- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.981
Ay canım nasıl haş. yumurtalı bol yeşillikli salata istiyor yapayım yarına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim miden duzelsin takimda emzirenler var sen bir menunu paylasirsin aburcuburu keser saglikli beslenerek devam ederizGünaydın kızlar menülerinize bakıyorum da çok az geliyor gözüme ya, şimdi midem iyi olmadığı için iki gündür giyemiyorum ama öncesinde en az iki katını yiyordum sizinkilerin, sizin gibi yapmaya çalışırsam sütüm azalır mu acaba diye korkuyorun
Benim genelde her gun sporum var canim. Ama ihmal ettim bu ara listeye eklemeyi. Bizden baskada ekleyen yok zaten..kızlar kızlar....
Neden sporlar listeye girmiyor?0zlem ve @bluedolphin 1haftadır spor yok mu? Bi siz listeye düzenli veri giriyordunuz sizinde sesiniz soluğunuz kesilmiş
![]()
Ben spor yapmadığım için canım 75'lere bir düşsem belim fena çünküBenim genelde her gun sporum var canim. Ama ihmal ettim bu ara listeye eklemeyi. Bizden baskada ekleyen yok zaten..
Hastalığım düzelince normal menülere geçerim canım, ama kilo veremiyorum emzirme döneminde ara öğünlerim çok oluyor benim ondan sanırımSütün neden azalsın canım dengeli ev sağlıklı beslendiğin zaman. çok yiyince çok süt olmuyor diye biliyorum. Sağlıksız şeyler yememeni tavsiye ederim. Bol bol da su iç.
Bu arada kimin menüsü sana az geldi bilmiyorum ama istersen sen normal de yediklerini bi paylaş. Biz yorumlarız.
Dn: emzirme sürecinde kilo alıyorsan gereğinden çok yediğin içindir![]()
Sen zaten yeterince yoruluyorsun canim dikkat et kendine..Ben spor yapmadığım için canım 75'lere bir düşsem belim fena çünkü
Aroma vermesi icin suyun icine nane,maydnoz,limon,meyve ekleyip beklet.. Belki daha rahat icmeni saglayabilir..Bu ara suyu zorla içiyorum ya hiç içesim gelmiyor
Hoş geldin canım aramızaHastalığım düzelince normal menülere geçerim canım, ama kilo veremiyorum emzirme döneminde ara öğünlerim çok oluyor benim ondan sanırım
Sorma ya akşam oluyor daha işlerim bitmiyorSen zaten yeterince yoruluyorsun canim dikkat et kendine..![]()
Ben dün hastaydım canım. Egzersiz yapacak durumda değildim.kızlar kızlar....
Neden sporlar listeye girmiyor?0zlem ve @bluedolphin 1haftadır spor yok mu? Bi siz listeye düzenli veri giriyordunuz sizinde sesiniz soluğunuz kesilmiş
![]()
Hep erken kalkiyorum ama burda yalniz kalabiliyorum. Annemlerde ev daha kalabalik tlfu elime alip keyif yapamiyorum gonlumceBu gece ufaklik uyudu anlasilan erkencisin yoksan kv de oldugun icin mi erken kalktin![]()
Hay Allah neden odem yapmiyor,birakir kurtulurdumkuzum ödem yapmaz bu ilaçlar, ama ferahımın da dediği gibi iştah açma özellikleri var maalesef. birazcık dikkatle aşarsın ama onu da sen.
emzirenlerin kullanması şart zaten yaa, sizin bebişler tüm depoları boşaltmaya devam ediyor.
açılın ben eczacıyım![]()
Cevaplariniz hic hosuma gitmediÖdem yapmaz , kilo da aldırmaz diye biliyorum
Evet ya takimcak spor problemimiz var.kızlar kızlar....
