Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Burda isek biz bu işin üstesinden geliriz.
Ama terör örgütü gibi hep bizi içten içten bitirmeye çalışıyor baksana. Biz direndikçe içimizdeki yağlar da direniyor. Beynimiz direniyor. Ama güçlüyüz başedeceğiz. Haa... Ben kaçamak yaptım mi? Artık ne yaptığımı da bilmiyorum. Dün akşam 4 dilim ekmek yedim. Şuursuz şuursuz :KK12: sanki ekmek değişik birşey. :kızgın: sanki hicbir zaman yiyemeyecegim birşey :kızgın: :kızgın::kızgın:

Dünkü menüm
Kalkınca
2tane ceviz ici 500ml su

Kahvaltı
Domates peynirli sandiviç

Öğlen
4yk buğday ile yapılmış bol yeşillikli salata

Ara
1 bardak kefir
Ara
2tane kuru incir

Akşam
1 kase çorba
6yk kavrulmuş kıyma
4 dilim ekmek :duduk:

Ara
1 orta boy armut

3lt su
20dk yürüyüş
2dk ip atlama :(

evet canım cok karbonhidratli bi gun olmuş neyse aksam dengelersin gecmis olsun bu arada
Çok teşekkür ederim.:KK200::KK24:
Neyse ki diş çekimim iyi geçti. Sonrasında da sorun olmadı çok şükür.
Akşam hiç ekmek yemedim. 1 kase düğün çorbası ve karnıbahar yemeği. İnşallah dengelenmiştir.

Yemedim atlattım hamdolsun:işsiz:
ohh çok şükür sevindim

21 Kasım 2017

07,30

2 yumurta, 5 zeytin, az peynir, yeşillik, yeşil çay.

12.00

6 kaşık yumurtalı ıspanak

17.30

1 kase çorba
Salata

6- 7 Fındık
Çay

2 Litre su
menun guzel canim bol yumurtali bi gun olmuş eminim hic acikmamissindir. Ben ne zaman kahvaltida yumurta yesem o gün hic acıkmıyorum

Kahvaltı
2 dilim ekmek
Tulum peyniri
Çay

Ara
Mandalina

Öğle
Cısssss

Ara
Filtre kahve
1 avuç Kuru kayısı ve kuru üzüm

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
6 yk kuru fasulye
3 yk pilav

Gece
Sütlü filtre kahve

Su: 2 lt
Spor: 1500 kez ip (öğlen yediğimin belki yarısını yakabildim. :KK42:)
Karın çalışacağım yatmadan. Yazarım yine.
öğleni çözemedim galiba cok fenaydi o zaman keske aksam bisey yemeseydin ben oyle durumlarda aksam yemegini kaldiriyorum

Ama terör örgütü gibi hep bizi içten içten bitirmeye çalışıyor baksana. Biz direndikçe içimizdeki yağlar da direniyor. Beynimiz direniyor. Ama güçlüyüz başedeceğiz. Haa... Ben kaçamak yaptım mi? Artık ne yaptığımı da bilmiyorum. Dün akşam 4 dilim ekmek yedim. Şuursuz şuursuz :KK12: sanki ekmek değişik birşey. :kızgın: sanki hicbir zaman yiyemeyecegim birşey :kızgın: :kızgın::kızgın:
4 dilim ekmekmi bide corba cok fena olmus neyse bugün bol sporla çözersin

Çok teşekkür ederim.:KK200::KK24:
Neyse ki diş çekimim iyi geçti. Sonrasında da sorun olmadı çok şükür.
Akşam hiç ekmek yemedim. 1 kase düğün çorbası ve karnıbahar yemeği. İnşallah dengelenmiştir.
sevindim canim tekrar gecmus olsun

Canimlar gunaydin
Tartiya 2 gun kaldi durumlar nasil? Umarım güzel bi hafta olmustur herles için
Dunku menum
Sabah
K-fleks sütlü
Öğle
Mantar sote
Bulgur pilavı
Yarim dilim kepekli ekmek
Aksam
2 mandalina
1 armut

2.5 litre su
2 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay

45 dakika leslie 3 mil

ohh çok şükür sevindim

menun guzel canim bol yumurtali bi gun olmuş eminim hic acikmamissindir. Ben ne zaman kahvaltida yumurta yesem o gün hic acıkmıyorum

öğleni çözemedim galiba cok fenaydi o zaman keske aksam bisey yemeseydin ben oyle durumlarda aksam yemegini kaldiriyorum

4 dilim ekmekmi bide corba cok fena olmus neyse bugün bol sporla çözersin

sevindim canim tekrar gecmus olsun
Teşekkürler, sevgiler. :KK200:
Günün güzel geçsin arkadaşım.

