Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çoookkk teşekkür ederim o zaman orticim, sevinç ve gururla teslim alıyorum :KK68::KK68: ama istersen yine de cumayı bekleriz belki bir atak gelir senden :KK15:
Biraz daha farkı kapatabilirim belki ama seni geçeceğimi sanmıyorum.. Cuma’nın gelişi Çarşamba’dan belli bence :)

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsiniz hepinize bol irade ve sabır diliyorum.
4. Hafta olcak nerdeyse istahim çok ama çok açıldı öyle çok yiyorum ki 1 saat sonra birdaha acikiyorum ve kendime hakim olamıyorum 53.5 kilo ile mezun olmuştum yaklaşık 4 haftada 60 kilo oldum. ..
Süt içmek istedim icemedim çok koktu halbuki severdim süt içmeyi. Hergün yazıp kendimi dizginlemem lazım.
Bugünkü menum
Sabah. 6 dilim tb ekmeği ile domatesli peynirli 3 tane tost 1 haşlanmış yumurta, 2 tk bal, 8 zeytin, 1 kupa açık çay şekersiz.
Ara kakaolu 1 şekerli 1kupa süt
Ara 1 ayva 1 elma 1 kivi
Su şimdilik 2 lt
öğle. 3 dilim pizza
ara bilmiyorum ne yiyeceğim.

Aksam a ıspanak ve yoğurt yiyeceğim ekmek yememem lazım imdaaaaat diyorum

çok teşekkür ederim canım amin inşallah.
Canim sabah cok olmus yaa 3 tost 2-3haslanmis yumurta yeseydin hatta yumurta salatasi yapsaydin 1 tost ile daha iyi olurdu

Dün yediklerimi yazayım:
5 siyah zeytin, 1 dilim light beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
Öğle Yemeği:
Mercimek çorbası, beyaz etten tavuk sote, bulgur pilavı
Ara Öğün:
1 su bardağı light yoğurt
1 kırmızı elma
Akşam yemeği:
6 y.k. kıymasız mercimek yemeği
Ara Öğün:
2 mandalina, 1 muz, 2 ceviz, 5 badem, 1 avuç ayçekirdeği
:KK48: Bana kızacaksınız biliyorum arkadaşlar. Dün akşam kankam bana kahveye gelmişti ya, Ufak Tefek Cinayetleri izlerken elim gidiverdi. Hepsinden yedim. :olamaz::KK48:
3 lt su içtim.

Dün yediklerimi yazayım:
Öğle Yemeği:
Ara Öğün:
1 kırmızı elma
Akşam yemeği:
Ara Öğün:
:KK48: Bana kızacaksınız biliyorum arkadaşlar. Dün akşam kankam bana kahveye gelmişti ya, Ufak Tefek Cinayetleri izlerken elim gidiverdi. Hepsinden yedim. :olamaz::KK48:
3 lt su içtim.
Guldencim aksamki ara ogun gunduz olsaymis sorun yok ama aksam olunca biraz sikinti spor da yok :KK12:

Bugün yediklerim ve akşam yiyeceklerim şöyle:
Sabah:
Ara Öğün:
-
Öğle Yemeği:
3 y.k. zeytinyağlı barbunya, 3 top yoğurtlu havuç mezesi, 2 top kerevizli yoğurtlu meze, 2 top mantarlı yoğurtlu meze. (hani şu dondurma koydukları kaşıklar var ya, meze tabağı alınca mezeleri o kaşıkla koyuyorlar bizim yemekhanede.)
Sonra 1 fincan Türk kahvesi
Ara Öğün:
2 fincan mistik çay
(Bugün işyerimde tüm gün kurstaydım. Mistik çaya yüklendim ara öğünde. Bir şey yemedim.)
Akşam Yemeği:
1 dilim haşlanmış biftek
2 adet lahana sarma, 2 adet yaprak sarma
Ara Öğün:
1 bardak tarçınlı light süt
* BUgün gün içerisinde az su içtim. (1,5 lt kadar) Akşam da 1 lt içsem, 2,5 lt'ye tamamlarım.)

