- 23 Ağustos 2012
- 14.673
- 38.814
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.281
bende akşamı vicdan çorbasıyla kapattım, tadı azıcık tatlımsı geldi bana, çok tuz koymamıştım sanırım ondan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off benimde ya zaten bizimkinin ailesinde evde kumpir yapan yok onlar klasik takilir hep yada hazir alirlar ama bende disarda yapilan ne varsa eve uyarlarimAslında üşenmesem güzel yaparım bu işi, yemek deme pasta de bana, müthiş güzel lezzetli şeyler yapıyorum ayıptır söylemesi.
Bu arada kumpirim dillere destandır![]()
Bende soyleyecektim tatli topigine takilinca unuttum@morordek ekmekte kaşarlı domates çorba birinci olmuş canım, belliydi zaten, sunum şahane.. gerçi o kadar ekmek yenmez çorbayla, kalanı mundar oluyodur hayatta denemem ben.
Off benimde ya zaten bizimkinin ailesinde evde kumpir yapan yok onlar klasik takilir hep yada hazir alirlar ama bende disarda yapilan ne varsa eve uyarlarim
Dün yediğin hurmalar bugün seni tırmalarArınıyorummmacımm
Ben okuduğumu işaretlemek için begeniyorum mesela. Beğenmediğim birşey varsa beğenip yorum yapıyorum.demeee![]()
Seni azar değil kötek paklar ancaYedikçe yiyesi geliyor insanın yaa
Yediklerimi yazayım ya iyice azarlayın beni hizzaya geleyim: poğaça, börek , çikolata, pestil
Sana pişmanlık çorbası yapalım.Ben de vicdan çorbası içicem akşama onu bile içmem belki
Çok pişmanım çooook
Olur konusmayalimEline sağlık, yaza kadar yanına uğrayamam onların, konuşmayalım daha fazla![]()
wendy cugum sende katil oyum sana hemen baslamislar kizlar ilk tarif profitrol ana bayag kolaya kacmis hatun muhallebisi sosu hersey hazir
![]()
Benimde aklima cok sey geliyorHele azıcık yapsınlar da bakarım bende. Sütlü tatlı diyince pekte bişi gelmiyor aklıma ya.
Bende gunun menüsünü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 1kk peynir
Bol yeşillikli biber domates söğüş
Öğlen
4yk haşlanmış mercimek ile bol renkli salata
Ara
Elma sirkeli domates smoothie vardı ama sabah sabah blender ses yapmasın diye doğradım salata gibi tükettim
2.ara
1sb yoğurt ile dereotlu kuru cacık
Akşam
Kabak sote ve 2kk peynir yiyeceğim.
2lt su akşama 2.5-3lt olur
2 kupa yeşil çay
1 sade kahve
Spor olarak jillian yapılacaksyapılacak sizbesbb9 gece kalkıp yapacak olsam bile o spor yapılacak
![]()
Haklısın canım benim kulapımı çekşn diye yazdım zaten buraya, kh bapımlılık yaptı resmen bırakmam lazım tamamen yarından itibaren çok güzel menülerle geliyorum inşHaksizlik bu ama ben kac saattir yaptigim kumpirden yesemmi yemesemmi diye kendimle savasiyorum mezun oldugum halde sen kh bagimlisi olmussun cnm sekersiz beslenme yap bir hafta kendine gel. Emziriyorum derken 90 kg olacan yoksa![]()
Evet 6,5aylıj bebeğim var , ama o da affettirmez bunu ya tamamen boşbopazlıyumSen emziriyordum Değil mi canım
Agop ile Seta evlenirler. Cicim ayları bittikten sonra Agop; eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz gazeteyi yüzüne çekip Seta ile hiç ilgilenmez olmuş. Günlerden bir gün Seta Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- Bre Agop! Mutfağın penceresi bozuldu... Yaparsın?
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
- İlahi Seta, ben pencereci?
Ertesi gün Seta yine ilgi görmek umuduyla;
- Bre Agop, mutfakın musluğu bozuldu yaparsın?
Agop;
- İlahi Seta ben muslukçi?
Bir sonraki gün;
- Bre Agop, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?
- İlahi Seta, ben tamirçi?
Ertesi gün eve gelen Agop bir bakar ki herşey tamir edilmiş.
- Kuzum Seta bunları sen yaptin?
- Hayir! Komsumuz Salamon'a rica etmisim o yapmis.
