- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.221
Pili mi bitiyor ki?
Baya kararsız kalmış tartın
26 kg'yu da baz alabilirsin istersen
o zaman yarisma neden varbekleme kuzum, ben sessiz devam edicem
ensene yapisirizzz inmeyiz kilolarinla birlikte bizi de tasirsinanam kaçış yok, ortiler peşime düştü
Hahahah ne güzel değil mi? Yakın markajdasın haberin olaaaa....anam kaçış yok, ortiler peşime düştü
Hahahah ne güzel değil mi? Yakın markajdasın haberin olaaaa....
yaz bariiay tamam, yarın sabah tartılıp yazayım.
Pilini değiştir bir deKızlar daha fazla okumakla vakit kaybetmeden yazayım. Sanırım tartım bozuldu.10 kere tartıldım neredeyse bi 67.7 çıktım bi 68.1 2 defa da 26 kg çıktım.
Yani 67.7 yi baz almayı tercih ederim ama bilemiyorum tabii siz ne dersiniz... :)))
Bizimkinin diyeti böyle. Anası da kilolu insanı hiç sevmez. Ah gelip görse ne kızar onaHahahaha o nasıl diyetmiş öyleGerçekten alemler. Ama şunu biliyorum ki eşimle aynı anda diyette olduğumuzda daha iyi tutuyorum kendimi. En son benimle birlikte diyet yaptığında dalga geçiyordu ne oldu ben bırakınca sen de bıraktın sanki diyeti diye :)))
Pili mi bitiyor ki?
Baya kararsız kalmış tartın
26 kg'yu da baz alabilirsin istersen
Özlem canım 200gr çok iyi bence her hafta 200 gr gitse yılda 10,4 kilo yapar ki bence harikasın***5. Takım 553. Etap***
lydznp (79/78/1,0/%1,27)
bluedolphin (92,9/92,1/0,8/%0,86)
prensesss016 (58,6/58,1/0,5/%0,85)
besbb9 (77/) sabit
gben (70/68,8/%1,71)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
esd_04 (89,5/88,5/1/%1,12) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,4/) 508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.5/)
morordek (63/62,6/0,4/%0,63)
servey (67,8/)
fancynancy (79,2/79,3/-0,1/%-0,13)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/79/0,2/%0,25)
kaçensene yapisirizzz inmeyiz kilolarinla birlikte bizi de tasirsin
Benim evde omron medikal tartım var. Yağ, kas, iç yağlanma, metabolizma hızı ölçüyor. ama diyetisyendeki tartı ile evdeki tartının yağ kas oranı sanki aynı değil gibi geliyor bana. bir de ödemi göremiyorsun. Bana vki hesabını matematiksel yapıyor diye düşünüyorum. Bu arada indirime girmiş ben iyi kazıklanmışımhttps://m.evmanya.com/urun/328387-m...AkYByABEgLnqvD_BwE#accordion-item-description
Kızlar şunu gördüm baskülleri araştırırken. Kullanananınız veya bilgisi olan var modır bu ürünle ilgili? Vücut yağ oranını hesaplayan baskülünüz var mı elinizde? Varsa markası nedir? Hem yağı hem ödemi görebiliyor muyuz diyetisyenlerin tartılarındaki gibi? Yani sizce böyle detaylı tartılar evde işe yarıyor mu, ne dersiniz?
Teşekkürler canımMerhaba kızlar sabah tartildim ama simdi yazabildim.. Okula karne almaya gittik...
Şimdi de gorumceme kahvaltiya geldik..
lydznp canim harikasin.. Bir zamanlar cok fark vardi aramizda simdi beni solladin..
Ben sadece kızın oyuncaklarını ve gardropları toplamıştım. Askıdakiler hariç. Kalanı taşımacılar güzel paketleyip kolilediler. Çok rahat oldu. Kolilerin de üstünde ne olduğunu yazdılar. hatta öncelik sırası yaptım ben mesela y.odası 1 1.açılacak koli gibi. onun içindir ki çok kısa sürede yerleştik. Tavsiye ederimPili bitmişti değiştirdim yeni pil taktımama sapıttı yine. 26 kg da olurdu aslında
Kızlar bana iyi bir tartı önerir misiniz? Sinboydu bu tartı uzun süre idare etti ama sanırım artık toparlanamayacak. Bu taşınma telaşında yeni tartı almadım da artık yeni eve yerleşirken...
Akşamları koli hazırlamakla geçiyor ömrüm. En zoru da mutfak eşyası toplamakmış akşam onların bir kısmını hallettim ancak hala sırtım ağrıyor. Bir ara acaba herşeyi bırakıp öyle mi gitsem yeni eve diye düşünmedim değil.
Pilini değiştir bir de
Bizimkinin diyeti böyle. Anası da kilolu insanı hiç sevmez. Ah gelip görse ne kızar ona
Özlem canım 200gr çok iyi bence her hafta 200 gr gitse yılda 10,4 kilo yapar ki bence harikasın
kaçwendy kaç
Benim evde omron medikal tartım var. Yağ, kas, iç yağlanma, metabolizma hızı ölçüyor. ama diyetisyendeki tartı ile evdeki tartının yağ kas oranı sanki aynı değil gibi geliyor bana. bir de ödemi göremiyorsun. Bana vki hesabını matematiksel yapıyor diye düşünüyorum. Bu arada indirime girmiş ben iyi kazıklanmışım
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...on-bf-511-aile-vucut-analiz-baskulu-309516004
Teşekkürler canımEvet çok fark vardı. Şimdi ama farkımız az. Beraber yapabiliriz istersen
Ben sadece kızın oyuncaklarını ve gardropları toplamıştım. Askıdakiler hariç. Kalanı taşımacılar güzel paketleyip kolilediler. Çok rahat oldu. Kolilerin de üstünde ne olduğunu yazdılar. hatta öncelik sırası yaptım ben mesela y.odası 1 1.açılacak koli gibi. onun içindir ki çok kısa sürede yerleştik. Tavsiye ederim
çok teşekkür ederim ortimm cansınnSüpersinTebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?