- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #2.741
hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:
dün saat 10 da bi sızmışım arkadaşlar sabah bile geç kalktım artık nasıl uyudsam siz düşünün yani. sabak yine kellogs yedim öğlende ıspanık yoğurt salata toplamı 1 yumruğu geçmez :)) okuldayım işte birazdan aşşaya inecem yer bulursam masa tenisi oynayacam bu erkeklerede sinir oluyorm gelip kapıyolar birde oynatmıyolar sanki onların malı vallaha kavga edecem .anam benden başka bayan yok diğerleri dedikodu etmekten az hareket etmeye fırsat bulamıyolar birde hepsi benden küçük tüü onlara
saskinim habire geziyon sonra bize yuruyuse ciktim diye kandiriyon istabulu alt ust ediyon demi cadu bide gelemedim giremedim salliyon
bi onceki mesajimda bu kizi atlamisim da yarin beni gormedin sormadin der yine
hoşgeldin şekercikim biz iyiyiz sen nasılsın..
zenanım bentartılmadım artık zorunlu olmasam hiç tartılmyacağım bir şeyler oldu bana :)) ama verdim inşallah diye dua edip duruyorum bakalım...
hosgeldin bennucugum . ben iyiyim valla sen nasilsin?
şaşkınım sen o dün yediklerinle şu an hastahanede mideni yıkattırıyor olmalıydın ne yaptın öyle o ne kadar kuruyemiş yemek yapma allah aşkına...
bennucum hayırdır kime lazım kan.. site dışındanmı gerekiyor eğer öyle ise yardım meleklerine açalım konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?