- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #275.481
Bende pi ekliyorum resmen oğlumla boyama yapiyoruzGunaydinnn
Oglen oldu ama ben daha yeni kahvaltiya oturdum
Haftasonu hepimize guzel gecsin hatunlare
Kaç yasindalar benimde 2 tane biri 9 biri 6 yaşında ay bir kavga evin icindeAynen ben de öyle Kahvaltıyı yaptım ama öyle çay içiyorum masadan kalkamadım Sabah sabah iki çocuk beni bir çıldırttı sinir sistemlerin toparlamaya çalışıyorum
Ay hamuru da ince gevrek olursa tadından yenmezOncekı kış tatlı tuzlu kurabiyeler yarışmasında elmalı kurabiye yapmıştım da yanına da tuzlu kurabiyeler sonra 1. Almıştım O yarışmada elmalı kurabiye yi Kim sevmez ki helede içinde bol cevizli tarçınlı offff
Aynı canım kız 9 oglan 6 dusman gıbıler yaw cıldırıcamBende pi ekliyorum resmen oğlumla boyama yapiyoruz
Kaç yasindalar benimde 2 tane biri 9 biri 6 yaşında ay bir kavga evin icinde
Ay hamuru da ince gevrek olursa tadından yenmez
Elma ile tarçının uyumu arada cevizin verdiği lezzetDur anlatma
Benimde kız 9 oğlan 6 ay çok kavga ediyorlar seninkiler de öyle demek ki bende benimkiler anormal mi diyordumAynı canım kız 9 oglan 6 dusman gıbıler yaw cıldırıcam
aynen hamur ınce malzeme boll
Elma ile tarçının uyumu arada cevizin verdiği lezzet
Demek ki normal mişBenimde kız 9 oğlan 6 ay çok kavga ediyorlar seninkiler de öyle demek ki bende benimkiler anormal mi diyordum
MaşallahInsallah canm 3kg verdım basladım baslayalı 1ay olucak da burada yenıyım
Elmalı kurabiye yapmasın bütün takimIyi hafta sonları sevgili takımım
Misafirlerimiz gelecek pek giremem sanırım bugün. Siz kaçamak yapmayın sakın :)
Aynen bizdedeYa bizde de Madagaskar 1-2-3 hepsi var, gerçekten bende inanılmaz keyif alıyorum, ailecek izliyoruz hatta öyle ince espriler var ki kızım anlamasa da biz resmen kırılıyoruz
Penguenlerin zaten espri düzeyi çok yüksekti, iyi oldu bunu da izleriz artık :)
Konusun konusun sonra yapmayin deyin oluyormu boyleElmalı kurabiye yapmasın bütün takim
Sorma ya kim açtı bu elmalı kurabiye konusunuKonusun konusun sonra yapmayin deyin oluyormu boyle
Aynı canım kız 9 oglan 6 dusman gıbıler yaw cıldırıcam
Benimde kız 9 oğlan 6 ay çok kavga ediyorlar seninkiler de öyle demek ki bende benimkiler anormal mi diyordum
Bilmem akışına bıraktımAğlıcam şimdi.
Arada 3 yaş pekte iyi değilmiş o zaman :)
Anam siz ikinizde aynı dönemlerde aynı cinsiyetlere hamişmişsiniz. Anlatın başka ortak nokta ne var :)
Onu nereden buldun hemen
Onu nereden buldun hemen
Bende tavuklu salata yapıyorum
Aynen ben de öyle Kahvaltıyı yaptım ama öyle çay içiyorum masadan kalkamadım Sabah sabah iki çocuk beni bir çıldırttı sinir sistemlerin toparlamaya çalışıyorum
Bende pi ekliyorum resmen oğlumla boyama yapiyoruz
Kaç yasindalar benimde 2 tane biri 9 biri 6 yaşında ay bir kavga evin icinde
Ay hamuru da ince gevrek olursa tadından yenmez
Bende 2 bebe istiyorum arada 3 yas zor mu oluyorAynı canım kız 9 oglan 6 dusman gıbıler yaw cıldırıcam
N Nana acti, acaba gizliden boyle biz yiyelim kilo alalim diye mi?Sorma ya kim açtı bu elmalı kurabiye konusunu
di mi ya ben sokOnu nereden buldun hemen
irademiz saglam diye 70 kilo oldukkEv bomba gibi, allahtan iradem sağlam
görmezden gel
yarasinnn yaglar erisinnn kaslar gelissinnBende tavuklu salata yapıyorum
En sinir olduğum şey, ben yemiyorsam kimse yemesin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?