Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar,
sabah diksiyon kursum vardı haftaya bitiyor diye çok üzülüyorum .sadece 7 hafta ders işledik,süresi kısaltılmış ve 2 hafta da ders ertelenmişti.tadı damağımız da kaldı her güzel şey gibi:KK35:
Oysa ki bahçe bakımı vb. Dersler neredeyse bir tam dönem sürüyor:KK75:

Selam kızlar,
sabah diksiyon kursum vardı haftaya bitiyor diye çok üzülüyorum .sadece 7 hafta ders işledik,süresi kısaltılmış ve 2 hafta da ders ertelenmişti.tadı damağımız da kaldı her güzel şey gibi:KK35:
Oysa ki bahçe bakımı vb. Dersler neredeyse bir tam dönem sürüyor:KK75:
Haklısın arkadaşım. İnsan sevdiği bir kurs bitince çok üzülüyor. Kurs arkadaşlarını, derste öğrendiği yeni konuları, paylaşımları özlüyor.
Sevdiğin bir konu ile ilgili yeni bir kursa gidersin belki önümüzdeki günlerde.
Sevgiler.:KK200:

Dünkü menüm
Kalkınca
2tane ceviz ici 500ml su

Kahvaltı
Domates peynirli sandiviç

Öğlen
4yk buğday ile yapılmış bol yeşillikli salata

Ara
1 bardak kefir
Ara
2tane kuru incir

Akşam
1 kase çorba
6yk kavrulmuş kıyma
4 dilim ekmek :duduk:

Ara
1 orta boy armut

3lt su
20dk yürüyüş
2dk ip atlama :KK43:
Bugün no cips no 4 dilim ekmek yapalım seninle Ayşe cim.. biz kazanacağız nalçak yağlar değil :)

Yeme Denizim yeme ,neler çekiyoruz pis yağlardan kurtulmak için,gram gram gidiyo lanet kilolar,azcık ipin ucu kaçınca da kilo kilo geri geliyor.
Sen ki idolümüzsün:KK200:
Benim kriz geçti hamdolsun,nasıl bir imtihandı o yarabbim:işsiz:
Tövbe ettim monimmm. Yeniden eski irademi kazanmaya odaklandım. Bu kiloları yerleşmeden vereyim dedikçe ++++ gidiyorum. Yerleşmeden alıyorum gibi saçma bir durum gelişti. Toparlamak lazım ve ihtiyaç duyulan irade içimizde gizli..

Arkadaşlar merhaba :KK24:
Dün akşam bir azı dişim çekildi. Çok şükür çekim sorunsuz oldu.
Akşam yemekte 1 kase düğün çorbası ve karnabahar yemeği yedim. Yemekten sonraki ara öğünde de 1 muz yedim.
Yarım saat bacak inceltmeye yönelik egzersizler yaptım.
Bugün sabah 1 adet peynirli pastane sandviçi yedim. (Dişimin çekildiği tarafla çiğneme yapamadığımdan yumuşak birşeyler olsun diye pastane sandviçini tercih ettim.) Sonra 1 muz yedim.
Ara öğünde 3 kuru erik, 5 çiğ badem yedim. Yanında da 1 paket (40 gr) tam buğdaylı Torku Tam kraker yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası ve ızgara köfte yedim. Köftenin yanında yağsız nar ekşili salata ve 2 yemek kaşığı pirinç pilavı vardı. :kk77:
Akşam yemeğinde 1 porsiyon kapuska yiyeceğim.
Ara öğünde de elma ve light yoğurt yerim. :KK72:
Bugünün menüsü böyle arkadaşlar.
Soğukalgınlığını yeni atlattığım için akşamları yürüyüşe çıkmıyorum bu hafta. Akşam yine evde egzersiz yapmayı planlıyorum. :KK49:
Hepinize şimdiden iyi akşamlar diliyorum.
Sevgilerimle.:KK200::KK36:

