Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar,
listeme harfiyen uyduğum halde tartıda değişiklik yok ve bu haftaki listem detoks tarzıydı.hem açım hem gram oynamıyor bu durum beni etkiliyor.bir tencere makarna yapıp yiyesim var kafayı yicem.
Ben de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)

İyi akşamlar kızlar,
listeme harfiyen uyduğum halde tartıda değişiklik yok ve bu haftaki listem detoks tarzıydı.hem açım hem gram oynamıyor bu durum beni etkiliyor.bir tencere makarna yapıp yiyesim var kafayı yicem.
yok canım öyle makarna falan boyle istekler gelince ne yapiyoruz kocaman bir bardak su içiyoruz

Ben de önlenemez şekilde cips yiyorum :) artık enfeksiyonum var diye düşünmeye başladım :) belki bilimsel bir açıklaması vardır ama eğer yoksa da enteresan şekilde bizim ailede enfeksiyonu olan cipse sarıyor :)
sen korumadaydin demi canim dikkat et kendine tekrar dönme sahalara

Yeme Denizim yeme ,neler çekiyoruz pis yağlardan kurtulmak için,gram gram gidiyo lanet kilolar,azcık ipin ucu kaçınca da kilo kilo geri geliyor.
Sen ki idolümüzsün:KK200:
Benim kriz geçti hamdolsun,nasıl bir imtihandı o yarabbim:işsiz:

İyi akşamlar kızlar,
Sakın monişim. Makarna yersen hiçbirşey daha iyi olmayacak. Sen bunun üstesinden gelirsin

Tatlım cipslerde çin yüzü var. Monosodyum glutamat. En pis şeyin üzerine bile döksen lezzetli sinyali gönderiyor beyne. Ay Rica bağımlılık yapıyor. Bunu bol ve uzak durmaya çalış. Yaptığın en yanlış şey bence cips :KK12:

Kahvaltı
2 dilim ekmek
Tulum peyniri
Çay

Ara
Mandalina

Öğle
Cısssss

Ara
Filtre kahve
1 avuç Kuru kayısı ve kuru üzüm

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
6 yk kuru fasulye
3 yk pilav

Gece
Sütlü filtre kahve

Su: 2 lt
Spor: 1500 kez ip (öğlen yediğimin belki yarısını yakabildim. :KK42:)
Karın çalışacağım yatmadan. Yazarım yine.

Liste dışı takıl istersen ya da listeye dönme durumuna da bakarız :)

Nasılsın neler yaptın bu arada? :)
Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)
Hoşgeldin tekrar şekerim.
Sağol canım bundan sonra buralardayım:)

Back
X