bu kürü biliyorum canim daha once okumustum hatta yapmak icin zencefil yada zerdecal birini bulup aldim marketten toz sari renkte digerini henuz almadigim icin baslayamadim simdi evdekininde ne oldugunu unuttum cunku paketten cikarip kavanoza dökmüşüm. Sizce hangisidir digerini alayim. Evdeki toz sari renk
yok canim ben baya kilo falan vermedim omru boyunca hep 50 lerde olan ama hep diyet yapan biriyim.

Cunku niye kilodan nefret ediyorum ve en fazla 62-64 olunca hemen diyete giriyorum o yuzden hep ayni kilolardayim. Biraz bahsedeyim cocuklugumda ve genc kizligimda hep 50 lerdeydim hayatim boyunca hic kilolu olmadim hatta o kadar zayiftimki annem kilo alayim diye balik yagi hapi icirirdi bana. 22 yasimda 52 kiloyla evlendim 3 ay sonra 58 kilo oldum. 3 sene sonra 62 ile hamile kaldim 80 kiloyla dogum yaptim. Oglum olduktan sonra 1 sene icinde ben yine 58 e düştüm hemen verdim. Simdide en fazla 64 olunca hemen diyete giriyorum bu konuda cok dikkatliyim. Gecen sene bu zamanlarda 57 kiloydum aslinda yine ayniyim ama ben takintili bi sekilde 55- 53 olmak istiyorum. Bu arada 11 yıllık evliyim hic 53 olmadim.

Yani aslinda oturmus kilom 57 -59 benim. Biraz uzun oldu ama fikirleriniz icin bahsetmek istedim.

Burayada ekim gibi 62.3 ile basladim yanlis hatirlamiyorsam hedef aslinda 55 ama ben daha once izne ayrılmıştım o zaman hedefim 53 idi.

Bu yuzden en fazla 54.2 olmadan mezun olamiyorum

. Hedefimi degistirmeye gec kalmisim.

Aslinda suanki halimdende memnunum ama beni mezun etmiyolar

bende inat ettim savasiyorum vücudumla