• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam arkadaslar,
Bende hastalik devam, giremedim zaten. Sutum baskilandi :KK43: Ustune bebemde huysuzluk uyumama yememe emmeme. O kismi cozemedik sut gelmiyo da mi emmiyo yoksa emmek mi istemiyo. Kabak detoksu yaptigima pisman oldum psikolojik olarak kendimi kotu hissettirdi belki yapmasam bu kadar takilmazdim. Asmye gorurdum tahlili temiz dislerden olabilir dediler ama dis de cikarmiyor hala sifir dis. Velhasil ipin ucunu birakcam birkac hafta izne ayrilmak istiyorum kaptanim toplight toplight musaadenle.

Nedir bu boğazdan ve antibiyotikten çektiğimiz... Hepimize toptan geçmiş olsun diyelim. Valla ben hasta olmadım ama hastalık beni daha çok yordu. Sudan bahanelerle ağlama krizleri, inat, ateş, uykusuzluk-yorgunluk... Bugün bittim!:kızgın: :KK43:
Ayy tatlim yaa haklisinn
Bu hafta 62 yi hatta daha asagisini bile gorebilirsin 68 gibi direnc yapti sana

İyi yaptın bebeğim. Olsun, olan olmuş. Artık önümüze bakacağız. Annnn itibariyle yediklerine dikkat etmeye başlıyorsun o zaman bebeyim.
Çarşamba kahvaltı organizasyonumuz vardı baya önceden orada kendime iskence etmek istemiyorum perşembe itibariyle aranıza geri dönmek istiyorum tabi siz de kabul ederseniz :110:

Aaa... çiklat gelmiş hosgelmis. Nasılsın Büşra?
İyiyim cnm sadece biraz şişmanım yine sen nasılsın pek ozlemistim buralari:halay:

Gunaydin kizlar
Once mrnumu yazayim sonra okucam geçmişi yogun bi haftaya basladim suprizlerle dolu o yuzden pek uğrayamadım
Sabah
Kizarmis ekmek 1 dilim
Peynir
Zeytin
Süt
1 muz

Ara
Yesil cay

Öğle
5 izgara köfte
Zero

Ara
2 hurma
1 avuc cig fıstık
Sütlü nescafe sekersiz gercek sütle
Yesil cay

Aksam
Menemen
1 dilim uno denge

Su 2 lt
Spor 650 ip atladim

Bugün 200 gr daha artiyla uyandim. 56.8
Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim

Çarşamba kahvaltı organizasyonumuz vardı baya önceden orada kendime iskence etmek istemiyorum perşembe itibariyle aranıza geri dönmek istiyorum tabi siz de kabul ederseniz :110:

İyiyim cnm sadece biraz şişmanım yine sen nasılsın pek ozlemistim buralari:halay:
Iyiyim canım. Seninle beraber başlamıştık takımda. Dönmene sevindim. Bundan sonra bırakmak yok ;)

Cuma günü regl olucam ve gecen hafta persembeden beri wc ye çıkamıyorum. Durum fena karnim kocaman umarim cumaya kadar cozerim bu işi. Bu gun sivi agirlikli basladim gune ve oyle devam etmeyi düşünüyorum tavsiyesi olan varsa deneyebilirim
Canım bende benzer durumdayım. Bugün- yarın adet olurum herhalde. Kabızlık için de kayısıyı biliyorsundur zaten. Ben kayısı işe yaramazsa zeytinyağına geçiyorum. Uyanınca 1 kaşık zeytinyağı ve üzerine ılık su içiyorum.1-2 güne sorun çözülüyor.:KK66:

Canim persembeden beri diyorsun aman dikkat kayisi zeytinyagi ise yaramadiysa bekunis alabilirsin cok sikintili olur cunku

Ciklat cim o zaman persembe sabah bekliuoruz seni buralara

Evet kizlar nerelerdesiniz @bluedolphin in mazereti var ama digerlerinin sesi cikmamis 5 mesaj ve menu bildirimi sozkonusu biliyorsunuz
Dün yediklerimi yazayım:
Sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir
Öğlen
1 kase mantar çorbası
sebzeli türlü
2 y.k. safranlı pilav
1 kase cacık
(işyerimizdeki menü)
ara Öğün:
1 muz
2 activia (toplam 200 ml)
Akşam
haşlanmış biftekli yağsız salata
Ara Öğün:
1 muz
2 activia (toplam 200 ml)
Su: 2,5 lt

Dün diyetisyenime gittim kaptanım toplight toplight
Maalesef kilom 200 gr artmış, yağda 500 gr artış olmuş.
Hareketsiz dönemimin ve düzensiz beslenme düzenimin bir sonucu maalesef.
Öğlenleri müsait olup yürüyüşe gideceğim günleri iple çekiyorum.

Sevgiler hepinize. :KK200::KK200:

Cikilaaaaaatttttt
Nerdesin sen kuzum yaa özlettin kendini :) evlilik nasıl gidiyor? Kilolar ne alemde?

Fensim de yazmış zaten menünü toptan yazarsan daha iyi olur canım. Sporun yok mu bugün? Yoksa ceza yazacağım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kuzum o kahvaltı ne öyle? O nasıl diyet kahvaltısı? Ağzımın suları aktı :KK72:
Sporunu da yaz bakayım ona göre ceza mı kessem napsam :p
Yukarıda yazmıstım canm 1bucuk saat tempolu yuruyus var canım sabahıda yazmıstım unutuyorum ne yedıgımı bazen algım kapanıyor oyle olunca aklımdayken yazıyorum :(

Back
X