Slm kızlar burdan izne ayrılalı baya oluyor epey de kilo aldım.kaptanımız aynı mı bilmiyorum nasıl geri dönebilirim hiç onu da bilmiyorum
ooo kaçaklar gelmiş
hoşgeldin tatlım
Kaptanımız aynı bıraktığın gibi. Ne aldı ne verdi :) inşALLAH dönersin :KK66:
canım bence matilda kaptan değişti mi diye sormak istemiş ama bu cevap da güzel olmuşl

***5. Takım 512. Etap***BEŞİNCİSİ***

toplight (70,4/) sabit
servey (71,9/71,5/0,4/%0,56)
matilda34 (65.9/65,5/0,4/%0,61) izne ayrılmak istiyor
0zlem (74,7/) sabit
inatettimolacak (63,3/) bildirim yapmadı
fattofit85 (77,7/76,5/1.2/%1,54)
moni (105,7/103,3/2,4/%2,27)
fancynancy (80,5/79,5/1/%1,24)
Cikilatacanavari (84.4/) sabit
lydznp (86,9/86,0/0,9/%1,04)
BuRCuCuKkK (56.6/55.6/1/%1.76)
maJun (72,7/71.9/0.8/%1.10)
aytozuvegece (74.3/74,8/-0,5/-%0,67)

5. Takım Ortalama: % 0,727

@matilda34 tatlım listeden 65,5 la ayrılmışsın şu an kaç kg sun ona göre listeye girip giremeyeceğine bakarız

***5. Takım 512. Etap***BEŞİNCİSİ***

toplight (70,4/) sabit
servey (71,9/71,5/0,4/%0,56)
matilda34 (65.9/65,5/0,4/%0,61) izne ayrılmak istiyor
0zlem (74,7/) sabit
inatettimolacak (63,3/) bildirim yapmadı

fattofit85 (77,7/76,5/1.2/%1,54)
moni (105,7/103,3/2,4/%2,27)
fancynancy (80,5/79,5/1/%1,24)
Cikilatacanavari (84.4/) sabit
lydznp (86,9/86,0/0,9/%1,04)

BuRCuCuKkK (56.6/55.6/1/%1.76)
maJun (72,7/71.9/0.8/%1.10)
aytozuvegece (74.3/74,8/-0,5/-%0,67)

5. Takım Ortalama: % 0,727

@matilda34 tatlım listeden 65,5 la ayrılmışsın şu an kaç kg sun ona göre listeye girip giremeyeceğine bakarız
Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.

Günaydın hanımlar
Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)
Geçmiş olsun canım, hepimizin ara ara başına geliyor maalesef sıkıntılar. İnşallah bir daha yaşamazsın.
Bebiş 6 aylık oldu :) Büyüdü baya. Ben de şu ara 64 civarında geziniyorum. Çoğu gitti 2-3 kg kaldı ama hiç diyet moduna girmedim zaten. Aslında biraz dikkat etsem onlar da gider ama bi türlü irade gösteremedim :)
Bu sabah itibariyle 74.7 i. biliyorum çok aldım ama biraz sağlık problemlerimin etkisi oldu bunda.inşallah dönebilirim.
Canım izne çıkalı 6 ayı geçmiş ve %5 üzeri kg aldığın için dönebilirsin galiba listeye.

Biraz sağlık sorunları vardı onunla uğraştım.Bazı sıkıntılarım oldu ama şimdi şükür daha iyiyim.Artık kendimi iyi ve hazır hissedince dönmek istedim.Listeye girmek beni çok motive ederdi ama dönebiliyormuyum bakarsan çok sevinirim.senin bebiş nasıl oldu büyümüştür sen nasılsın kilo filan kalmamıştır heralde:)

Sağol canım bundan sonra buralardayım:)
Hoşgeldiniz. :KK200::KK24:

Günaydın hanımlar

Geçmiş olsun canım, hepimizin ara ara başına geliyor maalesef sıkıntılar. İnşallah bir daha yaşamazsın.
Bebiş 6 aylık oldu :) Büyüdü baya. Ben de şu ara 64 civarında geziniyorum. Çoğu gitti 2-3 kg kaldı ama hiç diyet moduna girmedim zaten. Aslında biraz dikkat etsem onlar da gider ama bi türlü irade gösteremedim :)

Canım izne çıkalı 6 ayı geçmiş ve %5 üzeri kg aldığın için dönebilirsin galiba listeye.
Sağol canım daha iyiyim şükür.Maşallah bebişine ek gıdalara da başladın biraz daha rahat edersin artık.
Çok sevindim çok motivasyon oldu benim için teşekkürler

Back
X