- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.421
Bende 78,2 çıktım ve hemen hemen Özlem’in yaptığı hataların aynısın yaptım. Dukan birayı bile 7den sonra yapıp içtim hepsini. Su da öyle.Dun aksam menunde brokoli gorunce diyecektim sonra sende herseyi irdeliyosun sus ayse dedim siskinlik ve gaz yapan turunden kendileri
Yok tatlım 6 ayım şubatta bitiyormuş.
Ne demiş atalar ; 1 musibet 1000 nasihat iyidir. Bir daha yapmazsınız.Bende 78,2 çıktım ve hemen hemen Özlem’in yaptığı hataların aynısın yaptım. Dukan birayı bile 7den sonra yapıp içtim hepsini. Su da öyle.
Kimbilir belki de 6 şubattan önce listeye girersinYok tatlım 6 ayım şubatta bitiyormuş.
ay sorma hemde 3 günde 2 kilo nedir yaaa karatay herkese aynı etkiyi yapmıyor ki onun dediği ölçülerden az yemiştimKaratay herkese yaramiyor bizim nilsub bi ara niyetlendi 2 kilo almisti geri birakti
haha evet ya sen yoktun dimi karataya niyetlendim cuma başladım pazartesi +3 geldimHerşeyden istedigin kadar ye avuç avuç ye bardak bardak iç olurmu yaaa.... hele nilgune. Iyi az almış
O işler öyle olsaydı hepimiz 36-34beden arası gidip geliyorduk bebem
Günaydın kızlar.
Hepinize günaydın
süpersin canımtur atacaksın bana
kesin canım listedeyken işimi ciddiye alırımSüper süper süper
Tamam canım ama artık eksi gelinecek bundan sonra
ay sorma listedeyim sağollllHadi hayırlı olsun dönüşünüz
bu son olur ve mezun oluruz hepbirlikte inşALLAH
evet canım bazı konularda çok şanslıyız yediklerimiz tadları süperoooo supermis canim yaaa evet belki kışın zor oluyordur ama guzel taraflarida cok fazla temiz hava herseyin organigi tazesi. Benim oglumda hep bana keske bahceli bi evimiz olsa diyo cok sanslisin bence bi gun herkes sehirler gocucek geri dönüş baslicak organik herseye hasretiz
Canimsahaneee
agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti aliriz
ilham perimiz
Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozledii
Oltama dusen ilk balikimzamda afise olmaya hazir misin
Aayyy di mi di miKimbilir belki de 6 şubattan önce listeye girersin
evet bu hainler almadı geriİnşallah istediğin sonucu görürsün ve benim bu sabah yaşadığım şoku sende yaşarsın.
Ben 77 yada 76,9 olsa diye düşünürken 76,3 tam şok oldum 1,2 1günde
sen listeden ayrılalı 74hafta olmuş nilgün neredeyse 1,5yıl mı yapıyor
sağol canım asıl tebrikleri haftaya cuma alayımKızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphin @besbb9balpamuk
fancynancy senin sonucu merak ediyorum
@0zlem @wendigonilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum
medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize.
oh afiyet olsunHahahah hemen yeşil çayımı yapıyorum lydznpcimmmmm... :))))
bende türk kahvemi yapayım en köpüklüsünden
akşam 8 den sonraya pek sıvı bırakmamak lazım aslındaBende 78,2 çıktım ve hemen hemen Özlem’in yaptığı hataların aynısın yaptım. Dukan birayı bile 7den sonra yapıp içtim hepsini. Su da öyle.
bencede kaçla çıkmıştın sen listedenAayyy di mi di mi
ozur dilerim ya yazdim saniyorum 68.2yimmm
Canim hindi fume yumurta sut az yagli peynir az yagli yogurt et tavuk balik yiyebilirsinşimdi pazartesi yapılacak sade protein günü neler yeniyor sebze +protein kolayda tek başına hiç protein yapmamıştım
medusa38 hindi füme alayım mı bende
canım tavuk süt peynir yumurta yoğurt bol zaten tamam hindi füme alayım sağolCanim hindi fume yumurta sut az yagli peynir az yagli yogurt et tavuk balik yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?