- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.381
Sağol canım gel beraber olsun
Teşekkür ederim, özüme döneyim dedim mor ordekse alın size mor ordek
Afiyet olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım gel beraber olsun
Teşekkür ederim, özüme döneyim dedim mor ordekse alın size mor ordek
Afiyet olsun![]()
Kalır inşallah iyi dusunelim iyi olsun :)Ayyyy tabi hagtaya kalirsa buralar bak yine aklima geldizaten bugün ortalikta bi sessiz nerde bu kizlar
![]()
Bugün kahvemi de içmedim koşturmaktan, alırım bi fincanSağol canım gel beraber olsun
Insallah sen geldiginde biz buralarda oluruz tatlimmrb 5. takimin kiymetli hanimlari.. bu hafta cok yogun bir haftaydı sizin yazdiklarinizi okudum sürekli ama firsat bulup yazamadim. bu hafta da tasinacagz muhtemelen. o yuzden yine yazamiycam. kisa sure sonra bende aktif olarak sizlere katilip zayiflamak istiyorum... hepinize bol eksili günler.. iyi aksamlar
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım dersinBizim takimda kimse yok ayagi yanmis kedi gibi topigi takimlari dolandim da geldim
Simdi baska takimlar ne geziyosun burda derse bana iyi mi hadi buraya 5. Takim hayat devam ediyor hala beraberiz insallah![]()
7. Takimda sessiz seyircilere kizmislardi bi araBi arkadaşa bakıp çıkacaktım dersin![]()
Tavuklu salatanin yaninda ayran iceydin birde menulerin daha guzel eskisinden cok ekmek yiyordun bi ara gozumden kacti sanmaBugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 1 haslanmis yumurta, 1 tbe li tost
Aksam: tavuklu salata
Aralar: 1 greyfurt, 1 avuc camfistik
Su: 2lt henuz
Spor: 1 saat 10dk yuruyus, 100 twister, 10 dk yalanci eliptik
ayrani acikirsam diye geceye sakladimTavuklu salatanin yaninda ayran iceydin birde menulerin daha guzel eskisinden cok ekmek yiyordun bi ara gozumden kacti sanma![]()
Bende onceden gece gezerdim takjmlari sohbette ederdim hatta baska takimdan kanka yapmisligim var baska takimdan biriyle yarismisligim da. Aaaa aklima geldi kaptanim bi hafta 8 .takkmla eslesip yarissa ya bizim takimBen gece bazen okuyorum diger takimlari. Selam vermek hic aklima gelmemisti
Bence okumak cok normal, dusman neler yapiyor siper arkasina bakma imkanimiz oluyor![]()
Hep yasaklar guzel zatenayrani acikirsam diye geceye sakladimevet ya feci gaza geldim kazene esip takimlari gercekten kapatmadan o mor kep giyilecek
Ekmek cokguzel bisey yaaa. Ama bir sureligine vedalastim artik![]()
Sen kizlarin yaptigi listeye giremiyor musun hazir liste var ya5. Takim Spor Listesi
1.gben
70dk yuruyus
100 twister
10dk yalanci eliptik
2.
3.
Normalde cikolata seker sevmem basladigimdan beri gozum hep onlardaHep yasaklar guzel zaten![]()
Eskiden yapardik da tadi tuzu kalmadi ki su an gruplarin devam edecegine bile inancim kalmadi benim seabahar in deyimi ile buralar dutlu olursa 8. Takim da olur diger takimlarda olur yarisirizBende onceden gece gezerdim takjmlari sohbette ederdim hatta baska takimdan kanka yapmisligim var baska takimdan biriyle yarismisligim da. Aaaa aklima geldi kaptanim bi hafta 8 .takkmla eslesip yarissa ya bizim takimtoplight
morordek
oynakbasi34