Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim ise koca istanbulda herkes ayrı bir köşede. en yakın @inatettimolacak özge onunla aram 10km vardır herhalde :KK43: fancynancy fancynancy ile işyerime 5km. ama trafikten dolayı 30dk sürer. @moni şim zaten tekirdağ il sınırında oturuyor :KK43: Ama bizde bu c.tesi buluşuyoruz inşALLAH :KK71::KK71::KK71:
Ne 5 km si bizim baksan camdan cama muhabbeti isin gercegi aradan bir yol geciyo sadece

Allah kolaylik versinn. Mobilyacilari neden geziyorsunuz? Var miydi guzel seyler?

Bende yimirtali salata yicem:21:

Leslie hic yapmadim ismi hosuma gitmiyor. Onyargima gel :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bende kimsenin numarasi yok stalklayamiyorum :skandal:
Ben sana ver numaranı dedim yok arar şu kadar kilo verdim diye kafamı şişirirsin dedin hatırlatırım sen kaşındın yaneeee:KK70:
:KK70::KK70:

Okadar menu onerisi yaptim buda benden gelsin size tavuk koftesi salata ve kefir
Screenshot_2018-02-21-19-24-15.webp

Nasıl oluyor canm kılo yarısı mı :)
Her cuma bildirdiğimiz kiloların yüzdelerini hesaplayor. Takım ortalamaları alınıyor. En çok yüzde ile kilo veren takım 1.oluyor. yüzde 3ün altında kalan takımlar nota alıyor. 2 nota 1 sarı kart demek. Sari karti olan takima ceza uygulaması var bu arada. Şimdi o kadar detaya girmeyeceğim. 2. aşamada da en çok kilo verenler bireyselde sıralanıyor. 2hafta sabit gelene uyarı, 3.hafta zorunlu izin. 2 hafta artı gelende diskalifiye. Zaten 1 hafta artı gelince biz burada aldığı kiloya ve menüleri ne göre ceza veriyoruz. bazı elde olmayan hastalık gibi durumları bunun dışında. O kadar da gaddar değiliz :KK66:
Kilo alanları gben gben eskiden imzasında ifşa ederdi. Şimdi kendini ifşa ediyor :KK45:

Bugünkü menüm
Kalkınca
500ml su ve 2ceviz 5tn kuru kayısı
Kahvalti
Bol dereotu, maydanoz,roma, 3 cherry domates ve 2yk lor ile salata
1dilim tbe
Öğlen
2yk mantarlı hindi site
Salata 1 çinekop buğulama
Akşam
Bol yeşillikli domates salatası
1kofte, 1 tavuk baget
1kepce yoğurt çorbası
2.5lt su. 2.8-3lt olur
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Spor şimdilik yok ama birşeyler yapmayı planlıyorum. Yapınca yazarim ;)

Teşekkür ederim tatlım:KK60:

ah banuşum ah:ruh::ruh::ruh:
bu yaz bitecek kilo derdi ve biz artık korumada olucaz:KK19:inşallah aminnnn:dua::dua::dua:
ben çok sıkıldım bu durumdan,ver al ver al :KK35:
mall of da yürüdüm ilk gün,dün ikea daydım:KK66:
bahar gelsin seninle yürüyerek İstanbul turu yaparız:KK55:
ay evet ya yakın olmalıydık seninle:işsiz:
yüzme ye ben evden katılırım size,aynı günler bayanlar günü bizde:KK48:

hayırlı olsun canım. güle güle oturun,kolay gelsin:KK200:

doğru söze ne denir kiHoppa

İnşallah o günleri de göreceğiz canım sonra senle Turist Ömer moduna bağlayıp sabahtan akşama gezeceğiz :21::21:
Bol bol resim çekip mükemmel bir gün geçireceğiz :KK68::KK68::KK68:

Bak o güne kadar azimle devam ona göre az kaldı Temmuza :KK66:
Aslında müze kartı alıp ayda bir yada iki kere de müze gezisi mi yapsak senle :KK66:

dünkü yediklerim:KK72:

uyanınca
1 bardak su

sabah
1 dilim süzme peynir
maydanoz ve 2 çeri dometes
yeşil çay

ara
yeşil çay

öğle
somon,buharda sebze(ikea, 300 kalori)

ara
yeşil çay
2 kuru kayısı

ara
1 aktivia ananaslı

akşam
zeytinyağlı pırasa
1 kaşık yoğurt

ara
yeşil çay
1 dilim ananas

ara
türk kahvesi

su:3 litre
spor:7000 adım avm de yürüyüş

Ayşem menün süper bence :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Yarın karşılığını bol eksi olarak alacaksın inşallah da şu ödemlerden ikimizde kurtulmuş olacağız ;)

Her cuma bildirdiğimiz kiloların yüzdelerini hesaplayor. Takım ortalamaları alınıyor. En çok yüzde ile kilo veren takım 1.oluyor. yüzde 3ün altında kalan takımlar nota alıyor. 2 nota 1 sarı kart demek. Sari karti olan takima ceza uygulaması var bu arada. Şimdi o kadar detaya girmeyeceğim. 2. aşamada da en çok kilo verenler bireyselde sıralanıyor. 2hafta sabit gelene uyarı, 3.hafta zorunlu izin. 2 hafta artı gelende diskalifiye. Zaten 1 hafta artı gelince biz burada aldığı kiloya ve menüleri ne göre ceza veriyoruz. bazı elde olmayan hastalık gibi durumları bunun dışında. O kadar da gaddar değiliz :KK66:
Kilo alanları gben gben eskiden imzasında ifşa ederdi. Şimdi kendini ifşa ediyor :KK45:
Wayyy anamm wayyy:halay:desenize halaya hoşgeldim

Sabah
1haslanmıs yumurta
1turp
20 gram peynir
1bardak sekersiz cay
6zeytın

Oglen
Suda light ton balıgı
1turp

Ara
Beyaz leblebi

Aksam
Kuru fasulye

2 litreyi gecgin su 11bin adım yuruyus
8km

Aksam yorgunlugu filtre kahve içeçegim insallah ayaklarımı uzatıp bı kuafore girdim kızlar 3 4 saatte cıkamadım canm cıkto

Bugünkü menüm
Kalkınca
500ml su ve 2ceviz 5tn kuru kayısı
Kahvalti
Bol dereotu, maydanoz,roma, 3 cherry domates ve 2yk lor ile salata
1dilim tbe
Öğlen
2yk mantarlı hindi site
Salata 1 çinekop buğulama
Akşam
Bol yeşillikli domates salatası
1kofte, 1 tavuk baget