![]()
Sade lutfenKahve yaptım gelin kızlar![]()
İnsaallah ise yarar yurumeler. Avm gezmeyi ozledim benim icin bir tur fazla atben yine avm ye yürüyüşe
eşim forum istanbul'a bırakacak
off tartıda ki rakamlar berbat
hazırlanıp çıkayım,kocaman öpüldünüz![]()
Zaten ben sade Türk kahvesi içerim en kopüklüsündenHep erken kalkiyorum ama burda yalniz kalabiliyorum. Annemlerde ev daha kalabalik tlfu elime alip keyif yapamiyorum gonlumce
Hay Allah neden odem yapmiyor,birakir kurtulurdum
Cevaplariniz hic hosuma gitmedi
Evet ya takimcak spor problemimiz var.
Sade lutfenEline saglik caanim
İnsaallah ise yarar yurumeler. Avm gezmeyi ozledim benim icin bir tur fazla at![]()
Dün hastaydım ya beyaz peynir ekmek, akşam da patates ve muz maalesef.@wendigonilsub @moni
0zlem
lydznp @prensesss016 @balpamuk @bluedolphin @besbb9
gben menuler nerde bir eds04 yazdi sanirim menu yu digerleri nerede
Ben bu aksam yiceem canina degsinAy canım nasıl haş. yumurtalı bol yeşillikli salata istiyor yapayım yarına![]()
Ben yaptiklarimi yazmayi da unutuyorum ama yapmadim en son callanin ustunden 1 hafta gectiBenim genelde her gun sporum var canim. Ama ihmal ettim bu ara listeye eklemeyi. Bizden baskada ekleyen yok zaten..
Sen atlamissindir kesinlydznp Canim simdi hepsini ekledim. Shealt kaydediyor zaten.Eliptik yaptigimda ve ip atladigimda foto cekiyordum size yollamak icin. Ama uzun zamandir ip atlamiyormusum.. Acaba atladim da foto mu cekmedim.
Eki Görüntüle 2114053
Eee hanimaga olmak kolay degil kooskoca ciftlikSorma ya akşam oluyor daha işlerim bitmiyor![]()
Gecmis olsun guldencimBen dün hastaydım canım. Egzersiz yapacak durumda değildim.
İşyerinde başkanımız önemli bir çalışma istedi.
Yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ona öncelik vermem gerekti.
Haftasonu da hep evdeydim. Daha evvel de egzersizlerin not edildiği excel dosyasına erişemiyordum, paylaşımımda bir sorun vardı. Linki tekrardan istemiştim.
Az evvel girdim. Bakabilirsin. Selamlar.
Duble mi pekii benimki dubleeZaten ben sade Türk kahvesi içerim en kopüklüsünden![]()
Dün hasta olduğum için menüm beyaz peynir ekmek, akşam da patates ve muz maalesef.@wendigonilsub @moni
0zlem
lydznp @prensesss016 @balpamuk @bluedolphin @besbb9
gben menuler nerde bir eds04 yazdi sanirim menu yu digerleri nerede
Teşekkür ederim canım arkadaşım.Çok geçmiş olsun Gülden'cim
Depresyon arada iyidir
Yok ben çıkmıyım bi çıktım yamuldum hala kendime gelemedim
kız FBI arananlar listesinde misin bide gözlük taksaydın
(deniz kıyısında yürüyen evlaefe yi kıskanan moni)
tekrar hoşgeldin canım,kuzucuklarını Allah bağışlasın
benimde 11,5 aylık torunum var
sevimmm koşşşş
kızlarr bu anne ördeki tek tek mi dövüyoruz![]()
Teşekkür ederim canım arkadaşım.Ben bu aksam yiceem canina degsin
Ben yaptiklarimi yazmayi da unutuyorum ama yapmadim en son callanin ustunden 1 hafta gecti
Sen atlamissindir kesinTakimin gururu
Eee hanimaga olmak kolay degil kooskoca ciftlik
Gecmis olsun guldencim
Duble mi pekii benimki dublee![]()