Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tümaydın :KK36:
Bugün çok daha iyiyim hamdolsun:21:
Ay neydi dünkü halim çok fenaydım :olamaz:

Güzel sonuçlar alınmaya başlanmış hepinizi tek tek kutlarım:KK9:
Ördekim de dediği gibi bu cuma listeler harika olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum:KK28:
ucundan da olsa 79 u görsem çok sevinicem:dua:
Bu hafta gorunmezlerin görüneceği hafta olacak inşALLAH :halay:
Eki Görüntüle 2099653

:KK76::KK76::KK76::KK76:

:nazar: 78,6 :nazar:

Ama medusacım var ya abartmıyorum açlıktan karnım ağırıdı. Ama değdi mi? Kesinlikle değiyor. Birde vücut aç kaldığı zaman, bünyedeki çöpleri temizlemekle uğraşmayacağı için, hücreler kendi kendlerini yenilermiş bir yerlerde okumuştum bu şekilde kendimizi motive edebiliriz. :KK200:
Aç kalmak yok. O mideler küçülecek minicik olacak ve hep tok yaşayacağız :KK49:

Hep beraber birinciyiz bu takim ruhu canim hepinizin emegine ve inancina saglik ama bi haftalik degil 3 ay tepenizdeyim herkes mezun olacak
:KK15::KK15::KK15:
Harikasın ama yaa, muhteşem... Medusacım sen nerede oturuyorsun, yaşın kaç, çalışıyor musun? Konuşuyoruz ancak hiç soramadım sana bunları...
Birde kitap önerin olursa arada bir paylaşalım. Lakin yeni eve taşınırken bu kitapları nasıl düzenleyeceğim konusunu halen çözemedim. :KK43: Keşke hepimizin evinde bir kitap odası olabilse. Ne harika olurdu değil mi!??? :))
ay ben o şanslı kişilerdenim. Benim öyle bir kitaplık odam var :KK45:

Tatlım yeşil çayda da kafein var maalesef. Kafeinsiz yapmak için şöyle bir yöntem varmış; Yeşil çayını demleyeceğin suyun içinde 30 sn bekletip çıkartıyorsun ve varolan su kadar üzerine sıcak su ekliyorsun. Atıyorum 500 ml yaptın. Üzerine 500 ml daha ekliyorsun. Kafeinsiz kahvem de bitiği için böyle demliyorum. :KK15:
Bilmiyordum bunu Benimki baya 10dk soğuyana kadar bekliyor :110:
Sen yatmadan yatmamaaı insanı delirtiyor. Benim kızım da öyle. Hiç yoktan uyku moduna sokuyor beni. Kendime vakit ayırmak istediğim o kısıtlı vakitte de uyku moduna girip onu uyutacağım diye halsizleşiyorum.
Sabah 5e saat kurdum. Bide duyabilsem. Sabahın körü benim olacak ama :110:
İnşallah. :KK15: Pek yolumuz düşmüyor o taraflara ama kısmet belli mi olur? Kaptanımı @toplight ördekimi @morordek görme şansım da olur belkiii
Günübirlik ankara turu mu yapsak :KK48::KK48::KK48:

Ayşecim alıntı yapmıştım ama gitmiş. Süpersin valla tebrik ediyorum :KK50:
Sende süpersin canım :KK15:
Kizlar hava duzelsin bi ankara bulusmasi yapariz
Kalp kalbe karşıymış :KK19:
Selam kızlar tüm alıntılarım gitmiş.. Özetlersem medusa ile ekspres kilo veren herkesi tebrik ederim..Ayşe ödem gitmiş mis olmuş, monicim 7 lerle başlayan bir cumaya ne kaldı :)
Tüm yazışmaları okurken en eğlendiğim kısım zeynep in şemsiye ile ipin önüne geçmesiydi yalnız.. Hayal ettim çok eğlenceliydi :)
@fancynancy ortim harika gidiyorsun yarıştışımığızı düşünürsek bana fena fark attın bende toplam kayıp 600 gr..sana şimdiden kupanı vermek istiyorum :sampiyon:
Sen yola yeni başladın sayılır emeklemedesin. Hele bir iyileş hepimize farkı atarsın yine. Senin bu ameliyat bize avans gibi oldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bilmiyordum bunu Benimki baya 10dk soğuyana kadar bekliyor :110:

Sabah 5e saat kurdum. Bide duyabilsem. Sabahın körü benim olacak ama :110:

Günübirlik ankara turu mu yapsak :KK48::KK48::KK48:
Nisanda bulusalim Kizilcahamamda bi yerde toplu organizasyon yapalim hem bulusma hem stres atma olsun beraber guzel kizilcahamam agaclarinin arasinda sabah yuruyusu yapalim mezuniyetinizi kutlayalim:-)

