- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.401
Canimsahaneee
agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti alirizBende tartıldım 83.2 neyse moral bozmak yokmorordek bu şekilde canım listeye eklersin
ilham perimizBen gecen sene mezun oldum canim
5. Takimdan kovsalarda gitmiyorum
Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozlediiKızlar günaydın inş bu hafta aktif olacağım
malesef bu hafta artıdayım hafta sonu yaptığım hataları telafi edemedim 3 günde.
geçen hafta 58.1
bu hafta 59,7
üzgünüm takıma zarar verdiğim ve gerçekten veren arkadaşların da çabalarını yok ettiğim için.
bi sonraki hafta telafi edeceğime inanıyorum
bu hafta sonu kaçamak yok
İnşallah istediğin sonucu görürsün ve benim bu sabah yaşadığım şoku sende yaşarsın.Günaydın hayırlı cumalar pisiciklerim
Kızlar sizleri listede görmekten çok mutlu oldum
lydznp muhteşemsin hatun
Birazdan diyetisyen yollarına düşeceğim
Benim tartı 81 gösterdi, bu hafta beni delirtti zatenher cuma olduğu gibi diyetisyenimin tartısını baz alıyorum tabiiki,79 u görürsem tartının olmayan boynuna sarılıcam
Çok geç yattım , yoruldum ödem de yapmış olabilirim bilmiyorum
Sibelden canlı tartı resmimi atarım bana da sürpriz olacakrakam hadi hayırlısı
Kocaman öpüldünüz
sen listeden ayrılalı 74hafta olmuş nilgün neredeyse 1,5yıl mı yapıyorTabi bak Ferah giremedi
Menunude paylas sende bir yere kaydet tekrar isine yarayabilir cnmTeşekkür ederim canım. Sağolasın.Sevgilerimle.
Eee gben cim sende durumlar nedirCanimsahaneee
agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti aliriz
ilham perimiz
Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozledii
Oltama dusen ilk balikimzamda afise olmaya hazir misin
Çok teşekkür ederim kaptanım. Sağolasın.Tebrikler cnm cok guzel gitmis
aklımda canım. Geçen Ferah'a verdiğin tavsiyeyi bende kulağıma küpe yaptım.Dunku menunu kaydet bi yere unutmadan soyleyim dedim
Tamam canım.Menunude paylas sende bir yere kaydet tekrar isine yarayabilir cnm
Evet kocaman büyük büyük harflerle
Oltama dusen ilk balikimzamda afise olmaya hazir misin
Balpamuk giremiyormu listeye prenses depremini biraz telafi ederdiEvet kocaman büyük büyük harflerleprensesss016 +1.6 kg yazalım mı
Kızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphin***5. Takım 554. Etap***
lydznp (78/76,3/1,7/%2,18)
bluedolphin (92,1/90,3/1,8/%1,95)
prensesss016 (58,1/59,7/-1,6/-%2,75)
besbb9 (77/76/1/%1,30)
gben (68,8/)
esd_04 (88,5/)
moni (84,7/) 551. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü
nilsub (74,1/83,2/-9,1/-%0,17) 480. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 74'e bölündü
0zlem (73,2/77,7/-4,5/-%0,20) 525. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 30'a bölündü
wendigo (60,5/70,9/-10,4/-%0,30) 496. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 58'e bölündü
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
balpamuk (67,7/66,2/1,5/%2,22) Yeni üye Baş. Kilosu: 68,1 Baş. Tar: 07.01.2018 Hedef: 58
sergerdan (77/) Yeni üye Baş. Kilosu: 77,8 Baş. Tar: 11.01.2018 Hedef kg: 60
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.7/71,3/0,4/%0,56)
morordek (62,6/62,2/0,4/%0,64)
servey (67,6/69/-1,4/-%2,07)
fancynancy (79,3/)
Canim dunku yediklerini demistim gun gun yediklerimiz bile farkediyorya o yuzden once paylasmistin sanirim ama cok gerilerde kalmistir aksam mercimegi yedinmi yada yaninda ne yedin
Bu gidisle esprimiz gercek olacak 32 beden olacaksin sana diyorum 3 ay isteKızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphinbesbb9 balpamuk
fancynancy senin sonucu merak ediyorum
0zlem @wendigo nilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum
medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize.
Bu gidisle esprimiz gercek olacak 32 beden olacaksin sana diyorum 3 ay iste
Kızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphinbesbb9 balpamuk
fancynancy senin sonucu merak ediyorum
0zlem @wendigo nilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum
medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize.
Hahahah hemen yeşil çayımı yapıyorum lydznpcimmmmm... :))))
Ben şahsen burada takılmaya devam edenlerin bilgilerini tutuyorum ama izne ayrılıp sırra kadem basanlarınkini siliyorum :) geri dönerse sonuç listelerinde var zaten bilgileri
5te baya fosur fosur uyuyordum ben Ferahcımzaten ifşa oldum bu akıllı saat yüzünden, kimse uyumazken ben uyuyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?