- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.461
Bende izliyorum canimhatta esimle beraber gecen hafta kaçırmıştım akşam özetini izledim. Gercekten cok acikliydi akşamAllah uzun ömür versin canım, o da izliyor da o yüzden etiketlemiştim.
Günaydın kaptanim amin hepimiz icin guzel bi hafta sonu olsunGunaydinlar guzel bir hafyasonu olsun hepimize
Yok aysem i ikna ettik izne ayrilmaktan vazgecti donecek ama biraz zaman verelimGünaydın kaptanim amin hepimiz icin guzel bi hafta sonu olsunama buralar pek bi sessiz aysemde gitti
Gunaydin monicimgünaydın
Aaaa çok sevindimYok aysem i ikna ettik izne ayrilmaktan vazgecti donecek ama biraz zaman verelim
Cnm dun yasananlar daha oncede yazdigim gibi bir cogumuzu etkiledi ama yavas yavas toparlanacagizAaaa çok sevindimne güzel erken erken açıyordu dükkanı gelsin tabi yarış daha bitmedi
Biz onu kac gundur sarip sarip izliyoruz bi bilsen benim ufaklik bayiliyorEvde iş dolu oturdum kızımla Madagaskar penguenleri izliyorum
Ama çok komik ve tatlılar
Biz onu kac gundur sarip sarip izliyoruz bi bilsen benim ufaklik bayiliyor
Bizde onu izliyoruz ATV deEvde iş dolu oturdum kızımla Madagaskar penguenleri izliyorum
Ama çok komik ve tatlılar
Aynen ben de öyle Kahvaltıyı yaptım ama öyle çay içiyorum masadan kalkamadım Sabah sabah iki çocuk beni bir çıldırttı sinir sistemlerin toparlamaya çalışıyorumGunaydinnn
Oglen oldu ama ben daha yeni kahvaltiya oturdum
Haftasonu hepimize guzel gecsin hatunlare
Insallah canm 3kg verdım basladım baslayalı 1ay olucak da burada yenıyımBende iyiyim kuzum, seni gördüm daha iyi oldum, tez zamanda girersin forma inşallah
Oncekı kış tatlı tuzlu kurabiyeler yarışmasında elmalı kurabiye yapmıştım da yanına da tuzlu kurabiyeler sonra 1. Almıştım O yarışmada elmalı kurabiye yi Kim sevmez ki helede içinde bol cevizli tarçınlı offffElmali kurabiye mi
Evlaefe kuzum ne diyorlar bunlar ben cok severim
Oncekı kış tatlı tuzlu kurabiyeler yarışmasında elmalı kurabiye yapmıştım da yanına da tuzlu kurabiyeler sonra 1. Almıştım O yarışmada elmalı kurabiye yi Kim sevmez ki helede içinde bol cevizli tarçınlı offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?