- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.201
Koparsam kılom da alır basınıngıderBebeğim sen mezun olsun ya hani
Biz tembel tavuklar sınıfta kaldık.
TebrıklerrrrrrKimselere birakmadim imzamiiii cunku 1 kilo 200 gram
Gecen cuma: 70
Bu cuma: 68.8
Yuzde: 1.71
Bak bu sefer bu imzayı hakettinKimselere birakmadim imzamiiii cunku 1 kilo 200 gram
yaaaa birlikte kullanalim imzayi ikimiz de 1kilo verdikkkBak bu sefer bu imzayı hakettin
Tebrik ederim seni ve kilo veren 5. takımı. Bu hafta belki derecemiz olmayacak ama en azından yüzümüz kızarmayacak.
Sağol canım ben senin kadar mütevazı olamıyorum. Bünyem kaldırmıyoryaaaa birlikte kullanalim imzayi ikimiz de 1kilo verdikkk
sonunda gercekten gram degil kilo verdim sukurrr
Sayin ac yatmalarim sayesinde
Benim kadar mutevazi olmaman ne kadar uzucuuSağol canım ben senin kadar mütevazı olamıyorum. Bünyem kaldırmıyor
Regl olmayaydım o 1den fazlası geliyordu buraya
İmza çok sıkıntı değilde canım. onu ben senden alırım zatenBenim kadar mutevazi olmaman ne kadar uzucuu
Ooo o zaman regl sonrasi haftaya imzayi teslim edecegim kisi bellii
Tebrik ederim imzayı kaptırmadınKimselere birakmadim imzamiiii cunku 1 kilo 200 gram
Seni psikopata bağlayıp kaçmış ya koçişin
Benim koçiş diyetteymiş. Ben zayıfladıkça o kilo almaya başladı. Öndeki balkon teras olma yolunda ilerliyor
Diyette olduğu için ekmek yemiyor. Koca bir tabak yediği pilavı artık yemeğin yanında 4-5kasik yiyor. Akşam çay içmeyen adam çay içmeye başladı. Yanında artık o gün canı ne isterse onu yiyor. Diyet ara öğünü yatmadan önce. Kekler, çerezler neler neler
Pili mi bitiyor ki?Kızlar daha fazla okumakla vakit kaybetmeden yazayım. Sanırım tartım bozuldu.10 kere tartıldım neredeyse bi 67.7 çıktım bi 68.1 2 defa da 26 kg çıktım.
Yani 67.7 yi baz almayı tercih ederim ama bilemiyorum tabii siz ne dersiniz... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?