Tatlım cipslerde çin yüzü var. Monosodyum glutamat. En pis şeyin üzerine bile döksen lezzetli sinyali gönderiyor beyne. Ay Rica bağımlılık yapıyor. Bunu bol ve uzak durmaya çalış. Yaptığın en yanlış şey bence cips :KK12:
Beynim de salak ben de.. ama biz şimdi beraberce aklımızı başımıza toplamaya karar verdik.. irade gelsin bizi bulsun eski günlerimize dönelim. Biraz stresli bir hafta geçiyorum ama asla mazeret olamaz cips yiyince geçmiyor birşey aksine bir de kilo koruyamama stresi ekleniyor. Deniz bu durumu sevmedi.frekansı değiştirdim bu kanaldan yayın yapmak istemiyorum :)

Akşam yemekte 1 kase düğün çorbası ve karnabahar yemeği yedim. Yemekten sonraki ara öğünde de 1 muz yedim.
Bugün sabah 1 adet peynirli pastane sandviçi yedim. (Dişimin çekildiği tarafla çiğneme yapamadığımdan yumuşak birşeyler olsun diye pastane sandviçini tercih ettim.) Sonra 1 muz yedim.
Ara öğünde 3 kuru erik, 5 çiğ badem yedim. Yanında da 1 paket (40 gr) tam buğdaylı Torku Tam kraker yedim.
Öğle yemeğinde de 1 kase mercimek çorbası ve ızgara köfte yedim. Köftenin yanında yağsız nar ekşili salata ve 2 yemek kaşığı pirinç pilavı vardı. :kk77:
Soğukalgınlığını yeni atlattığım için akşamları yürüyüşe çıkmıyorum bu hafta. Akşam yine evde egzersiz yapmayı planlıyorum. :KK49:
Geçmiş olsun canım sen apse var deyince çekmezler antibiyotik verirler sanıyordum ama kurtulmana sevindim. Hastalık da geçiyorsa daha güzel günler seni bekliyor bence

Geçmiş olsun canım sen apse var deyince çekmezler antibiyotik verirler sanıyordum ama kurtulmana sevindim. Hastalık da geçiyorsa daha güzel günler seni bekliyor bence
1 kutu antibiyotik kullandım canım. 5 günde bitti.
Röntgen çekip baktılar dişime, apse çok geniş bir bölgeye yayılmış ve daha evvelden kanal tedavili olan bu dişin kurtarılması mümkün değilmiş. Eski kanal tedavisi de çok başarılı yapılmamış sanırım.
Maalesef çekildi. :KK43: İmplant yapılacak 2-3 ay sonra.

:KK48: katılıyorum sana ama engel olamıyorum ki
Veremiyor olabilirsin canım dediğin gibi bıkkınlık gelmiş olabilir ama lütfen bu süreci almadan atlat. Zaten sonra toparlayacaksın ve düzene gireceksin. Aynı kiloları alıp vermek zorunda kalmazsın. Sonuçta oğlun hastaydı hastanedeydin, regl oldun. Üst üste eklenince böyle olmuş olabilir ama herşey geride kaldı

1 kutu antibiyotik kullandım canım. 5 günde bitti.
Röntgen çekip baktılar dişime, apse çok geniş bir bölgeye yayılmış ve daha evvelden kanal tedavili olan bu dişin kurtarılması mümkün değilmiş. Eski kanal tedavisi de çok başarılı yapılmamış sanırım.
Maalesef çekildi. :KK43: İmplant yapılacak 2-3 ay sonra.
Geçmiş olsun canım. Keşke kurtarılsa ama yapacak bir şey yoksa da çekip seni rahatlatmak gerekirdi.

Çok geçmiş olsun

Haklısın arkadaşım. İnsan sevdiği bir kurs bitince çok üzülüyor. Kurs arkadaşlarını, derste öğrendiği yeni konuları, paylaşımları özlüyor.
Sevdiğin bir konu ile ilgili yeni bir kursa gidersin belki önümüzdeki günlerde.
Sevgiler.:KK200:
İnşallah canım,teşekkür ederim desteğin için:KK200:

Back
X