Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok bilmiş cook teyzesi birde yaramazki aksama kadar mahvediyor beni hem çok hareketli hemde çok konuşuyor başım şişiyor :)
6.hafta da bebis bulantilar başladı agrilarda var. Sanki zor bir hamilelik olacak gibi. .
Allah saglikla kucaginiza versin insaallah. Minik beyin kardes istememesi :-)

Allah saglikla kucaginiza versin insaallah. Minik beyin kardes istememesi :-)
Çok teşekkür ederim sağolun.
Kardeş alalım mi oğlum dedim. Beraber oyunlar oynarsiniz sana abi der dedim.
Hayiy istemim, diyor neden oğlum diyorum kızdı bana iiiiiii iiiihhh istemim diyor küçük kuzum :anne:

Hedef gunlerimiz kizlar
1.gun 14 Subat Sevgililer Gunu
2.Gun 21Mart Bahar bayrami
3.gun .....Nisan Mezuniyet Bulusmasi
Ortalama verilecek kilolar
1.Gune kadar en az 3 kilo
2.gune kadar en az 10 kilo
3.gune kadar en az 15 kilo
Herkesin vucut yapisi farkli oldugu icin degisebilir siz en aza ulasmaya calisin soyle hesaplayin bugun 80 kg olan nisanda 65 kg olacak muhtesem degil mi :KK49:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kelebek:olamaz:

https://m.mynet.com/sosyete-saban-dans-ogreniyor-izle-3171207.html
Kelebek deyince aklima hep kelebekler gibi bir ki uc repligi geliyor:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kizlar
Cumaya az kaldi bircok kisi icin guzel sonuclar olacak ins
Birlikte program yaptigimiz ve isterse diger takim arkadaslari icin soyle bir duzenleme yapalim diyorum
Cuma herkes eksiksiz kilo bildirsin
Ben haftalik hedef listesi yapacam ve makul hedeflerinizi belirleyecegim
Sonra birlikte takibini yaparak daha az verildiginde sebebplerini paylasarak cozum yollari bulacagiz aninda mudahele dusunun
Ben sanki sizin acil tip teknisyeninizim elimdwn geldigince careler uretirim
Duraksamalar tabi ki olur onun da full motivasyonla asip sil bastan yapmayalim
Carsamba gunude kilo durumlarina gore listedeki arkadaslar icin bi gunluk acil durum detokslari kacamak yapanlar icin kurtarma formulleri ayarlayabiliriz

Çok bilmiş cook teyzesi birde yaramazki aksama kadar mahvediyor beni hem çok hareketli hemde çok konuşuyor başım şişiyor :)
6.hafta da bebis bulantilar başladı agrilarda var. Sanki zor bir hamilelik olacak gibi. .
hayırlı olsun canım dün okumuştum yazamadım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:dua:

Pazara gittik ıspanak,pırasa,kereviz ve butun yesilliklerden aldım..
Saat 2 de dunden kalan mantarli tavugumu yedim.. Aksamada kereviz yapmayi dusuniyorum.
medusa38 medusa38 onerecegin guzel bir tarif var mı?
Meyve olarak mandalina ve portakal serbest degildi dimi??
bende aldım bir sürü yeşillik kabağı unuttum gördüm alayım diye mısır aldım çocuklara o arada unutmuşum kabağı özlem geçen pırasadan börek yaptım harika oldu karatay usulu içine lor azcık yoğurt 2-3 yumurta baharat pırasa koyup fırına attım çok güzel oldu

Birde kizlar yediklerinizin etkilerini ogrenin mesala dünkü menuyle ferah 800 gram verdi demekki dogru yiyecekler secmis sonrasinda bu menuleri tekrar kullanabilir
Kolaylik olsun diye boyle cok kilo verebildiginiz menuleri favorilere ekleyin mesala fancynancy fancynancy dunku menune -800 menum de hemen bulursun bilgisayardan giris yapanlar dosya olusturabilir kurtarici menuler basligi altinda bir word dosyasi falan yaparsiniz arka arkaya eklersiniz

Birde kizlar yediklerinizin etkilerini ogrenin mesala dünkü menuyle ferah 800 gram verdi demekki dogru yiyecekler secmis sonrasinda bu menuleri tekrar kullanabilir
Kolaylik olsun diye boyle cok kilo verebildiginiz menuleri favorilere ekleyin mesala fancynancy fancynancy dunku menune -800 menum de hemen bulursun bilgisayardan giris yapanlar dosya olusturabilir kurtarici menuler basligi altinda bir word dosyasi falan yaparsiniz arka arkaya eklersiniz
harika fikir canım:super:

Saat 2 de dunden kalan mantarli tavugumu yedim.. Aksamada kereviz yapmayi dusuniyorum.
Canim aslinda yenebilir ama onlarda meyve sekeri orani yuksek oldugu icin sizi daha cabuk aciktirir diye onermedim
Kerevizi ben tavuklu seviyorum onu yaparsan portakal suyu kullanabilirsin yada salata olarak

