• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşım benden 10 kilo fazla ama hiç kilolu görünmüyor . çünkü kemikli kadın . yağı yok . kası çok ve kemikleri ağır .
ben ise ince kemikliyim . yani ben 62 kilo olduğumda lıkır lıkır oluyorum . her yerim yağlı oluyor .
o yüzden .
Doğrudur, benim de kemiklerim iridir mesela. O yüzden 60'ın ideal oldugunu düsünüyorum kendimi iyi hissediyorum o kiloda :)
53 kilo iken böyle görünüyorum . kötü değil sanki.
Gayet fitsin canım :super:
anne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizden:KK19: yolacak yeni çıtırımız var:KK70::KK70::KK70:
Yaşasın :rolleyes:
@demirleke sen hiç gitme aramızdan yoksa gene oklar bana yönelecek :KK48::KK48:

Kizlar bazi menulere bakiyoruz begenmediklerimize yorum yapiyoruz yenmemesi gerekenleri soyluyoruz morordekin kac tavsiyesini gordum
Kaptanim dunden tartilin dedi uygulayan cok az
Sonra uygulamiyorsunuz
Sonra arti oluyor
Sonra uzuluyorsunuz
Herkeste bir isteksizlik iradesizlik
Canla basla vermeye calisip ta olmayanlara bisey demiyorum
Kimi arkadaslarda guzel spor yapiyor ama yediklerini ancak dengeliyor
Hadi uyanin kizlar
Sadece uzulmekle moral bozmakla olmaz birazda duzeltmeye calisalim yanlislari

Doğrudur, benim de kemiklerim iridir mesela. O yüzden 60'ın ideal oldugunu düsünüyorum kendimi iyi hissediyorum o kiloda :)

Gayet fitsin canım :super:

Yaşasın :rolleyes:
@demirleke sen hiç gitme aramızdan yoksa gene oklar bana yönelecek :KK48::KK48:
:KK200::KK200::KK200::KK200:

sabah kahvaltımın üzerinden 6 buçuk saat geçmişti . 1 adet ıspanaklı gözleme yedim.
başka bi yemek yoktu yanımda. okulda yapıldı gözleme. yanında 1 adet ayran

greyfurt var yanımda. bir kaç saat sonra onu yerim .
canım çok kahve istiyor ama işim yok. birazını halledince kahve içmek istiyorum .

Kizlar bazi menulere bakiyoruz begenmediklerimize yorum yapiyoruz yenmemesi gerekenleri soyluyoruz morordekin kac tavsiyesini gordum
Kaptanim dunden tartilin dedi uygulayan cok az
Sonra uygulamiyorsunuz
Sonra arti oluyor
Sonra uzuluyorsunuz
Herkeste bir isteksizlik iradesizlik
Canla basla vermeye calisip ta olmayanlara bisey demiyorum
Kimi arkadaslarda guzel spor yapiyor ama yediklerini ancak dengeliyor
Hadi uyanin kizlar
Sadece uzulmekle moral bozmakla olmaz birazda duzeltmeye calisalim yanlislari
Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.

Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım

lydznp lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
besbb9 besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı :KK53:
esd_04 esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz :KK200:
0zlem 0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
balpamuk balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz

:KK200::KK200::KK200::KK200:

sabah kahvaltımın üzerinden 6 buçuk saat geçmişti . 1 adet ıspanaklı gözleme yedim.
başka bi yemek yoktu yanımda. okulda yapıldı gözleme. yanında 1 adet ayran

greyfurt var yanımda. bir kaç saat sonra onu yerim .
canım çok kahve istiyor ama işim yok. birazını halledince kahve içmek istiyorum .
Akşamı hafif tut o zaman öglen gözleme yemissin

inşallah . yaparım umarım .
çünkü asıl benim alışkanlıklarım akşam başlıyor .
şimdi akşamları greyfurt ve yeşil çaya başladım bi kaç gündür .hem hoşuma gitti. hem de tok tutuyor
Asıl zaten akşam yediklerimiz kilo yapıyor.
Aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemesek en güzeli ama maalesef irademiz zorlanabiliyor
Abur cuburu kesemiyorum demişsin muhtemelen akşam yiyorsundur. Onu kessen zaten direkt fark eder

Asıl zaten akşam yediklerimiz kilo yapıyor.
Aslında akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemesek en güzeli ama maalesef irademiz zorlanabiliyor
Abur cuburu kesemiyorum demişsin muhtemelen akşam yiyorsundur. Onu kessen zaten direkt fark eder
evet akşamları. illa çocuklara bi şeyler veriyorum. bu ara kek ve magnolya yaptım . hafta sonu yaptım . az az yedim. normalde oturur adam akıllı yerim de tuttum kendimi.
bazen fıstık ayıklıyorum çocuklara. bazen fındık kırıyorum. işte ben de yiyorum. canım çekiyor . yemesem iyi. ya da sabah saatlerinde yesem neyse. akşam olmuyor . haklısın. bunu bırakacağım inşallah . akşam greyfurt yiycem. umarım .o_O

pisiciklerimm:KK200:
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat:KK19:
artık 2 takımımız var:KK36:
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?:cry:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dn:kedimi vermemmmmm
OZRdA0.gif

Back
X