- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook teşekkürler canımama bir yanlışlık var sanki . Çünkü ben 900 gr değil 700 gr vermişim %1,16 olması gerekiyor yanlış hesaplamadıysam
Ben oluruuum![]()
Oleey napıyoruz peki tam olaraaktamamdır :)
Oleey napıyoruz peki tam olaraak![]()
diyet sart mi ya? diyet yapmadan veremez miyizdiyet + spor + menü yorumlama yapıyoruz birbirmize :)
kim daha çok verecek yarışması işte. %hesabı.
yenilene ceza var, gerekirse her takıma gidip "bu hafta yapmış olduğumuz takım içi yarışmada kaybeden oldum bilginize" yazılıcak
ağır mı oldu?
sataşma,damarına basma vs serbest zira bendiyet + spor + menü yorumlama yapıyoruz birbirmize :)
kim daha çok verecek yarışması işte. %hesabı.
yenilene ceza var, gerekirse her takıma gidip "bu hafta yapmış olduğumuz takım içi yarışmada kaybeden oldum bilginize" yazılıcak
ağır mı oldu?
Kaptanim kedini alcam diyo bi kedi veriverelim yoksa hepimizinkini alcak galibakedi kedi diye durduramıyoruz, kedili kadın mı galiba![]()
Kaptanim kedini alcam diyo bi kedi veriverelim yoksa hepimizinkini alcak galiba![]()
Bu gidisle bizden once mor kepi alcakşurda kaldı 2 haftası, sabredecek yok öyle yağma, o kedi bileğimizin hakkıyla alındı![]()