Bende tavuklu kereviz yapacam uzerine bir sarimsaktan yogurt yapip dokuyorum tamamen benim damak zevkim :-)

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsiniz hepinize bol irade ve sabır diliyorum.
4. Hafta olcak nerdeyse istahim çok ama çok açıldı öyle çok yiyorum ki 1 saat sonra birdaha acikiyorum ve kendime hakim olamıyorum 53.5 kilo ile mezun olmuştum yaklaşık 4 haftada 60 kilo oldum. ..
Süt içmek istedim icemedim çok koktu halbuki severdim süt içmeyi. Hergün yazıp kendimi dizginlemem lazım.
Bugünkü menum
Sabah. 6 dilim tb ekmeği ile domatesli peynirli 3 tane tost 1 haşlanmış yumurta, 2 tk bal, 8 zeytin, 1 kupa açık çay şekersiz.
Ara kakaolu 1 şekerli 1kupa süt
Ara 1 ayva 1 elma 1 kivi
Su şimdilik 2 lt
öğle. 3 dilim pizza
ara bilmiyorum ne yiyeceğim.

Aksam a ıspanak ve yoğurt yiyeceğim ekmek yememem lazım imdaaaaat diyorum
hayırlı olsun canım dün okumuştum yazamadım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:dua:
çok teşekkür ederim canım amin inşallah.

Kizlar
Cumaya az kaldi bircok kisi icin guzel sonuclar olacak ins
Birlikte program yaptigimiz ve isterse diger takim arkadaslari icin soyle bir duzenleme yapalim diyorum
Cuma herkes eksiksiz kilo bildirsin
Ben haftalik hedef listesi yapacam ve makul hedeflerinizi belirleyecegim
Sonra birlikte takibini yaparak daha az verildiginde sebebplerini paylasarak cozum yollari bulacagiz aninda mudahele dusunun
Ben sanki sizin acil tip teknisyeninizim elimdwn geldigince careler uretirim
Duraksamalar tabi ki olur onun da full motivasyonla asip sil bastan yapmayalim
Carsamba gunude kilo durumlarina gore listedeki arkadaslar icin bi gunluk acil durum detokslari kacamak yapanlar icin kurtarma formulleri ayarlayabiliriz
Müthişsin sen Ayşe. Aranan kanmışsın düpedüz. Süper olur :KK60:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsiniz hepinize bol irade ve sabır diliyorum.
4. Hafta olcak nerdeyse istahim çok ama çok açıldı öyle çok yiyorum ki 1 saat sonra birdaha acikiyorum ve kendime hakim olamıyorum 53.5 kilo ile mezun olmuştum yaklaşık 4 haftada 60 kilo oldum. ..
Süt içmek istedim icemedim çok koktu halbuki severdim süt içmeyi. Hergün yazıp kendimi dizginlemem lazım.
Bugünkü menum
Sabah. 6 dilim tb ekmeği ile domatesli peynirli 3 tane tost 1 haşlanmış yumurta, 2 tk bal, 8 zeytin, 1 kupa açık çay şekersiz.
Ara kakaolu 1 şekerli 1kupa süt
Ara 1 ayva 1 elma 1 kivi
Su şimdilik 2 lt
öğle. 3 dilim pizza
ara bilmiyorum ne yiyeceğim.

Aksam a ıspanak ve yoğurt yiyeceğim ekmek yememem lazım imdaaaaat diyorum

çok teşekkür ederim canım amin inşallah.
Sabah ve öğlen daha az ekmek tüketsen akşam da yiyebilirsin. Ama normalde günde 6 dilim ekmek derler sen sadece sabah yemişsin. İlk 6ayda alınan kilo kadar kilo da son 3 ayda alınır derler. Kendini kontrol etmezsen 40kilo da alabilirsin dikkat et canım

bende aldım bir sürü yeşillik kabağı unuttum gördüm alayım diye mısır aldım çocuklara o arada unutmuşum kabağı özlem geçen pırasadan börek yaptım harika oldu karatay usulu içine lor azcık yoğurt 2-3 yumurta baharat pırasa koyup fırına attım çok güzel oldu
Gecenlerde bir tarif paylasmistin o mu?
Canim aslinda yenebilir ama onlarda meyve sekeri orani yuksek oldugu icin sizi daha cabuk aciktirir diye onermedim
Kerevizi ben tavuklu seviyorum onu yaparsan portakal suyu kullanabilirsin yada salata olarak
Yapraklarida cok taze kerevizin onuda kullanirim.
Midem bulaniyor zorla yedim yemegi.Uzun zamandir boyle beslenmiyordum. Yumurtayi cok severim ama kizim gec kalvalti etti ona yaparken cokk tiksindim.
Insallah yarin yiyebilirim..

Back
X