Bu arada kızlar, rezonans sonrası ruh halimi anlatayım.
Biliyorsunuz, 2 gündür ölü moddaydım, inanılmaz halsiz ve uyurken de cidden ruhumu teslim etmiş gibi uyudum 2 gece. :)))))
Ve bu sabah da kolumu zor kaldırdım, çok zor kendime geldim ancak enteresan bir şekilde ayıldıktan sonra üzerimdeki o ağırlık devam etmedi ki benim en büyük problemlerimden biri de bu. Sabahları uzun süre halsizlik hissedip kendime gelememek! Asabi olmak. :))
2 gece inanılmaz güzel uyudum ve sanırım vücudum, beynim, ruhum dinlendi ki enerji depoladım diye düşünüyorum. O kadar ki; bugün kızım sütlü kahve fincanını devirip masadan sandalyeye, sandalyeden yerlere boca ettiğinde bile kızmadım! :KK70::KK70::KK70:
Çocuk alışmış benim asabi hallerime, dökünce geldi bana sarıldı ve ben kızmayayım diye öptü beni. “Kızmadım bitanrm” dedim çocukta şaşırdı. Anlayacağınız bugün sevgi pıtırcığıyım.:KK70:

Farkettiyseniz bugün yazılarımın çoğunun sonunda kalpler var. :)))) Gerçekten bir pozitiflik var üzerimde ama rezonansa bağlamak için erken diye düşünüyorum da iyi uyumamda etkisi olduğu gerçek...
Belki glutensizlik ve şekersizlikte eşik atlasım da ondan pozitifimdir bu da olabilir. Çünkü şeker ve karbonhidratın depresyonu ve negatif ruh halini tetiklediği, halsizlik yaptığı da gerçek!
Umarım böyle devam eder ruh halim.
Şunu da ekleyeyim ki yüzüm de çok iyi durumda. Cildim inanılmaz parlaklaştı... Tabii uyku, şekersiz ve glutensiz beslenme sonucu bu kesin! :)
Aman aman ALLAH bozmasın. Daha iyi hallerin olsun inşALLAH :KK15:

Nisanda bulusalim Kizilcahamamda bi yerde toplu organizasyon yapalim hem bulusma hem stres atma olsun beraber guzel kizilcahamam agaclarinin arasinda sabah yuruyusu yapalim mezuniyetinizi kutlayalim:-)
ne güzel olur :KK48:
okumaya vaktin oluyor mu bende salona oyle bir bolum yapmayi istiyorum sonra gidip dost kitap evini bosaltacam :-)
Malesef okumaya vaktim pek olmuyor. Serviste akşamları 10-15dk okuyabiliyorum. Sabahları o da yok. Evde ise imkansız gibi bi kitabı elime aldığım an küçük kaynana başımda ben okuyacağım. Sıpa 3 yaşında bırak okumayı doğru düzgün konuşmayı bilmiyor ama :63:

Hedef gunlerimiz kizlar
1.gun 14 Subat Sevgililer Gunu
2.Gun 21Mart Bahar bayrami
3.gun .....Nisan Mezuniyet Bulusmasi
Ortalama verilecek kilolar
1.Gune kadar en az 3 kilo
2.gune kadar en az 10 kilo
3.gune kadar en az 15 kilo
Herkesin vucut yapisi farkli oldugu icin degisebilir siz en aza ulasmaya calisin soyle hesaplayin bugun 80 kg olan nisanda 65 kg olacak muhtesem degil mi :KK49:

ne güzel olur :KK48:

Malesef okumaya vaktim pek olmuyor. Serviste akşamları 10-15dk okuyabiliyorum. Sabahları o da yok. Evde ise imkansız gibi bi kitabı elime aldığım an küçük kaynana başımda ben okuyacağım. Sıpa 3 yaşında bırak okumayı doğru düzgün konuşmayı bilmiyor ama :63:
Walla benim oglaninda senin kizdan pek farki yok :-)

Bak sen bilmişe, kardeş istemiyormuş bi de :)

Kaç haftalık bebiş şimdi? Ay içimden kız olacak gibi geçti ya :)

Şu an yiyorum canım, ama modum düşük, bi de misafirim varmış Of.

Ya inanmazsın geçen seni düşündüm, mezun olmadı uğramadı bizde hiç etiketleyip sormadık napıyo dedim. Kalp kalbe karşıymış bak.
Çok bilmiş cook teyzesi birde yaramazki aksama kadar mahvediyor beni hem çok hareketli hemde çok konuşuyor başım şişiyor :)
6.hafta da bebis bulantilar başladı agrilarda var. Sanki zor bir hamilelik olacak gibi. .

Back
X