Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecenlerde bir tarif paylasmistin o mu?

Yapraklarida cok taze kerevizin onuda kullanirim.
Midem bulaniyor zorla yedim yemegi.Uzun zamandir boyle beslenmiyordum. Yumurtayi cok severim ama kizim gec kalvalti etti ona yaparken cokk tiksindim.
Insallah yarin yiyebilirim..
evet canım üzerine çörek otuda koymuştum bu kadar basit bir tarif nasıl bu kadar lezzetli olur diye şaşırdım bile:kk77:

Bende tavuklu kereviz yapacam uzerine bir sarimsaktan yogurt yapip dokuyorum tamamen benim damak zevkim :-)
Bende haslayip sarimsakli yogurtla yerim belki.Hafif olursa iyi olur bana.
Yarim kase yogurdum kaldi. Oglen mayaladim yarina kadar kesmek istemiyorum yogurdu. Onunla idare edecem artik.

Sabah ve öğlen daha az ekmek tüketsen akşam da yiyebilirsin. Ama normalde günde 6 dilim ekmek derler sen sadece sabah yemişsin. İlk 6ayda alınan kilo kadar kilo da son 3 ayda alınır derler. Kendini kontrol etmezsen 40kilo da alabilirsin dikkat et canım
Haklısın kesinlikle dikkat etmem lazım. Hamilelik güzelde sonrası çile işte.

Eline emegine saglik canim..:KK200:

Bebeim dun ve onceki kac kiloydunn? Orada yazan 83 eski kilon mu?
Ay ödümü kopardın kızzzz 83 galan deyince :KK70::KK70::KK70: tartıya derece eklemişler sağolsunlar :KK70: fahrenheit biçiminde kalmış :KK70::KK70::KK70:evin sıcaklığı. Yaklaşık 28 derece falanmış baktım da şimdi, zeminden kombi borusu geçiyor yoksa kendimizi buharlaştırma gibi bir niyetimiz yok asla :KK70::KK70::KK70:

servey servey canım senin gibi bir gün önceden belirleyip hergünün listesini yapacağım daha motive edici olur yarına yapacaklarımı yazıp buzdolabıma asacağım sonra ne yesem diye düşünüp durmam:KK76:
Nigün ne haber tatlım nasılsın
Sende benim gibi halâ sürünüyonmu buralarda :))

Selam kızlar tüm alıntılarım gitmiş.. Özetlersem medusa ile ekspres kilo veren herkesi tebrik ederim..Ayşe ödem gitmiş mis olmuş, monicim 7 lerle başlayan bir cumaya ne kaldı :)
Tüm yazışmaları okurken en eğlendiğim kısım zeynep in şemsiye ile ipin önüne geçmesiydi yalnız.. Hayal ettim çok eğlenceliydi :)
fancynancy fancynancy ortim harika gidiyorsun yarıştışımığızı düşünürsek bana fena fark attın bende toplam kayıp 600 gr..sana şimdiden kupanı vermek istiyorum :sampiyon:
Çoookkk teşekkür ederim o zaman orticim, sevinç ve gururla teslim alıyorum :KK68::KK68: ama istersen yine de cumayı bekleriz belki bir atak gelir senden :KK15:

Back
X