Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu bir de kg vermiş halin mi tatlım ben mi atlıyorum
bu hafta hiç menü bildirmemişsin bu birrrr
ikincisi günlük 5 mesaj zorunluluğu varken sen 1 haftada bugün hariç 12 mesaj yazmışsın tatlım hiç hoşlanmıyorum ama eğer haftaya güzel kg vermemiş olursan kuralları uygulamak zorunda kalacağım

2 gündür yoğurt yiyorum çünkü o yüzden menü paylasmadim öncesi de malum zaten o_O
Kendime ceza olarak 1500 ip atlama cezası verdim bile
Bundan sonra daha dikkatli olacağım:KK66::KK200:

2 gündür yoğurt yiyorum çünkü o yüzden menü paylasmadim öncesi de malum zaten o_O
Kendime ceza olarak 1500 ip atlama cezası verdim bile
Bundan sonra daha dikkatli olacağım:KK66::KK200:
1500 ip gayet iyi olmuş menüler de düzeldiyse kaçamak yoksa bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksın

Günaydın kaptanım,
Ben bugün reglyim. İlk günleri ve kilom fazla çıktı. Sıralamaya bu kiloyla mı katılmalıyım?
Reglden dolayı muafiyetimiz mümkün mü?
Takımın başarısını aşağıya çekmek istemiyorum.
Kiloda gördüğüm sonuç da kilo almamdan değil regl şişliğinden kaynaklı.
Onun için sormak istedim.
Kilom 96,5 kg çıktı maalesef. :KK43:
Sevgiler toplight toplight , Sevgiler @morordek ,
Bütün arkadaşlarıma tartıda güzel sonuçlar diliyorum.
Gününüz güzel geçsin.:KK200::KK200::KK200:
Canım dün yazdığım ödem atıcıyı regl başlamadan içmeye başlıyordum ki tartıda regl ödemi olmasın. Bundan sonra istersen sen de öyle yaparsın. Zaten ödemi anlıyoruz elimiz ayağımız şişiyor ya.. o zaman başlayabilirsin bence.

Günaydın kızlar
Menü yazmayacağım ama dün bir milka çikilat yediğimi üzülerek söylüyorum. Fakat tek güzel yanı 170 kalori kadar yemiş olmam yani bir ara öğünden biraz fazla. Onu da diğer öğünle dengeledim. Tartılmadım ama kilo almadığımı biliyorum çünkü dengeledim. Yalnız mazeret diyebiliriz ama başım çok ağrıyordu akşam çikolata yiyince geçti. Sanırım bana mutluluk hormonu lazımdı dün :)
Bu sabah ise 3 kaşık yoğurt 1 kaşık çiya tohumu 3 kayısı ile kahvaltı ettim. Öğlen dışarıda olacağım ve muhtemelen sandviç yiyeceğim. Sabah böyle olsun dedim.

1500 ip gayet iyi olmuş menüler de düzeldiyse kaçamak yoksa bence bu hafta güzel sonuçlar alacaksın

Ewet düzeldi canım çok şükür sabah guzelce yaptım kahvaltimi öğlen için tavuğumu çıkardım akşamları da salatayla kapatirsam inşallah haftaya bomba gibi gelirim:super:

Canım dün yazdığım ödem atıcıyı regl başlamadan içmeye başlıyordum ki tartıda regl ödemi olmasın. Bundan sonra istersen sen de öyle yaparsın. Zaten ödemi anlıyoruz elimiz ayağımız şişiyor ya.. o zaman başlayabilirsin bence.

@bluedolphin bunu bende denedim canım gerçekten çok etkili ayrıca ben bunu icip regl döneminde kilo bile vermiştim gecen haftalarda

***5. Takım 545. Etap***

servey (67,4/ / /%)
moni (81,2
/ / /%)
inatettimolacak (59,4/)
Dirilisci hatun (77,6
/78,6 /-1 /%-1,29)
lydznp (80,2/79,9/0,3/%0,37)
bluedolphin (95/96,5 /-1,5 /%-1,58)
prensesss016 (60,5/)

5. Takım Ortalaması: %

toplight (73,0/ / /%) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/63,4/0,2/%0,31) Mezun olan üye.
wendigo (68,3/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (81,5/)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (76,5/) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Metben (65,4) 6. takımdan 519. etapta kendi isteği ile 65,6 da ayrılan üye başlangıç tarihi 19 kasım

moni moni tatlım buraya cuma tartılarını da ekliyorum

PAZARTESİ TARTISI- cuma tartısı

servey (67,4/ 69,1:duduk:/
moni (81,2
/ 81,6:duduk: /
inatettimolacak (59,4/?:KK64:/
Dirilisci hatun (77,6
/ ? /78,6 :duduk: ptesi tartı sonucu da yazmamışsın)
lydznp (79,9/?
bluedolphin (95/ 95,3:duduk: /96,5/ :duduk:
prensesss016 (60,5/?
toplight (73,0/ 74,4:duduk:/73,2 :oops:

morordek (63,6/ 63,8:duduk:/63,4/:KK9:
wendigo (68,3/69,0:duduk:/
nilsub (81,5/? /
0zlem (?/75,9 /75 :KK9:)
fancynancy (76,5/77,5:duduk: /
Dennisgo(?/?:KK64:/
Metben( ?/? /65,4 )

kızlar ptesi tartısının yanına bugün ki tartıları bildirenleri de ekledim bu listede siz ekleme yapmayın ya beni ya moni yi işaretlerseniz biz ekleriz

Olur canım. Bir sonraki regl dönemim öncesinde bana anlattığın ödem atıcıyı yapıp, içmeye başlayacağım.
Çok teşekkür ederim desteğin için. :KK19::KK200::KK200:
Günün güzel geçsin.
Şimdiden iyi haftasonları diliyorum.:KK36:

Back
X