Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabah çok erken uyandım lydznp lydznp senin etki alanına girdim sanırım :)))) Valla tarihinde görülmedi benim o saatte uyandığım hahahah:KK70:
Gecenin kör karanlığı! Kalktım, duş aldım, kahvaltı hazırladım... İnanılmaz performans! Yok bu rezonans cidden çarptı beni galiba.:KK70::KK70::KK70:
O saatten bu yana ayaktayım ve enerjim de yerinde şu an.

Sabah 9.30’da; kendime glutensiz undan tost tavasında eskiden yulaf kepeği ile yaptığım dukan ekmeği yaptım. Arasına kaşar peyniri ve hindi füme koydum. (Arada bir dayanmayıp peynir yedim ama bugünden itibarek yine tamamen kesmeyi düşünüyorum) Yanında 2 haşlanmış yumurta, salatalık-domates ve yarım yeşil elma yedim.

Öğle yemeğimi 15.30’da yiyebildim çünkü kızımı doktordan sonra sinemaya götürdüm, dışardaydık. Ona yemek yedirdim kendim dışarda yemedim. İyi ki yememişim! Çünkü yediğim anda wc ihtiyacım oldu içtiğim tozdan dolayı. 15.30’da ton balıklı, limonlu salata yedim.

19.00 gibi de akşam yemeğimi yeyip kapanış yapacağım. Yine ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum.
Erken kalkmak yaramış sana. iyi bir enerji geliyor o taraftan :KK48:

Dukan amcam mail atmış. bana analiz yapmış. Diyor ki; 18 yaşından sonraki her 10 yaş ideal kiloya +1 olarak yansır. Her doğumda ideal kiloya +1ekler.
3-4tane vki hesaplayıcıda hesapladım. hiçbiri yaş sormuyor. 1i sordu onda ideal kilom 54,6 çıktı. Diğerleri 46-51 arası:KK57:, 50 ve 51 çıktı.buradaki 54,6 yani 55i ele alırsak ideal kilom 57 olmalı. Dukan amca bana 59 dedi. Çok bonkör:KK48::KK48::KK48::KK48:
bu arada benim max. vki 30 olmalıymış. şu anda 30,8 normal boyutlara geçmeye az kaldı :KK53::KK53::KK53:

Dukan amcam mail atmış. bana analiz yapmış. Diyor ki; 18 yaşından sonraki her 10 yaş ideal kiloya +1 olarak yansır. Her doğumda ideal kiloya +1ekler.
3-4tane vki hesaplayıcıda hesapladım. hiçbiri yaş sormuyor. 1i sordu onda ideal kilom 54,6 çıktı. Diğerleri 46-51 arası:KK57:, 50 ve 51 çıktı.buradaki 54,6 yani 55i ele alırsak ideal kilom 57 olmalı. Dukan amca bana 59 dedi. Çok bonkör:KK48::KK48::KK48::KK48:
bu arada benim max. vki 30 olmalıymış. şu anda 30,8 normal boyutlara geçmeye az kaldı :KK53::KK53::KK53:
57 değil 59 doğru hesaplamış. 25yıl+2doğum :KK14:

Bugün ki menüyü de yazayım.
Kahvaltı
2yk yulaf ezmesi, 2 yumurta, dereotu maydanoz ile omlet
1domates 1sivri biber 1 salatalık
Öğlen
Ton balıklı salata ve 1 kase cacık
Ara 1 yeşil elma tarçınlı
Akşam
1/2 haşlanmış tavuk göğsü ile salata
2.8-3lt su hedef. Şimdi 2.4lt
1 kupa yeşil çay
Bugün spor yapayım. Olmazsa sabah erken kalkıp yapacağım.
Şimdilik bu kadar;)

3-4tane vki hesaplayıcıda hesapladım. hiçbiri yaş sormuyor. 1i sordu onda ideal kilom 54,:olamaz::KK48:6 çıktı. Diğerleri 46-51 arası:KK57:, 50 ve 51 çıktı.buradaki 54,6 yani 55i ele alırsak ideal kilom 57 olmalı. Dukan amca bana 59 dedi. Çok bonkör:KK48::KK48::KK48::KK48:

46-51 arası baya iddialıymış valla ben 58-59’a düşünce bile çocuk gibi kalıyorum. Seni düşünemiyorum, yok edecek galiba dukan amca seni:KK48::KK48::KK48:

Bu sabah çok erken uyandım lydznp lydznp senin etki alanına girdim sanırım :)))) Valla tarihinde görülmedi benim o saatte uyandığım hahahah:KK70:
Gecenin kör karanlığı! Kalktım, duş aldım, kahvaltı hazırladım... İnanılmaz performans! Yok bu rezonans cidden çarptı beni galiba.:KK70::KK70::KK70:
O saatten bu yana ayaktayım ve enerjim de yerinde şu an.

Sabah 9.30’da; kendime glutensiz undan tost tavasında eskiden yulaf kepeği ile yaptığım dukan ekmeği yaptım. Arasına kaşar peyniri ve hindi füme koydum. (Arada bir dayanmayıp peynir yedim ama bugünden itibarek yine tamamen kesmeyi düşünüyorum) Yanında 2 haşlanmış yumurta, salatalık-domates ve yarım yeşil elma yedim.

Öğle yemeğimi 15.30’da yiyebildim çünkü kızımı doktordan sonra sinemaya götürdüm, dışardaydık. Ona yemek yedirdim kendim dışarda yemedim. İyi ki yememişim! Çünkü yediğim anda wc ihtiyacım oldu içtiğim tozdan dolayı. 15.30’da ton balıklı, limonlu salata yedim.