Agop:
- O çikarci herif bunların karşıliğinda ne istedi peki?
Seta:
- Ya bana bir pasta yaparsin ya da birlikte yatacagiz!
Agop merak icinde sorar:
- Pastasını yaptin, değil mi?
Seta:
- İlahi Agop, ben Pastaciiiii ?...
Azıcık da gülelim![]()
bugün baya bi vicdan yaptirdim oglende 10 kere sordu cikalimmi disari istersen cikmayalim diyeArkadaşına vicdan yaptırsaydın. Erimedim ama suyun içine balık oldum diye![]()
Aslinda hep ozenli gitmek gerek gün icinde herseyle karşılaşabiliyoruz ama işte insan bazende rahat olmak istiyor.Benim yedek kıyafetim bile vardı toplantı için
Bi c.tesi işe gitmiştim. Ayağımda sandalet yırtık kapri sırt çantası ile. Patron bana Beşiktaş'ta bir plazaya toplantıya gitmemi söyledi.
gitmem de gitmem diye tutturdum. Sonra bi koşu kadıköye indim en hızlı alışverişimi yaptım. Gömlek pantolon (paça bile yaptırdım. terziyi evinden aldırdım)
birde ayakkabı. sonra kuaföre gidip fön çektirdim. birde makyaj. Ogunden sonra işe hergün makyajlı ve fönlü gitmeye başlamıştım. Ha birde yedek kıyafet ve ayakkabı![]()
Yok canim bursayada oynayacak kadar yagmadi malesef asıl kar mudanyada vardi. Simdi eve gidiyorum bakalim erimeden kaldiysa oynarim senin yerinedegünaydın iyi yolculuklar kolay gelsin kaptanım
günaydın canım ben Çanakkaledeyim biz bu sene karı hiç görmedik bir kere yağdı oda hemen eridi kıskandımm benim yerimede oyna :)
sevindim kuzumm dikkat et kendine hep iyi ol
Güneydınnnn
çok yorucu ama çok beğendim canım teşekkür ederim önerdiğiniz için 2 gündür yapıyorum feci her tarafım ağrıyo tabi ama bir kaç güne geçer herhalde süre açısından falan da çok iyi çok uzun olunca ben sıkılıyorum
günaydınnnn![]()
canim galiba sen hala yemek topigindesinGünaydın kızlar Dün Misafirim vardı ve geç yattım Dün bayağı da öğünleri mikaçırdım diyebilirim bugün 20 Bin Adım
hedefim deyim birazdan evden çıkıp yürüme niyetindeyim dünkü beslenme planım
Sabah kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
2 tane zeytin
turp
yarım dilim reçelli ekmek
Öğlen
1 dilim pasta
akşam
kırmızı et
2 kaşık pilav
biraz kızarmış patates
akşam atıştırmalığı
biraz cips
Coca Cola
Filtre kahve
2,5 litreye yakın sıvı
Yarım saatte eliptik
ay çok kiskandim hic denemedim o videoyu bende yapmalıyımBeğendiğine sevindim :)
Baya yorucu ama süre açısından bence de ideal, çok uzun şeylerde ben de sıkılıyorum. Jillian'da ise nasıl geçiyor anlamıyorum bi de baya zorladıgı icin![]()
Superdi yaaaaaa bayildimAgop ile Seta evlenirler. Cicim ayları bittikten sonra Agop; eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz gazeteyi yüzüne çekip Seta ile hiç ilgilenmez olmuş. Günlerden bir gün Seta Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- Bre Agop! Mutfağın penceresi bozuldu... Yaparsın?
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
- İlahi Seta, ben pencereci?
Ertesi gün Seta yine ilgi görmek umuduyla;
- Bre Agop, mutfakın musluğu bozuldu yaparsın?
Agop;
- İlahi Seta ben muslukçi?
Bir sonraki gün;
- Bre Agop, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?
- İlahi Seta, ben tamirçi?
Ertesi gün eve gelen Agop bir bakar ki herşey tamir edilmiş.
- Kuzum Seta bunları sen yaptin?
- Hayir! Komsumuz Salamon'a rica etmisim o yapmis.
Agop:
- O çikarci herif bunların karşıliğinda ne istedi peki?
Seta:
- Ya bana bir pasta yaparsin ya da birlikte yatacagiz!
Agop merak icinde sorar:
- Pastasını yaptin, değil mi?
Seta:
- İlahi Agop, ben Pastaciiiii ?...
Azıcık da gülelim![]()