Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duzensiz ve sagliksiz beslenmekten siskinligim olmustu simdi o gitti ve alt gobegim 4 cm incelmis. Yuksel bel pantolonum var son zamanlar onu giyindigimde gobek bolgesi sıkıyor ve dugmeyi kapattigimda ustten sarkiyordu. Bugun ayni pantolon o sekilde olmadi. Belki bel cevremde incelmistir ama olcmedim sabah aklima gelince sadece gobusu olctum.

Bilemedim canım. Yine ekpress mi yapsak acaba?
Keske her hafta iki kilo verebilsem ayda 8 kilo eder ve 7lere veda etmis olurum..
Canim benim icin farketmez ama her hafta 2 gitmeyebilir gidebilirde bu biraz da yapacagin sporada bunyenede bagli
Duzensiz ve sagliksiz beslenmekten siskinligim olmustu simdi o gitti ve alt gobegim 4 cm incelmis. Yuksel bel pantolonum var son zamanlar onu giyindigimde gobek bolgesi sıkıyor ve ustte sarkiyordu. Bugun ayni pantolon o sekilde olmadi. Belki bel cevremde incelmistir ama olcmedim sabah aklima gelince sadece gobusu olctum.
Tebrikler canim ayni diyetle devam edersek kiloda 2 ler gorunmese de incelme olacak pazartesi asil olcun belli olacak

Olmus canim ama girdigin bilgilerden olacak sana uzun zaman vermis sonuca daha kisa surede ulasiyorsun aslinda
Seyir istedigin kiloya inene kadar devam ediyor sonra guclendirme ve koruma var
Senin hedefin kac 58 mi
58de olur 56da. tekrar yeni başlıyor gibi deneyeyim bir de

Yasa gore hesapliyo canim yas aldikca degisiyor ama sen 65 e kadarda inebilirsin sonra 65-70 arasinda korursun
Evet canım. :KK200: :KK5:
Bir 70'li kiloları görsem daha ne isterim. O zaman balık etli görünsem de fazla kilolu gibi görünmüyorum. 74'ken bile iyi duruyor. Kemiklerim kalın ya, o da etkili oluyor sanırım.
Bir de 67 kg iken giyebildiğim kıyafetlerim yepyeni duruyor. Onları da giyebilmek ayrı bir mutluluk olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi normal insan ölçülerine gelmişsin 40 neydi yahu :KK48:
hep 40 kilo olmak istemiştim. Çaktırmayacaktım size ama yakalandım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Benim eltim de 158 boyunda 55 kg 2 cocugu var 27 yasinda s beden giyiyor sen kac yasindaydin cnm
43:110:
diyete yeni başlıyormuş gibi tekrar test yaptım o da bana6 haziranda mezun ederiz dedi :KK48::KK48::KK48::KK48:

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Canim benim icin farketmez ama her hafta 2 gitmeyebilir gidebilirde bu biraz da yapacagin sporada bunyenede bagli
Canim malum sekerim,insulinim yuksek cikiyor. Tahlil sonuclarima bakacaktim.Sitede problem var sanirim sonuclar tam akilda degil acamadim.
Ne guzel dikkat edince ve spor yapinca degerlerim dusmustu. Simdi tekrar yukselmis. Her dr ilac vermiyor gencsin spor ve diyet yap dusmesse ilac verrcez diyordu. En son gecen hafta gittim Seker 150 cikinca insulinde yuksekmis bu dr. Ilac kullanman lazim dedi. Sabah aksam 1000lik glifor kullaniyorum.
Normalde hizli kilo veremiyorum ama simdi ilac kullandigim icin belki hizli verebilirim. Tabi dikkat edersem ve spor yaparsam.
Bu hafta sporumu da arttiracam insallah.
Tansiyon ilacida verdi ama almadim. Ne yapip ne edip ideal kiloma dusmem lazim.
Yoksa ilerde seker ve tansiyon hastasi olacam.
Ben hepsini kiloya bagliyorum.

Canim malum sekerim,insulinim yuksek cikiyor. Tahlil sonuclarima bakacaktim.Sitede problem var sanirim sonuclar tam akilda degil acamadim.
Ne guzel dikkat edince ve spor yapinca degerlerim dusmustu. Simdi tekrar yukselmis. Her dr ilac vermiyor gencsin spor ve diyet yap dusmesse ilac verrcez diyordu. En son gecen hafta gittim Seker 150 cikinca insulinde yuksekmis bu dr. Ilac kullanman lazim dedi. Sabah aksam 1000lik glifor kullaniyorum.
Normalde hizli kilo veremiyorum ama simdi ilac kullandigim icin belki hizli verebilirim. Tabi dikkat edersem ve spor yaparsam.
Kesinlikle kilo ile alakalı. Kilolu insanlar kilo verince ilacı bıraktık diyor hep:110:

Hepsinin nedeni kilo canim tabiiki o zaman bu beslenme tam sana gore insulin direncin oldugunu bildigim icin zaten meyvelerinize falan okadar karistim o zaman macera aramayalim 2 haftaya tamamlayip gelecek hafta ki sonuclara gore ekstra onlem alalim insulin direncinin en onemli tedavisi egzersiz ilacin ya yardim eder sen az az 6 ogun beslen canim ogun atlama

Bazi yiyecejler kiloluykende zayifkende zararli biz onlari yedigimiz her donemde kilo alabiliriz yedikten sonra hemen onlem alirsak arti olarak donmez
Evet ama yemeye bir başlayınca daha önce vermenin de özgüveni ile yarın artık Yemeyeceğim diyerek günler bazen haftalar geçiyor ve durduğumda yerleşmiş bir kaç kilo oluyor. Ama böyle böyle öğreneceğim ben de. Diyorum 30 kilo vereyim korumaktan daha kolay.. Ama vermeyi öğrenmek gibi almamayı da öğrenmek gerekiyor belki. Şimdiki sınavım bu :)

Evet ama yemeye bir başlayınca daha önce vermenin de özgüveni ile yarın artık Yemeyeceğim diyerek günler bazen haftalar geçiyor ve durduğumda yerleşmiş bir kaç kilo oluyor. Ama böyle böyle öğreneceğim ben de. Diyorum 30 kilo vereyim korumaktan daha kolay.. Ama vermeyi öğrenmek gibi almamayı da öğrenmek gerekiyor belki. Şimdiki sınavım bu :)
Dr. Ayça Kaya'yı dinlemiştim TV'de bir programda. İdeal kiloya ulaştıktan sonra, o ideal kilonun vücudumuzda kalıcı olabilmesi için en az 2 sene aynı kilomuzu korumamız lazımmış ki, beynimiz bu benim vücudumun ideal kilosudur diyebilsin. Dediğin gibi en zor dönem, çünkü vücut kilo almaya ve eski kilolarına erişme gayreti içinde oluyormuş. Kolay değil. Egzersizle ve sağlıklı beslenme ile bu dönemi kazasız belasız atlatmaya çalışmak lazım.

Arkadaşlar Merhaba,
Sonunda okuyup bitirebildim herşeyi. Sayfalar dolmuş yine. :))
Ben bu sabah bağırsak detoksuna başladım. Etkisini yatın göreceğiz diye süşünüyorum ancak dün sabah 66.00 olan tartım bu sabah 66.100 çıktı. Acaba akşam etin yanında yediğim karalahana mı böyle yaptı ? medusa38 medusa38 0 gruplarında karalahanada sorun yoktu diye hatırlıyorum, yanlış mıyım?:olamaz:

Bu arada ben dukan express i 1 hafta daha yapıp sonraki hafta değişikliğe gitme taraftarıyım. Siz ne dersiniz?
Vücut 15 günde alışıyor sisteme. Tam alıştığı noktada şaşırtmak daha iyi olabilir diye düşündüm ama işin uzmanı tabii ki medusa38 medusa38 cım. Senden rol çalmayayım zaten rol üstüme de oturmaz.:KK48::KK48::KK48:

Bu sabah çok erken uyandım lydznp lydznp senin etki alanına girdim sanırım :)))) Valla tarihinde görülmedi benim o saatte uyandığım hahahah:KK70:
Gecenin kör karanlığı! Kalktım, duş aldım, kahvaltı hazırladım... İnanılmaz performans! Yok bu rezonans cidden çarptı beni galiba.:KK70::KK70::KK70:
O saatten bu yana ayaktayım ve enerjim de yerinde şu an.

Sabah 9.30’da; kendime glutensiz undan tost tavasında eskiden yulaf kepeği ile yaptığım dukan ekmeği yaptım. Arasına kaşar peyniri ve hindi füme koydum. (Arada bir dayanmayıp peynir yedim ama bugünden itibarek yine tamamen kesmeyi düşünüyorum) Yanında 2 haşlanmış yumurta, salatalık-domates ve yarım yeşil elma yedim.

Öğle yemeğimi 15.30’da yiyebildim çünkü kızımı doktordan sonra sinemaya götürdüm, dışardaydık. Ona yemek yedirdim kendim dışarda yemedim. İyi ki yememişim! Çünkü yediğim anda wc ihtiyacım oldu içtiğim tozdan dolayı. 15.30’da ton balıklı, limonlu salata yedim.

19.00 gibi de akşam yemeğimi yeyip kapanış yapacağım. Yine ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum.

Back
X