• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

izinlisin diye salmadin demi :KK64:ben nasil olayim hala mezuniyete cabaliyorum:KK6::spor::KK73::confused:

Yok canım salmadım aynıyım yine :) ya haftaya gelir senin mezuniyet ben eminim, haftaya perşembe bi detoks yaparsın olmadı 1 günlük eksiyle halledersin. Bu halimden memnunum dediğin için söylüyorum bunu.

zaten önemli olan kendini tanıyıp ona gore beslenmen canim ne guzel ikisinide deneyip kendine uygun olani bulmuşsun oyle de devam et. Banada dukan iyi gelmisti mesela banada karbonhidrat hic oyi gelmiyor ozellikle ekmek hic yaramiyor. Oyle beslendigim gunler diyettede olsam azda tuketsem gram veremiyorum

Canim takiliyorum ben ah keske vaktim olsa
canim hic denemedim nasil yapiliyormus deneyebilirim

insallah canim bu hafta guzel derece alalim takim olarak ihtiyacimiz var

canim tarif verirmisin bende yapayim. Benim tek sorunum zaten bel bölgem

selam canim evet ben yuruyusten geldim 40 dk ogle arami yine yuruyerek degerlendirdim aksamlari yapamiyorum bu hafta en azindan ogle aralarinda yürüyorum hareketsiz bi gün gecirmemek adina. Kacamak sıfır bende bu hafta bitter bile yemedim
Bu hafta mezun olacaksın inşallah canım

Yok canım salmadım aynıyım yine :) ya haftaya gelir senin mezuniyet ben eminim, haftaya perşembe bi detoks yaparsın olmadı 1 günlük eksiyle halledersin. Bu halimden memnunum dediğin için söylüyorum bunu.
evet canim memnunum insallah haftaya olur

Bende geçici olarak 80 lerdeyim belki 70ler takınma geçebilirim ucundan yakalarsam :KK48:

90’lar
Cikilatacanavari Cikilatacanavari

80’ler
fancynancy fancynancy
@ssyykk123
Deniz ve Kum Deniz ve Kum
@bluedolphin

70’ler
besbb9 besbb9
0zlem 0zlem
evlaefe evlaefe
si_bel si_bel

60’lar
balpamuk balpamuk

50’ler
prensesss016 prensesss016
inciitanesi inciitanesi
@Hedef48

morordek morordek bebeyim 50 ler? 60 lar? :KK48:
eline saglik canim

Ben öyle olduğu zaman peketin üzerindeki adını kesip üstüne yapıştırıyorum üşengeçliğime gelirse içine atıveriyorum
mantikli

Bu hafta mezun olacaksın inşallah canım
insallah canim

Cumaya guzel bir sonuc geliyor sanki :KK53:
Canm tartılıyorum aynıyım ama tuvalet sorunum var bıraz lodos vururnca benı hem odem oluyor hem bas agrısı 2gundur sancılıyım ama herkes kılo verdın dıyor cevremde artık gozle gorulur bır ıncelmem basladı 38bedene dogru yol alıyorum

Bugünkü menü
Sabah
Kahvaltılık sos 1tk
1 dilim tbe
5 zeytin
Öğle yok kurstaydim sabahı geç yedim o yüzden
16:30 meyve salatası keten tohumu ve chiali
18:30 aksam
Pazı kavurma
Kırmızı lahana ve yarim havuctan salata
1 dilim tbe
Yarin glutensiz diyete başlıyorum diye son ekmeği de yedim
11.500 adim yürüyüş
2.5 lt su

Ayy yapalimmm valla güzel olur grupca karar verilirse ne derseniz uyarim
Ben glüten laktoz ve seker olmayan bir diyete başlıyorum yarin bir aylığına basarili olursam devam ettireceğim bir ay bitince azar azar sut ürünlerini ekleyebilirim ama glüten yani buğday ürünlerini yiyince direk kilo alıyorum şişlik hissediyorum sürekli o yüzden olabildiğince az tuketecegim

Back
X