Dün yediklerimi yazayım:
Öğle Yemeği:
Ara Öğün:
1 kırmızı elma
Akşam yemeği:
Ara Öğün:
3 lt su içtim.
Bu yiyecekleri diyetisyen mi ayarladi senmi sectin ogle aksam mercimek var birde biraz kh li olmus tartida nasildi durum acaba

Bu yiyecekleri diyetisyen mi ayarladi senmi sectin ogle aksam mercimek var birde biraz kh li olmus tartida nasildi durum acaba
Dünkü menümü ben ayarladım gibi oldu canım. Tam olarak diyetisyenimin verdiği listeye uymuyor.
Sabah tartıldığımda 91,7 kg çıktım. Regl olmama rağmen kilomda eksi görebildim çok şükür.
O akşam sebze yemeği, öğlen et/sebze veya kuru baklagil yememi önerdi. Akşam kurubaklagil pek yeme dedi, ödemden dolayı. Akşam bir tek yeşil mercimek yememi öneriyor. Zayıflama sürecinde yeşil mercimeğin çok faydalı olduğunu söylemişti. Akşam yediğim yeşil mercimek yemeği idi.
Dediğin gibi hem öğlen çorbası, hem akşam yemeği belki biraz fazla kh oldu. Tek tesellim akşam yemeğinde ve öğlen yemeğinde tam buğday ekmeği yememiş olmam. Öğlen yediğim bulgur pilavı da 1 dilim ekmeğe eşdeğer miktarda idi.
İnşallah haftaya sizinle birlikte Dukan diyeti yapanlar grubuna katılırsam daha başarılı olacağımı hissediyorum. Sağolasın canım. İyi ki varsın.:KK19::KK200::KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Endokrin kan tahlili sonuçlarım çıktı.
İnsülin değerim düşük. Açlık kan şekeri değerim normal. İnsülinim hep normal çıkıyordu. Böyle düşük görünce moralim bozuldu. :KK43: Sizlerle de paylaşmak istedim.
Hiç insülin düşüklüğü yaşayan oldu mu?
Tiroid değerlerim ve diğer tüm değerlerim normal çok şükür. LDL Kolestrolüm genelde yüksek çıkıyor. Kilo verdikçe düşüyor gibi.
t.webp

Kizlar
Cumaya az kaldi bircok kisi icin guzel sonuclar olacak ins
Birlikte program yaptigimiz ve isterse diger takim arkadaslari icin soyle bir duzenleme yapalim diyorum
Cuma herkes eksiksiz kilo bildirsin
Ben haftalik hedef listesi yapacam ve makul hedeflerinizi belirleyecegim
Sonra birlikte takibini yaparak daha az verildiginde sebebplerini paylasarak cozum yollari bulacagiz aninda mudahele dusunun
Ben sanki sizin acil tip teknisyeninizim elimdwn geldigince careler uretirim
Duraksamalar tabi ki olur onun da full motivasyonla asip sil bastan yapmayalim
Carsamba gunude kilo durumlarina gore listedeki arkadaslar icin bi gunluk acil durum detokslari kacamak yapanlar icin kurtarma formulleri ayarlayabiliriz
Canım iyi ki varsın. Teşekkürler. :KK200::KK200::KK19:

Dünkü menümü ben ayarladım gibi oldu canım. Tam olarak diyetisyenimin verdiği listeye uymuyor.
Sabah tartıldığımda 91,7 kg çıktım. Regl olmama rağmen kilomda eksi görebildim çok şükür.
O akşam sebze yemeği, öğlen et/sebze veya kuru baklagil yememi önerdi. Akşam kurubaklagil pek yeme dedi, ödemden dolayı. Akşam bir tek yeşil mercimek yememi öneriyor. Zayıflama sürecinde yeşil mercimeğin çok faydalı olduğunu söylemişti. Akşam yediğim yeşil mercimek yemeği idi.
Dediğin gibi hem öğlen çorbası, hem akşam yemeği belki biraz fazla kh oldu. Tek tesellim akşam yemeğinde ve öğlen yemeğinde tam buğday ekmeği yememiş olmam. Öğlen yediğim bulgur pilavı da 1 dilim ekmeğe eşdeğer miktarda idi.
İnşallah haftaya sizinle birlikte Dukan diyeti yapanlar grubuna katılırsam daha başarılı olacağımı hissediyorum. Sağolasın canım. İyi ki varsın.:KK19::KK200::KK200:
Kan grubun neydi soyledin belki ama unuttum :-) kombinasyonlarin yuzunden az verdigini dusunuyorum birde spor eksik tabi sen yaz ben senin icin bi cizelge hazirliyorum bitince paylasirim

Back
X