• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bi araya da selam vereyim.. Selamlar canikolar :KK39:
Koşturmaca stres derken gelemiyom pek bundan sonra hergün uğramaya çalışıcam. bi dolanıp bakem ne var ne yok biricik takımımda ;)

Kızlar şöyle bi genel baktım da şu anda yaz olmamasının en büyük dezavantajı su içmiyoruz. Detoks suları hazırlıyoduk bi ara. Yeniden yapıp koysak mı sularımızı kenara su içmeyi arttırırız diye düşündüm.
Ben size bikaç tarif bulup yazayım. Kimi tatlı kimi ferah sular seviyo. Herkes hazırlasın kendine bi su sonra favorilerimizi seçeriz ;)

Kızlar şöyle bi genel baktım da şu anda yaz olmamasının en büyük dezavantajı su içmiyoruz. Detoks suları hazırlıyoduk bi ara. Yeniden yapıp koysak mı sularımızı kenara su içmeyi arttırırız diye düşündüm.
Ben size bikaç tarif bulup yazayım. Kimi tatlı kimi ferah sular seviyo. Herkes hazırlasın kendine bi su sonra favorilerimizi seçeriz :KK66:
Bence de çok güzel olur hep birlikte yaparız :KK50:

Bi araya da selam vereyim.. Selamlar canikolar :KK39:
Koşturmaca stres derken gelemiyom pek bundan sonra hergün uğramaya çalışıcam. bi dolanıp bakem ne var ne yok biricik takımımda :KK66:
Evettt kayip yardimcimiz hizir gibi gelmis seni daha cok gormek istiyoruz bu arada detoks su fikri gayet guzel :KK50:

Bütün tarifleri 2lt su ile rahatça yapabilirsiniz kızlar

Tarif 1

Yarım greyfurt
Yarım limon
Yarım salatalık

Tarif 2
Bikaç çilek kivi elma dilimleri

Tarif 3
Dilimlenmiş yeşil elma
Çubuk tarçın (favorilerimden biri bu sanırım )

Tarif 4
4yk elma sirkesi
2yk limon suyu
tarçın
Elma dilimleri

Tarif 5
Salatalık limon taze nane

Tarif 6
Limon taze zencefil (bu da güzel oluyo)

Sadece fikir bunlar arkadaşlar canımız ne istiyosa koyabiliriz aslında..
Maydonoz sapı eklenebilir. Hatta ben yeşilçay kaynatırken bile atıyorum içine elime ne geliyosa

Yazın daha çok arıyorum ama şimdi de yapmak isteyen olursa baya ferah bi tarif daha var

Yeşilçayınızı demliyosunuz. Ben şöyle yapıyorum.
Yarım limon
Yeşilçay
Taze zencefil
2tane karanfil
Küçük bi parça çubuk tarçın
Varsa maydonoz sapı da ekliyorum
2lt den fazla su ile demliyorum

Sıcakken alıyorum hemen bi kupa ;) Kalanını cam bi şişeye alıyorum içine bi tane sade soda ekliyorum dolaba atıyorum. Şimdi hava soğuk ama oda sıcaklığında da tüketebilirsiniz.Yazın içmeden az daha limon sıkınca baya müthiş bişey oluyo

Bi tarifte benden gelsin bu daha çok smothie gibi mesala öğlen çok yediniz aksam yapabilirsiniz bir tur ödem savar :-)

Malzemeler
Armut
Maydonoz
Semizotu
Limon
Kereviz koku
Zencefil
Hepsini küçük parçalara ayırıp blenderliyoruz
Eğer fazla kati gelirse
Su ile acabilirsiniz