19.00 gibi de akşam yemeğimi yeyip kapanış yapacağım. Yine ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum.
bizde mi yaptırsak yaaaa :KK48: hala mide bulantın varmı cıslara karşı

46-51 arası baya iddialıymış valla ben 58-59’a düşünce bile çocuk gibi kalıyorum. Seni düşünemiyorum, yok edecek galiba dukan amca seni:KK48::KK48::KK48:
Yok o 46-51 başka bir hesaplama sitesinden. Türkçe dükan test 38 iyidir diyor. Orjinal site 59. Aman en son bıraktım zaten zayıflayabildiğim kadar :KK48::KK48::KK48:

o nasıl test yaaa:KK70:
Bugün ki menüyü de yazayım.
Kahvaltı
2yk yulaf ezmesi, 2 yumurta, dereotu maydanoz ile omlet
1domates 1sivri biber 1 salatalık
Öğlen
Ton balıklı salata ve 1 kase cacık
Ara 1 yeşil elma tarçınlı
Akşam
1/2 haşlanmış tavuk göğsü ile salata
2.8-3lt su hedef. Şimdi 2.4lt
1 kupa yeşil çay
Bugün spor yapayım. Olmazsa sabah erken kalkıp yapacağım.
Şimdilik bu kadar:KK66:
süpersin ortim bende yürüyüşten geldim buzz gibi hava
Tebrik ediyorum nilsub! Bu iş olmuş bence. :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
ay inşALLAH canım hep beraber artık yaza incecik olalım:KK15:

kızlar menümmmm beğenmeyeni yorum yapmayanı ifşa edicem ona göre:KK62::KK70::KK70::KK70::KK70:

sabah kalkınca 2 bardak su

kahvaltı 1 haş. yum. 4 parmak kadar hindi eti

ara 10 çiğ badem sade duble türk kahvesi

öğlen 2 servis kaşığı ile kapuska yemeği 1 kase yoğurt üzerine bol nane pul biber karabiber kimyon attım lahananın gazını alsın diye

ara 1 ekşi yeşil elma

akşam 1 tane fırında but bol salata

su 2.5 tl

spor 30 dk dışarıda yürüyüş:halay::halay::halay:

akşamda yeşil çay yaparım bir demlik 2 büyük kupa çıkıyor

sebze+protein günü gibi olmuş:KK48:

o nasıl test yaaa:KK70:

süpersin ortim bende yürüyüşten geldim buzz gibi hava

ay inşALLAH canım hep beraber artık yaza incecik olalım:KK15:
O tespitleri senin için de yazdım. Gözümüzü çok aşağılara dikmeyelim diye. :KK70:
kızlar menümmmm beğenmeyeni yorum yapmayanı ifşa edicem ona göre:KK62::KK70::KK70::KK70::KK70:

öğlen 2 servis kaşığı ile kapuska yemeği 1 kase yoğurt üzerine bol nane pul biber karabiber kimyon attım lahananın gazını alsın diye

ara 1 ekşi yeşil elma

su 2.5 tl

Menünü beğenmemek ne mümkün :KK48::KK48::KK48:

ara 1 ekşi yeşil elma

su 2.5 tl

Olmus diyelim bademi okurken gozumu kapatyim gormedim yani onu :-) karatayci seni...

Arkadaşlar Merhaba,
Sonunda okuyup bitirebildim herşeyi. Sayfalar dolmuş yine. :))
Ben bu sabah bağırsak detoksuna başladım. Etkisini yatın göreceğiz diye süşünüyorum ancak dün sabah 66.00 olan tartım bu sabah 66.100 çıktı. Acaba akşam etin yanında yediğim karalahana mı böyle yaptı ? medusa38 medusa38 0 gruplarında karalahanada sorun yoktu diye hatırlıyorum, yanlış mıyım?:olamaz:

Bu arada ben dukan express i 1 hafta daha yapıp sonraki hafta değişikliğe gitme taraftarıyım. Siz ne dersiniz?
Vücut 15 günde alışıyor sisteme. Tam alıştığı noktada şaşırtmak daha iyi olabilir diye düşündüm ama işin uzmanı tabii ki medusa38 medusa38 cım. Senden rol çalmayayım zaten rol üstüme de oturmaz.:KK48::KK48::KK48:
Canim ben 2. Haftayi yapma taraftariyim hatta vuctlar alismisken bunun arkasina sekersiz 21 gun yapabiliriz
Lahana turleri cogunlukla siskinlik yapar cnm o yuze takilma bugun gider o ins

Menüm;
11:30
Yesillikli haslanmis yumurta
Az tuzlu yogurt
1 parca cavdar ekmegi

14:00
1 mandalina
200 ml sut ile nescafe

16:30
1 kivi

19:00
Tavuk
Ispanak
Yarim kase yogurt

(Tavuk patatesli karisik sebzeliydi tavuklari secip yedim)

2 t.kahvesi
2,5 L su

Spor;
Simdilik 30 dk danss:KK76:

Aksam ustu baskina ugradim misafir geldi yemege esimin arkadasi ameliyat oldu bugun onun annesi ve cocuklaei bize yemege getirmis esim
Onlar gitti ben yeni yiyebildim yemegimi tavuklu pirasa uydurmasyon yemegim :-)

Menüm;
11:30
Yesillikli haslanmis yumurta
Az tuzlu yogurt
1 parca cavdar ekmegi

14:00
1 mandalina
200 ml sut ile nescafe

16:30
1 kivi

19:00
Tavuk
Ispanak
Yarim kase yogurt

(Tavuk patatesli karisik sebzeliydi tavuklari secip yedim)

2 t.kahvesi
2,5 L su

Spor;
Simdilik 30 dk danss:KK76:
Guzel menu bugun doydunmu peki

Back
X