- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.381
O kadar dogru soylemissin kiii ben biktim simdiden. Halbuki disimi siksam 2 ayda hamile kaldigim kiloya donup 2 ay sonra da istedigim kiloya ulasabilirimmkuzum bu diyet işleri kaçaklı köçekli olunca cok yıpratıyor.bıkkınlık geliyor,3 aşağı 5 yukarı.oyüzden önce kararlı olmak lazım kısa sürede halledip korumaya geçmek lazım.

Yuruyus cok fark ettiriyor yaa tebriklerrBir müjdem vartoplight
Bugün diyetisyenim ile kontrol randevum vardı. Tartıda 87,6 kg'ım.
İki haftadır çok sıkı yürüyüş yapıyorum. Bu hafta da squatgirl'ün challenge egzersizleri eklendi. Emeklerimin karşılığını almaya başladım yavaş yavaş.![]()

Hosgeldin inciii. Benim de 9 aylik bir bebegim var, 30 yasindayim hedef kilom 58merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?

Nisancim hosgeldin benim bebe de 9 aylik, mayis 12de yasi dolacak. Fit anne olmak her annenin ruyasimerhaba, bende takıma girmek istiyorum. şu an işte olduğum için son kilomu yazamıyorum ama 64 66 arası değişiyo9 aylık bebeğim var. eskiden genelde 55 57 arası idim. 60 ile hamile kaldım.
açıkçası çok yediğimi tiraf etmeliyimkendimi zorlarsam verebiliirm.
Motivasyon şart :) takıma nasıl giriliyor ne yapmam lazım

merhaba bende emziriyorum 9 aylık bebeğim var :) benimde hedef 55 beraber başlayabiliriz
Kaptanim 9 aylik oldu bile annesi 68e kamp kurmuskentatlım hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var öncelikle sağlıksız hiç bir diyeti takım olarak yapmıyoruz bizim için sağlık önemligben arkadaşımızın da bebeği var 8 aylık emzirdiğiniz için hele çok sıkı bir diyet yapamazsınız spor ancak yürüyüş olur çünkü laktik asitin bebeğin sütüne geçmemesi için hamurişi tatlılardan uzak durarark ve emzirmenin avantajını kullanarak çok güzel kilo verebilirsin

Sanirim benim porsiyonlarim da cokhoşbulduk :)
açıkçası çok yediğim için ben sorunum irade![]()

hedefim 1 yaş doğumgününde istediğim şeyleri giyebilmek
mayıs ayında doğumgünü minişimin![]()
Ben hesaplamistim zahmet oldu 0.437 oldugu icin mi bi uste yuvarliyoruz?monişim gben'in yüzdesi 0,44 oluyor