• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mrb 5. takimin kiymetli hanimlari.. bu hafta cok yogun bir haftaydı sizin yazdiklarinizi okudum sürekli ama firsat bulup yazamadim. bu hafta da tasinacagz muhtemelen. o yuzden yine yazamiycam. kisa sure sonra bende aktif olarak sizlere katilip zayiflamak istiyorum... hepinize bol eksili günler.. iyi aksamlar

Ayyyy tabi hagtaya kalirsa buralar bak yine aklima geldi :KK17:zaten bugün ortalikta bi sessiz nerde bu kizlar :KK43:
Kalır inşallah iyi dusunelim iyi olsun :)
Sağol canım gel beraber olsun
Bugün kahvemi de içmedim koşturmaktan, alırım bi fincan :KK50:
Bu arada söyleyecektim unuttum. Hafta içi çıldırdım dedin ama bak eksi geldin tebrikler :KK9:

Bizim takimda kimse yok ayagi yanmis kedi gibi topigi takimlari dolandim da geldim
Simdi baska takimlar ne geziyosun burda derse bana iyi mi hadi buraya 5. Takim hayat devam ediyor hala beraberiz insallah:KK200:

mrb 5. takimin kiymetli hanimlari.. bu hafta cok yogun bir haftaydı sizin yazdiklarinizi okudum sürekli ama firsat bulup yazamadim. bu hafta da tasinacagz muhtemelen. o yuzden yine yazamiycam. kisa sure sonra bende aktif olarak sizlere katilip zayiflamak istiyorum... hepinize bol eksili günler.. iyi aksamlar
Insallah sen geldiginde biz buralarda oluruz tatlim

Bizim takimda kimse yok ayagi yanmis kedi gibi topigi takimlari dolandim da geldim
Simdi baska takimlar ne geziyosun burda derse bana iyi mi hadi buraya 5. Takim hayat devam ediyor hala beraberiz insallah:KK200:
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım dersin :KK53:

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 1 haslanmis yumurta, 1 tbe li tost
Aksam: tavuklu salata
Aralar: 1 greyfurt, 1 avuc camfistik
Su: 2lt henuz:olamaz:
Spor: 1 saat 10dk yuruyus, 100 twister, 10 dk yalanci eliptik
Tavuklu salatanin yaninda ayran iceydin birde menulerin daha guzel eskisinden cok ekmek yiyordun bi ara gozumden kacti sanma :-)

Tavuklu salatanin yaninda ayran iceydin birde menulerin daha guzel eskisinden cok ekmek yiyordun bi ara gozumden kacti sanma :-)
ayrani acikirsam diye geceye sakladim:KK8::KK8: evet ya feci gaza geldim kazene esip takimlari gercekten kapatmadan o mor kep giyilecek:KK73:
Ekmek cokguzel bisey yaaa. Ama bir sureligine vedalastim artik:cry:

Ben gece bazen okuyorum diger takimlari. Selam vermek hic aklima gelmemisti:rapci:
Bence okumak cok normal, dusman neler yapiyor siper arkasina bakma imkanimiz oluyor:deli:
Bende onceden gece gezerdim takjmlari sohbette ederdim hatta baska takimdan kanka yapmisligim var baska takimdan biriyle yarismisligim da. Aaaa aklima geldi kaptanim bi hafta 8 .takkmla eslesip yarissa ya bizim takim toplight toplight morordek morordek oynakbasi34 oynakbasi34

Bende onceden gece gezerdim takjmlari sohbette ederdim hatta baska takimdan kanka yapmisligim var baska takimdan biriyle yarismisligim da. Aaaa aklima geldi kaptanim bi hafta 8 .takkmla eslesip yarissa ya bizim takim toplight toplight morordek morordek oynakbasi34 oynakbasi34
Eskiden yapardik da tadi tuzu kalmadi ki su an gruplarin devam edecegine bile inancim kalmadi benim seabahar in deyimi ile buralar dutlu olursa 8. Takim da olur diger takimlarda olur yarisiriz

Back
X