- 28 Ocak 2011
- 466
- 546
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.241
selam canım çok teşekkür ederim ama yok ben geçememişim @lydznp birinci sanırım tebrikler lydznp'cimmm kupa senin
günaydın canım
çok iyi canım tebrik ederim sanırım bu hafta sen hepimizi geçtin
Tam kıyaslamadım ne desem yalan olur. Ama iç yağlanmayı doğru gösteriyor. birde çok sıkıntılı değil kullanmak. İlk aldığımda sadece talimatlara göre boyumu yaşımı girdim sonra kullanıcı numarama basıp tartılıyorum. hatta çoğu zaman onu kullanmıyorum bile. o kadar para vermeye değer mi bilemiyorum.Fonksiyonel birşeye benziyor :)) Güzel gözüküyor da yağ oranını doğru gösteriyor mu acaba gerçekten? Bu tür ürünleri evde kullanmak bazen zor oluyor ya tecrübeli biri olarak sana sorayım. Diyetisyende yağ oranın farklı mı çıkıyor evdeki tartına göre?
Kesinlikle iyi bir taşıma şirketi hiç kırıp dökmüyor. Ben taşınırlen 950tlden 2200tl'ye kadar değişik teklifler aldım. 950tl ile taşınmış olsaydım muhtemelen kırılanlar daha fazla para edecekti. ortalama fiyat araştırdım kolisi paketlemesi vs.. 1300tlnin üstünde oluyormuş. bu sadece kullanılan malzeme parası. işçilik vs diyince 1700tlye anlaştık ki bence ucuza bile taşındım. koltukları sandalyeleri bile kalın baloncuklu paket kağıtları ile sardılar. yemek takımlarını tek tek paketlediler. Kullandıkları paket kağıtları bile 3koli doldurdu. Sadece mutfak buAaa süper bilgi! Taşımacıların topladığını bilmiyordum boşuna yoruldum desene.Bari geri kalanı onlara bırakayım artık ama porselenleri kırar dökerler diye de korkmuyor değilim :))
yok canımselam canım çok teşekkür ederim ama yok ben geçememişim @lydznp birinci sanırım tebrikler lydznp'cimmm kupa senin
Sonra hemen bir turk kahvesi patlattim 30gr cikolata ile
Deli yaaa...Sonra hemen bir turk kahvesi patlattim 30gr cikolata ile
Vicdan azabi cekmeden cikolata yemek cok ayri bir keyif azizim herkes bilmez
Simdi oyle bir yeni imza tasarlamaliyim ki tum takim 1 kilodan fazla verelimDeli yaaa...
Son 2 haftanın 1.si olabilir. Yada son 2 haftanın en çok kilo gram vereniSimdi oyle bir yeni imza tasarlamaliyim ki tum takim 1 kilodan fazla verelim
Benimki sinbo 4 yıldır falan kullanıyorum.Pili bitmişti değiştirdim yeni pil taktımama sapıttı yine. 26 kg da olurdu aslında
Kızlar bana iyi bir tartı önerir misiniz? Sinboydu bu tartı uzun süre idare etti ama sanırım artık toparlanamayacak. Bu taşınma telaşında yeni tartı almadım da artık yeni eve yerleşirken...
Akşamları koli hazırlamakla geçiyor ömrüm. En zoru da mutfak eşyası toplamakmış akşam onların bir kısmını hallettim ancak hala sırtım ağrıyor. Bir ara acaba herşeyi bırakıp öyle mi gitsem yeni eve diye düşünmedim değil.
Yok canım kilo bildirmeyenleri listeye yazmıyorum ben
Seni anca onlar paklaranam kaçış yok, ortiler peşime düştü
Valla şaka maka imzan işe yaradı sankiSimdi oyle bir yeni imza tasarlamaliyim ki tum takim 1 kilodan fazla verelim
Seni anca onlar paklar
Bu arada listeyi halletmissin eline sağlık ben şimdi eve geldim bakacaktim :)
1-2kilo arası. Kişiye göre değişiyor.Merhabalar tartı 79û gösteriyor adetim sanırım ondan ne kadarlık bir etki oluyordu adet döneminde
Hem nasil yaradi en cokBenimki sinbo 4 yıldır falan kullanıyorum.
Taşınma işi de cok zor ya nefret yani, kolay gelsin
Yok canım kilo bildirmeyenleri listeye yazmıyorum benupuzun destan gibi liste kg bildiren yok
Seni anca onlar paklar
Bu arada listeyi halletmissin eline sağlık ben şimdi eve geldim bakacaktim :)
Valla şaka maka imzan işe yaradı sanki
Sağol şekerimvalla ya ellerine düştüm baksana, işte ortilik bunu gerektirirbalpamuk gben prensesss016
bu arada müsaittim, hallettim listeyi, 2 halini de yazayım dedim. seç beğen al işte birini :)
Sen ne fena bi şey çıktın ya...Hem nasil yaradi en coklydznp ile bana yaradi
İmzayi da arastirdim pro uye olunca kaydedebiliniyormus
Tum takim korksun haftaya en az 500gr vermeyeni imzamda kalici olarak 1 haftaligina ifsa edicemm tum diyet sayfalarina gruplarina yazicam herkes gorecekk.
Belki sureleri ekleyip 3 ayda su kadar verebildi falan yazarim
Hem nasil yaradi en coklydznp ile bana yaradi
İmzayi da arastirdim pro uye olunca kaydedebiliniyormus
Tum takim korksun haftaya en az 500gr vermeyeni imzamda kalici olarak 1 haftaligina ifsa edicemm tum diyet sayfalarina gruplarina yazicam herkes gorecekk.
Belki sureleri ekleyip 3 ayda su kadar verebildi falan yazarim
Insanin kaçamak hissini öldürürsün senİyisi mi gerek kalmasin bu hafta herkes odevini yapsinn
500 gram yarismasii baslamistirr. Sadece haftasonu dikkat etseniz bile kurtarirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?