- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #270.661
Çok yakışmış yahu :)kelebekli kendimden merhaba![]()
Aslanlarrr size de hayırlı olsun kaptanım :)Kelebeklerrrr yeni simgeniz hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yakışmış yahu :)kelebekli kendimden merhaba![]()
Aslanlarrr size de hayırlı olsun kaptanım :)Kelebeklerrrr yeni simgeniz hayırlı olsun![]()
Sağolasın cnmmmm :))Aslanlarrr size de hayırlı olsun kaptanım :)
yarından sonra cuma sabahılisteye ne zaman girmeyi planliyorsun![]()
kesinlikle o yüzden izinlilerin alınacağına çok sevindimAaaa bu çok iyi olur cnm hadi gözün aydın
Tabiki liste ayrı bi sorumluluk disiplin veriyor
Biraz daha farkı kapatabilirim belki ama seni geçeceğimi sanmıyorum.. Cuma’nın gelişi Çarşamba’dan belli bence :)Çoookkk teşekkür ederim o zaman orticim, sevinç ve gururla teslim alıyorumama istersen yine de cumayı bekleriz belki bir atak gelir senden
![]()
Bende de akşam misafir var çayın yanına ne ikram edeceğim acaba?ben kaçar kızlar sabahtan beri gelen giden bitmediyemeğimi yapıp akşam üstü yürüyüşe çıkacağım akşama gelirim
Canim sabah cok olmus yaa 3 tost 2-3haslanmis yumurta yeseydin hatta yumurta salatasi yapsaydin 1 tost ile daha iyi olurduYeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsiniz hepinize bol irade ve sabır diliyorum.
4. Hafta olcak nerdeyse istahim çok ama çok açıldı öyle çok yiyorum ki 1 saat sonra birdaha acikiyorum ve kendime hakim olamıyorum 53.5 kilo ile mezun olmuştum yaklaşık 4 haftada 60 kilo oldum. ..
Süt içmek istedim icemedim çok koktu halbuki severdim süt içmeyi. Hergün yazıp kendimi dizginlemem lazım.
Bugünkü menum
Sabah. 6 dilim tb ekmeği ile domatesli peynirli 3 tane tost 1 haşlanmış yumurta, 2 tk bal, 8 zeytin, 1 kupa açık çay şekersiz.
Ara kakaolu 1 şekerli 1kupa süt
Ara 1 ayva 1 elma 1 kivi
Su şimdilik 2 lt
öğle. 3 dilim pizza
ara bilmiyorum ne yiyeceğim.
Aksam a ıspanak ve yoğurt yiyeceğim ekmek yememem lazım imdaaaaat diyorum
çok teşekkür ederim canım amin inşallah.
yakın olsaydık benim dondurucu pasta kurabiye dolu verirdimBende de akşam misafir var çayın yanına ne ikram edeceğim acaba?
SuBende de akşam misafir var çayın yanına ne ikram edeceğim acaba?
Canim ev yapimi seyler yapan varsa gelecek misafir kadar tuzlu tatli biseyler al en kolayiBende de akşam misafir var çayın yanına ne ikram edeceğim acaba?
Guldencim aksamki ara ogun gunduz olsaymis sorun yok ama aksam olunca biraz sikinti spor da yokDün yediklerimi yazayım:
5 siyah zeytin, 1 dilim light beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
Öğle Yemeği:
Mercimek çorbası, beyaz etten tavuk sote, bulgur pilavı
Ara Öğün:
1 su bardağı light yoğurt
1 kırmızı elma
Akşam yemeği:
6 y.k. kıymasız mercimek yemeği
Ara Öğün:
2 mandalina, 1 muz, 2 ceviz, 5 badem, 1 avuç ayçekirdeği
Bana kızacaksınız biliyorum arkadaşlar. Dün akşam kankam bana kahveye gelmişti ya, Ufak Tefek Cinayetleri izlerken elim gidiverdi. Hepsinden yedim.
