilir miyim sizce?
Istersen yaparsın. Geçen gunku mesele. Kalp istiyor ama beyin hazır değil. Herşey beynin istemesi ile başlıyor. Konuştum mu sen beyinle![]()