• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı: simit,1dlm peynir
Ara:sütlü kahve
Öğle: 1kase ton balığı,2marul
Ara:chia Puding,sütlü kahve
Akşam: tarhana çorbası, etli nohut, 2kaşık pilav,yoğurtlu kereviz salatası
Ara:zencefil çayı, 5badem,3fındık,3anteo fıstığı,2kuru kayısı
2lt su, 15dk bölgesel egzersiz
Simit mi? :KK11:
Hafta sonundan da cezan vardı. 500 ip daha yazdım sana. Bak bir de artı çıkmışsın zaten

fancynancy fancynancy

Cikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?

Fensim de yazmış zaten menünü toptan yazarsan daha iyi olur canım. Sporun yok mu bugün? Yoksa ceza yazacağım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kuzum o kahvaltı ne öyle? O nasıl diyet kahvaltısı? Ağzımın suları aktı :KK72:
Sporunu da yaz bakayım ona göre ceza mı kessem napsam :p
Sağlam bol protein kayfaltı :rapci::rapci:
Kuzum bırakmıyor yaaa, küçüğü uyutup hallettim ama büyüğe takıldım şimdi. Callentics yapcam inşallah.
Kahvaltı çok mu olmuş yaw? 2 yumurta, 1 dilim ekmek, pastırma ve peynir aslında :KK48::KK48:

Cok yorgunum sanırım erkenden uyuyacağım bugün :uykucu:
Ogleden sonra hava çok güzeldi 1.5 saat parkta vakit geçirdik oglusla, ona da değişiklik oldu. Artık havalar güzel olsun da her gün çıkalım yürüyelim :21:
Ne güzel yapmışsınız. Valla bende çıkmak istiyorum dışarı yaaa. Artık baharımız yazımız gelsin off

Eneeemmmm kız çikilatacım nerelerdesin seennn? Dedik demek ki herşey imzayı atana kadarmış :KK70::KK70::KK70:
Bir gittim pir gittin? Napıyorsun?

Cikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?
Ayy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beni

Ayy valla beybiler siz beni düğünde çıkardınız yarışmadan sonra ben balayına gidince 1 haftada 4 kilo aldım sonra dedim ki vermeden dönemem utandım sonra vereyim derken kendimi durduramadim vee sonunda dana gibi oldum aylarca utancımdan gelemedim sonra ya Allah dedim ve geldim ara ara gelip okudum hep yazdıklarınızı ama yazamadım affedin beni
Aşkolsun bebeğim yaaaa evliliğin yan etkileri bu kilo sorunsalı :KK48: keşke geç kalmasaydın gelmekte bebeyim ya. Bende izne ayrıldım Eylül’de dönenemedim. Nerdeyse başladığım kiloya gidecektim ki ekstrem durumdan listeye dönebildim. Oluyor hepimize öyle be tatlım. Yine birlikte güzel güzel kilolar veririz üzme canını :KK15:

Aşkolsun bebeğim yaaaa evliliğin yan etkileri bu kilo sorunsalı :KK48: keşke geç kalmasaydın gelmekte bebeyim ya. Bende izne ayrıldım Eylül’de dönenemedim. Nerdeyse başladığım kiloya gidecektim ki ekstrem durumdan listeye dönebildim. Oluyor hepimize öyle be tatlım. Yine birlikte güzel güzel kilolar veririz üzme canını :KK15:
Ayy ben döndüm kuzum taa başladığım kiloya çok mutsuzum bir an önce kendime gelmeliyim diye attım kendimi buraya

Herkese iyi geceler. Ben hala hafta sonu yorgunluğunu atamadım. Menümü yazayım bari:KK45:
Uyanınca 2 bardak su ile 1 incir 1 kayısı
08.00 kahvaltı:( işe de geç kaldım)
1 mandalina
1 yumurta
Bir avuç fıstık

Öğlen 12.30:
Et dürüm
Ayran

Akşam 17.00:
3 köfte
1 kase yoğurt
1 havuç
3.5 litre su

Gecmis olsun tatlim bizimde kucukde laranjit oldu antibiyotik basladik

Nedir bu boğazdan ve antibiyotikten çektiğimiz... Hepimize toptan geçmiş olsun diyelim. Valla ben hasta olmadım ama hastalık beni daha çok yordu. Sudan bahanelerle ağlama krizleri, inat, ateş, uykusuzluk-yorgunluk... Bugün bittim!:kızgın: :(

Bu sabah tartıldığımda klasik 63.3’tüm! Yahu 3 hafta aynı gramajda nasıl takılır kalır insan, pesss.... Sanırım artık başka birşeyler denemeliyim. Resmen direnç oluştu.
Bugün çok atraksiyonluydu kızımın hastalığı yüzünden. Öyle ki ne yediğimi bile hatırlamakta zorlanıyorum. Kafam kazan gibi ve bedenim beni bırakmak üzere şu an..... :)))
Toparlayıp yazmayı deneyeceğim...

Back
X