- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.701
canım inan bana onların faydasınıda beynimizi yöneterek görüyoruz ben itiraf etmeliyimki bir kaç kez bu kromları bile alırken senin dediğin gibi krizleri yaşadım ve ne bulduysam yedim... son zamanlarda hep söylüyorum ya kafam rahatladı diyeti sevdim diye diyet yapmadığım için içinde bulunduğum durumu seviyorum sanırım.. listem yok, yemem gerekenleri o an canım ne istiyorsa kendim belirliyorum ama son iki aydır iştahımı kesmeme en çok yardımcı olan şeyi yazayım... öğlen ve akşam öğünlerinde kocaman bir kase yeşil salata beni tıka basa doyuruyor başka şeye ihtiyaç duymuyorum.. akşam çocuklara sandviç ekmeği almayı unutmuşum okula beslenme götürüyor ufaklık dedimki kek yapayım gece 12 de kalkıp kek yaptım fırını kapadım yattım sabah ilk işim keki kesmek ve kendime bir dilim ayırmak oldu sonradan fakettimki bunu istemdışı yaptım karnım kalkar kalkmaz aç değildi çünkü ve bir kez ısırıp bıraktım o bıraktığım dilim hala göz önünde duruyor gidip gelip canım isteyecekmi diye baktım ama yok hayır istemedi... artık kendimi yönetmeyi öğrendim ben buna inanıyorum canım pasta börek vs istemiyorda haşlama tavuk-köfte- makarna-çorba- yeşil salata istiyor mesela.. iki günde bir dışarı çıkıyorum poşetler dolusu alışveriş yapardım ama artık elimi kolumu sallaya sallaya geliyorum mecbur olduğum karnım acıktığı için yemeyi öğretebildim galiba.. umarım sizde yapabilirsiniz en kısa zamanda..reyhan ablacıgım ben dıyete ılk basladıgımda ılk ıkı ay cla max kullandım.o kadar kılo vermemde bogazımı tutabılıyor olmamın etkısı buyuk.bunuda destekle basardım.dun o kadar yeme ıstegı duyuyordunkı nerdeyse aglıycakdım.o caresızlıkle gıdıp bısey bı destek almayı dusundum ama saolsun emel ve umuts yazdı vazgecdım.sonucda bırakınca ıstahım gerı yerıne gelıcek.
hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:
ayy sonunda evdeyimyine 20 dk yürüdüm aferim bana .cedric canım o tüü yü yazıklar olsun anlamında kullandım:)
bugun öğleden sonrada beden dersi vardı bebelerle trencilik oynadık ben lokomotif onlar vagonn bahçede savruldum durduk:)) banda hareket oldu hemde soğukta ısındık :)) bende 2 gündür bir şişkinlik var arkadaşlar yaa yüzüklerim tama yakın olmaya başladı sinir oluyorum cuma yaklaştığı zaman böyle olmasına ne olur ekside çıkmayım yaa tartılmadım 1 haftadır bakalım baskül benden yanamı olcak görecez şimdilik bukadar hadi görüşürüz
Selam arkadaşlar bugün nete giremedim... Sabahtan çıktım dışarı akşama doğru geldim sonra alışveriş için tekrar çıktım. Geldim yemekle uğraştım ve bu saat oldu... Kalisim yine boş durmuyo bişeyler var aklında :jeyyar: Canım ben tam anlamadım o nedenle dün ne yediklerimi yazmadım. Hafta sonu toplu olarak mı yazıcaz yediklerimizi??? Kalis belki nete giremez anlayan biri beni aydınlatabilir mi? 2 gündür bi saflık var üzerimde fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?