kızlar listeyi ekledim ama durum pek parlak değil
@0zlem haftaya senden çok iyi bir atak bekliyorum haberin ola
@bluedolphin canım bu hafta bitiyormu yoğunluğun en azından yediklerine dikkat et ve eksi bir kg ile gel
@prensesss016 tatlım son kilolar sende sıkıldın biliyorum ama hadi bi gayret
@gben bir an önce iyileş ve takıma geri dön tatlım
@besbb9 canım senin de ptesiden sonra mazeretin kalmıyor daha çok katılım bekliyorum
@beyazinci hadi bakalım biraz gayret gecen hafta iyi idi bu hafta sabit haftaya sabit istemiyorum
@balpamuk senin haftaya bence direk 61 li bir rakam gelcek
@evlaefe böyle devam çok güzel
@fancynancy canım seninle daha bir yakın ilgilenmem gerek sankim :KK53: hergün taciz etcem seni
@ssyykk123 cnm artık listedesin sorumluluk sahibisin ona göre
Cikilatacanavari Cikilatacanavari tatlım hadi bi gayret en kısa sürede gelin olduğun kiloya döneceğiz
kızlar boğazım çok ağrıy:KK14:o t:KK14:üm gün koşturdum hasta olacak gibiyim biraz dinleniyorum sonucumuz pek par:KK14:lak değil
Canım kaptanım toplight toplight
Bu yoğun sürecimdeki anlayışınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum. 26 Mart tarihine kadar devam edecek çalışmalarımız. Çok yürüyüş yapamasam da yediklerime çok dikkat edeceğim ve önümüzdeki hafta güzel bir eksi ile geleceğim inşallah. Haftaya diyetisyenim ile bir randevum da var, kendisine de güzel bir eksi kilo ile gidebilsem çok iyi olacak.
Bu arada çok geçmiş olsun. Dilerim bugün daha iyisinizdir.
İyi haftasonları diliyorum.Çok öpüyorum. Sevgilerimle.:KK200::KK200:

Spor geçmişine göre değişir 1 mil düşük gelirse arttır ben 3 mil yapıyorum dozunda yaklaşık 350 kalori yaptırıyor günlük kardiyo için ideal miktar olarak gösteriliyor
Geçmişte spor yapıyordum ama uzun süredir yapmadım. En iyisi ben 1 mille başlayayım. Hafif gelmeye başlayınca arttırırım. Teşekkür ederim :KK16:

Aa o cok ilginc geldi bana neyse ssnsina bezelye varmis aksamda mi aynisi o_O
Değil kaptanım o da ayrı bi supriz bana :KK14:
Anaaa çikilatım gelmişşş :KK54: hoşgeldin datlum :KK19: anlat bakem napıyon nasılsın
Ayy bebegim evlendim işte ben de evlenen tüm kişilerin hastalığına yakalandım ve kilo aldım uzaydan görülüyorum :KK76: yine kürkçü dükkanına geri döndüm sen neler yapiosun ya nasıl gidio neler yapiosun ?

Az önce 1 saat yürüdüm geldim. :spor:Şunu farkettim ki ben bayadır terlemiyormuşum. Bu hafta hergün olmasa da spora başlıyorum. Bugün adette oldum. Haftaya cuma çok güzel rakamlar görmek istiyorum.:KK73:bakalım ne olacak:KK66:
Mikemmel :KK9:

Leslie’ye biraz baktım baya hareketliymiş. Eğlenceli görünüyor. Başlangıç için 1 mil olanı mı yapmak lazım acaba?
1 mili dene önce istersen eğer hafif gelirse 2'ye geçersin, durumuna göre ayarlarsın.
Az önce 1 saat yürüdüm geldim. :spor:Şunu farkettim ki ben bayadır terlemiyormuşum. Bu hafta hergün olmasa da spora başlıyorum. Bugün adette oldum. Haftaya cuma çok güzel rakamlar görmek istiyorum.:KK73:bakalım ne olacak:KK66:
Ohh süper. Biz de çıkıp yürüdük bugün
kaptanım toplight toplight bi ara cuma hedefleri yapıyorduk o neden gitti? Bi de pazartesi kontrolleri devam ediyor değil mi ?
Pazartesi bildirimi istiyoruz yine ciklatim
Cuma hedeflerini de yakın zamana kadar koyuyorduk. moni moni takım değiştirince yapmadık:KK48::KK48: tutabiliriz aslında yeniden.

1 mili dene önce istersen eğer hafif gelirse 2'ye geçersin, durumuna göre ayarlarsın.

Ohh süper. Biz de çıkıp yürüdük bugün

Pazartesi bildirimi istiyoruz yine ciklatim
Cuma hedeflerini de yakın zamana kadar koyuyorduk. moni moni takım değiştirince yapmadık:KK48::KK48: tutabiliriz aslında yeniden.
Bende aynısını düşünüyorum. Önce 1 mille başlayıp duruma göre hareket edeceğim. Cuma hedefleri koymak güzel olur aslında. Bana uyar :rapci:

Belki de :)
Gerçi ben pek o taraflara gidemiyorum. Ankara'da dediğim de evim aslında cok uzak merkeze ama isyerim Çankaya'da.

Ay evet seni unutmuşum yaa sen baya yakınsın :-)

Ben bekarken orada oturuyordum cok seviyorum Eryaman'ı

Canım cinsiyeti belli oldu mu bebişin?
Yok canım henüz belli olmadı 2 hafta Sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum. Belli olunca hemen paylasirim sizlerle :KK36:

Back
X