Bu arada kızlar, rezonans sonrası ruh halimi anlatayım.
Biliyorsunuz, 2 gündür ölü moddaydım, inanılmaz halsiz ve uyurken de cidden ruhumu teslim etmiş gibi uyudum 2 gece. :)))))
Ve bu sabah da kolumu zor kaldırdım, çok zor kendime geldim ancak enteresan bir şekilde ayıldıktan sonra üzerimdeki o ağırlık devam etmedi ki benim en büyük problemlerimden biri de bu. Sabahları uzun süre halsizlik hissedip kendime gelememek! Asabi olmak. :))
2 gece inanılmaz güzel uyudum ve sanırım vücudum, beynim, ruhum dinlendi ki enerji depoladım diye düşünüyorum. O kadar ki; bugün kızım sütlü kahve fincanını devirip masadan sandalyeye, sandalyeden yerlere boca ettiğinde bile kızmadım!

Çocuk alışmış benim asabi hallerime, dökünce geldi bana sarıldı ve ben kızmayayım diye öptü beni. “Kızmadım bitanrm” dedim çocukta şaşırdı. Anlayacağınız bugün sevgi pıtırcığıyım.
Farkettiyseniz bugün yazılarımın çoğunun sonunda kalpler var. :)))) Gerçekten bir pozitiflik var üzerimde ama rezonansa bağlamak için erken diye düşünüyorum da iyi uyumamda etkisi olduğu gerçek...
Belki glutensizlik ve şekersizlikte eşik atlasım da ondan pozitifimdir bu da olabilir. Çünkü şeker ve karbonhidratın depresyonu ve negatif ruh halini tetiklediği, halsizlik yaptığı da gerçek!
Umarım böyle devam eder ruh halim.
Şunu da ekleyeyim ki yüzüm de çok iyi durumda. Cildim inanılmaz parlaklaştı... Tabii uyku, şekersiz ve glutensiz beslenme sonucu bu kesin! :)