3 lt su içtim.
Bu yiyecekleri diyetisyen mi ayarladi senmi sectin ogle aksam mercimek var birde biraz kh li olmus tartida nasildi durum acabaDün yediklerimi yazayım:
5 siyah zeytin, 1 dilim light beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara Öğün: 1 fincan Türk kahvesi
Öğle Yemeği:
Mercimek çorbası, beyaz etten tavuk sote, bulgur pilavı
Ara Öğün:
1 su bardağı light yoğurt
1 kırmızı elma
Akşam yemeği:
6 y.k. kıymasız mercimek yemeği
Ara Öğün:
2 mandalina, 1 muz, 2 ceviz, 5 badem, 1 avuç ayçekirdeği
Bana kızacaksınız biliyorum arkadaşlar. Dün akşam kankam bana kahveye gelmişti ya, Ufak Tefek Cinayetleri izlerken elim gidiverdi. Hepsinden yedim.
3 lt su içtim.
Evet kaptanım. Çok haklısınız.Guldencim aksamki ara ogun gunduz olsaymis sorun yok ama aksam olunca biraz sikinti spor da yok![]()
Dünkü menümü ben ayarladım gibi oldu canım. Tam olarak diyetisyenimin verdiği listeye uymuyor.Bu yiyecekleri diyetisyen mi ayarladi senmi sectin ogle aksam mercimek var birde biraz kh li olmus tartida nasildi durum acaba
Canım iyi ki varsın. Teşekkürler.Kizlar
Cumaya az kaldi bircok kisi icin guzel sonuclar olacak ins
Birlikte program yaptigimiz ve isterse diger takim arkadaslari icin soyle bir duzenleme yapalim diyorum
Cuma herkes eksiksiz kilo bildirsin
Ben haftalik hedef listesi yapacam ve makul hedeflerinizi belirleyecegim
Sonra birlikte takibini yaparak daha az verildiginde sebebplerini paylasarak cozum yollari bulacagiz aninda mudahele dusunun
Ben sanki sizin acil tip teknisyeninizim elimdwn geldigince careler uretirim
Duraksamalar tabi ki olur onun da full motivasyonla asip sil bastan yapmayalim
Carsamba gunude kilo durumlarina gore listedeki arkadaslar icin bi gunluk acil durum detokslari kacamak yapanlar icin kurtarma formulleri ayarlayabiliriz
Kan grubun neydi soyledin belki ama unuttumDünkü menümü ben ayarladım gibi oldu canım. Tam olarak diyetisyenimin verdiği listeye uymuyor.
Sabah tartıldığımda 91,7 kg çıktım. Regl olmama rağmen kilomda eksi görebildim çok şükür.
O akşam sebze yemeği, öğlen et/sebze veya kuru baklagil yememi önerdi. Akşam kurubaklagil pek yeme dedi, ödemden dolayı. Akşam bir tek yeşil mercimek yememi öneriyor. Zayıflama sürecinde yeşil mercimeğin çok faydalı olduğunu söylemişti. Akşam yediğim yeşil mercimek yemeği idi.
Dediğin gibi hem öğlen çorbası, hem akşam yemeği belki biraz fazla kh oldu. Tek tesellim akşam yemeğinde ve öğlen yemeğinde tam buğday ekmeği yememiş olmam. Öğlen yediğim bulgur pilavı da 1 dilim ekmeğe eşdeğer miktarda idi.
İnşallah haftaya sizinle birlikte Dukan diyeti yapanlar grubuna katılırsam daha başarılı olacağımı hissediyorum. Sağolasın canım. İyi ki varsın.![]()
Kaptanım arkadaşımın oğlu hastalanmış geliyorlar ama nedir bu hastalık ya herkes hastanede..Canim ev yapimi seyler yapan varsa gelecek misafir kadar tuzlu tatli biseyler al en kolayi
Ya da bi kek yap havuclu tarcinli