- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.621
izinlisin diye salmadin demiİzinliyim canım
Sen napıosun nasılsın?

Canım rengi açıksa krem gibiyse muhtemelen zencefildir. Zerdeçal sarı renk oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izinlisin diye salmadin demiİzinliyim canım
Sen napıosun nasılsın?
Canım rengi açıksa krem gibiyse muhtemelen zencefildir. Zerdeçal sarı renk oluyor.
Gidince tam rengine bakayim cok emin değilim en kötü markete gidince bakarim tekrar zaten elimde kaldiCanım rengi açıksa krem gibiyse muhtemelen zencefildir. Zerdeçal sarı renk oluyor.
izinlisin diye salmadin demiben nasil olayim hala mezuniyete cabaliyorum
![]()
Ben öyle olduğu zaman peketin üzerindeki adını kesip üstüne yapıştırıyorum üşengeçliğime gelirse içine atıveriyorumGidince tam rengine bakayim cok emin değilim en kötü markete gidince bakarim tekrar zaten elimde kaldi![]()
Bu hafta mezun olacaksın inşallah canımzaten önemli olan kendini tanıyıp ona gore beslenmen canim ne guzel ikisinide deneyip kendine uygun olani bulmuşsun oyle de devam et. Banada dukan iyi gelmisti mesela banada karbonhidrat hic oyi gelmiyor ozellikle ekmek hic yaramiyor. Oyle beslendigim gunler diyettede olsam azda tuketsem gram veremiyorum
Canim takiliyorum ben ah keske vaktim olsa
canim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirim
insallah canim bu hafta guzel derece alalim takim olarak ihtiyacimiz var
canim tarif verirmisin bende yapayim. Benim tek sorunum zaten bel bölgem
selam canim evet ben yuruyusten geldim 40 dk ogle arami yine yuruyerek degerlendirdim aksamlari yapamiyorum bu hafta en azindan ogle aralarinda yürüyorum hareketsiz bi gün gecirmemek adina. Kacamak sıfır bende bu hafta bitter bile yemedim
evet canim memnunum insallah haftaya olurYok canım salmadım aynıyım yine :) ya haftaya gelir senin mezuniyet ben eminim, haftaya perşembe bi detoks yaparsın olmadı 1 günlük eksiyle halledersin. Bu halimden memnunum dediğin için söylüyorum bunu.
eline saglik canimBende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
besbb9
0zlem
evlaefe
si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
prensesss016
inciitanesi
@Hedef48
morordek bebeyim 50 ler? 60 lar?
![]()
mantikliBen öyle olduğu zaman peketin üzerindeki adını kesip üstüne yapıştırıyorum üşengeçliğime gelirse içine atıveriyorum
insallah canimBu hafta mezun olacaksın inşallah canım
Yakında 60lara katılırım insallahhh az kaldıBende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
besbb9
0zlem
evlaefe
si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
prensesss016
inciitanesi
@Hedef48
![]()
wendy cum katılmak ister misin gruplara?
Yakında 60lara katılırım insallahhh az kaldı
Hadi insallah bu hafta cok dikkat ettim cok spor yaptım tatlı isteğim artık hiç yok olsada 1incir yediğimde geçiyor cikolata hiç yemiyorum mesela gunlerdir bu hafta ekmek hiç yok gibi kendimi toparlamaya baslıyorumHaftaya olsa olur mu?
Bence cuma katılırsın gibi?
Eline saglik fancy cim bakalim alt gruplara kimler once gececekBende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
besbb9
0zlem
evlaefe
si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
prensesss016
inciitanesi
@Hedef48
![]()
Cumaya guzel bir sonuc geliyor sankiHadi insallah bu hafta cok dikkat ettim cok spor yaptım tatlı isteğim artık hiç yok olsada 1incir yediğimde geçiyor cikolata hiç yemiyorum mesela gunlerdir bu hafta ekmek hiç yok gibi kendimi toparlamaya baslıyorum
Tabi yaBende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam
90’lar
Cikilatacanavari
80’ler
fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum
@bluedolphin
70’ler
besbb9
0zlem
evlaefe
si_bel
60’lar
balpamuk
50’ler
prensesss016
inciitanesi
@Hedef48
![]()
Sende haftaya gecersin sanki 80 lere dimi ciklat imTabi ya![]()
Canm tartılıyorum aynıyım ama tuvalet sorunum var bıraz lodos vururnca benı hem odem oluyor hem bas agrısı 2gundur sancılıyım ama herkes kılo verdın dıyor cevremde artık gozle gorulur bır ıncelmem basladı 38bedene dogru yol alıyorumCumaya guzel bir sonuc geliyor sanki![]()
Ayy yapalimmm valla güzel olur grupca karar verilirse ne derseniz uyarimBizde grupla yapıyoruz arada ama bu sıra biraz ayrı kaldık yine yaparız
Ben glüten laktoz ve seker olmayan bir diyete başlıyorum yarin bir aylığına basarili olursam devam ettireceğim bir ay bitince azar azar sut ürünlerini ekleyebilirim ama glüten yani buğday ürünlerini yiyince direk kilo alıyorum şişlik hissediyorum sürekli o yüzden olabildiğince az tuketecegimAyy yapalimmm valla güzel olur grupca karar verilirse ne derseniz uyarim