• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde cikolata seker sevmem basladigimdan beri gozum hep onlarda:olamaz: yemesem aklim kaliyor yesem diyet razi degil:KK70:
Dukenella yap cnm dukan cikolatasi tarifi bulamazsan ben sana bulurum tatlandirici yerinede hurma falan koyarsin kucucuk cikolatalar cok kalorili

Yassakkk bacim yassak bu takimin kapisindan disari cikamazsin kilitledim ben kapiyi
kaptanim cok haklisin. Hadi bende medusa38 medusa38 gibi kanka yaparsam ve o mechul cok sansli kanka beni kendi takimina alirsaa:KK43:
O zaman siz bensiz naparsiniz:süslü::KK70:

Eskiden yapardik da tadi tuzu kalmadi ki su an gruplarin devam edecegine bile inancim kalmadi benim seabahar in deyimi ile buralar dutlu olursa 8. Takim da olur diger takimlarda olur yarisiriz
Birkac kisi yuzunden tum herkesin motivasyonunun dusmesi kirilmasi incinmesi cok uzucu burda olmak beraber olmak calismak hepsi gonul isi .Bu kadar gonulluluk esasken araya egolarin girmesi bence hicbir kimseyi burada gonul bagiyla var olanlari etkilememeli
Hersey duzelir dusenler ayaga kalkar
Karanligin arkasindaki aydinlik gorunur ins.
Bugunlerde cok karsima cikiyor Mevlana nin su sozu. "En guzel seyler buyuk sabirlarin arkasindan gelir.
Bu tarz faaliyetler olsun ve takimlarin arasindaki baglar guzellikler yeniden hatirlansin insallah

7. Takimda sessiz seyircilere kizmislardi bi ara :-)
İlk defa karsilastim boyle bir seyle
Bugun hosgeldiniz yazdim ugrayip ciktim ya kizmasinlar diye :-)
Hahahhaa
Ya cok alemsin milleti nasıl korkuttular :-)
Ben gece bazen okuyorum diger takimlari. Selam vermek hic aklima gelmemisti:rapci:
Bence okumak cok normal, dusman neler yapiyor siper arkasina bakma imkanimiz oluyor:deli:
Sus kız yerin kulağı var zaten ortalık karışık yazma öyle şeyler :KK53:

kaptanim cok haklisin. Hadi bende medusa38 medusa38 gibi kanka yaparsam ve o mechul cok sansli kanka beni kendi takimina alirsaa:KK43:
O zaman siz bensiz naparsiniz:süslü::KK70:
yaa di miii:eek:tövbe bismillah
mP9QE2.gif

Birkac kisi yuzunden tum herkesin motivasyonunun dusmesi kirilmasi incinmesi cok uzucu burda olmak beraber olmak calismak hepsi gonul isi .Bu kadar gonulluluk esasken araya egolarin girmesi bence hicbir kimseyi burada gonul bagiyla var olanlari etkilememeli
Hersey duzelir dusenler ayaga kalkar
Karanligin arkasindaki aydinlik gorunur ins.
Bugunlerde cok karsima cikiyor Mevlana nin su sozu. "En guzel seyler buyuk sabirlarin arkasindan gelir.
Bu tarz faaliyetler olsun ve takimlarin arasindaki baglar guzellikler yeniden hatirlansin insallah
Cok guzel yazmissin ama bugun ben hic o modda degilim gercekten cok uzuldum kirildim yasananlar cok etkiledi beni
Birkac gune toparlarim

Hahahhaa
Ya cok alemsin milleti nasıl korkuttular :-)

Sus kız yerin kulağı var zaten ortalık karışık yazma öyle şeyler :KK53:
Gozlerimi tutuklayip hapse atsinlar tamam:confused::KK70:
yaa di miii:eek:tövbe bismillah
mP9QE2.gif
hahahahahaha cok guzel smiley ya ölen:KK70:
Sensiz kwyfi olmaz bu takimin gben cim mitivisyin kalmaz takimda
Evet mitivisyininizi alip giderim gidersem:süslü::KK8::KK8:
Bize yakismiyor:KK57::tokat:
Ama ben ağlıyom @bluedolphin annesi öldü çocuğun :KK42:

İstanbullu gelin pek fena.
Ben izlemem oyle seyler:KK42:

Back