• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim kızlar ipim var canım jillian şu 3 aşamalı olan sanırım 1. Aşamasını indirmiştim ama yapmadım hiç benim alt taraf biraz daha fazla bir an önce kurtulmak istiyorum
Evet canım Jillian 3 aşamalı olan ben ilkini zor yapıyordum birkaç kez de 2. aşamasını yaptım. 3 hiç Kısmet olmadı :-)
Bende son arami 20:30 da kefirle yaptim 3 lt suda tamam simdi gidip dusumu alayim 23 gibide yatarim
Șu kefiri bir ben sevemedim ya bugün yine bi içmeyi denedim, yok, ı ıh olmuyor. Çocuğa da vereyim diyorum faydalı diye, damak tadı bana çekmiş herhalde o da içmiyor :)

Kızlar en etkili spor ne ya bana önerebileceğiniz bişeyler varmı
Busracigin senin hedefe kaç kilo kaldı? Sıkılaştırmaya başlayabilirsin. moni moni ye diyetisyen zumba önermişti ama... squatgirl ün videoları güzel. Yapabilirsin. Ben videodan spor yapamıyorum malesef kız sağolsun. Ara ara böyle dönemlerimiz oluyor :110:

1519671638944_fx.webp
:skandal::skandal:

Arkadaşlar yazamadım. Bugün sabahtan beri gelen giden bitmedi. Mutfak montaj yapıldı uzun sürdü, sonra başka bir odaya tv ünitesi montaja geldiler yine. Onlar gitti sürekli sil-süpür, arkalarından enkazı kaldır! onlar bitti arkadaşım geldi küçük kızıyla, arkadaşım gitti eşimin iş arkadaşı geldi kızım ile yaşıt yine küçük kızıyla... onlara yemek hazırla, kaldır...vs. evdeki şenliği düşünün. üstümden tır geçmiş gibi! Şu an oturdum!

Ben bugün zorlanmadım da bu yoğunluk arasında öğün atladığım için çok geç saate yemiş oldum akşam yemeğini ve bugünkü menümde akşam sebze olması gerekirken protein oldu maalesef. Yine de kötü olduğunu düşünmüyorum ama siz ne dersiniz bilemem... :)

Bugünkü menüm;

Sabah;
-otlu omlet
-smoothie (kivi, çilek, yeşil elma, limon, zencefil, maydonoz, kefir)

Ara;
-Filtre kahve

Öğle;
-Peynirli salata

Ara;
-Yeşil çay
-Filtre kahve

Akşam; (geç saatte yedim)
-Kekikli lor peyniri
-çok küçük parça et

Ben bugun AOC marka olani aldim cam sisede oda ayri guzel geldi bana ferah bi tat veriyo bide tok tutuyor aksam yemegini 16:30 da yememe ragmen oyle krizlere falan girmedim benim kucuk ayran ayran diye iciyo cok seviyor kefiri beraber iciyoruz iki cay bardagi icti oda bir bardak daha istedi yarin dedim :-)
Evet canım Jillian 3 aşamalı olan ben ilkini zor yapıyordum birkaç kez de 2. aşamasını yaptım. 3 hiç Kısmet olmadı :-)

Șu kefiri bir ben sevemedim ya bugün yine bi içmeyi denedim, yok, ı ıh olmuyor. Çocuğa da vereyim diyorum faydalı diye, damak tadı bana çekmiş herhalde o da içmiyor :)

yarın başlayayım o zaman jilliana bende hiç devam ettiremiyorum ya hergün farklı bişy yapıyorum spor olarak inş bunu yapmayı başarırım canım bende kefiri hiç sevemedim yanlız değilsin :)

Busracigin senin hedefe kaç kilo kaldı? Sıkılaştırmaya başlayabilirsin moni moni ye diyetisyen zumba önermişti ama... squatgirl ün videoları güzel. Yapabilirsin. Ben videodan spor yapamıyorum malesef kız sağolsun. Ara ara böyle dönemlerimiz oluyor :110:
hedefe 4 filo kaldı tabi asıl hedefe daha coooook var canım squatgirlden yapıyorum ara ara benim kalçam biraz fazla orayı eritmek istiyorum daha çok gaza geliyorum bir hafta çok iyi yapıyorum sonra bırakıyorum iradem çok zayıf diyettede öyleydim Allah’tan onda şuan iradeliyim darısı sporun basına

Arkadaşlar yazamadım. Bugün sabahtan beri gelen giden bitmedi. Mutfak montaj yapıldı uzun sürdü, sonra başka bir odaya tv ünitesi montaja geldiler yine. Onlar gitti sürekli sil-süpür, arkalarından enkazı kaldır! onlar bitti arkadaşım geldi küçük kızıyla, arkadaşım gitti eşimin iş arkadaşı geldi kızım ile yaşıt yine küçük kızıyla... onlara yemek hazırla, kaldır...vs. evdeki şenliği düşünün. üstümden tır geçmiş gibi! Şu an oturdum!

Ben bugün zorlanmadım da bu yoğunluk arasında öğün atladığım için çok geç saate yemiş oldum akşam yemeğini ve bugünkü menümde akşam sebze olması gerekirken protein oldu maalesef. Yine de kötü olduğunu düşünmüyorum ama siz ne dersiniz bilemem... :)

Bugünkü menüm;

Sabah;
-otlu omlet
-smoothie (kivi, çilek, yeşil elma, limon, zencefil, maydonoz, kefir)

Ara;
-Filtre kahve

Öğle;
-Peynirli salata

Ara;
-Yeşil çay
-Filtre kahve

Akşam; (geç saatte yedim)
-Kekikli lor peyniri
-çok küçük parça et
ooo sen bugün baya yoğunmuşsun canım güle güle kullan esyalarını

Back