- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #278.761
pilavsız garnitursuz sadece etin koyuldugu porsiyon bebisimTarzan döner ne kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pilavsız garnitursuz sadece etin koyuldugu porsiyon bebisimTarzan döner ne kız![]()
Chiayi biraz islattinmi pırasa ya koyarken yoksa direkmi koydun yogurt harici nelrr yapiyorsunuz chiadanYine buralar pek sessiz kalmis
Bi menü yazayım bari
No glüten No laktoz No seker diyetim 1. Gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarim salatalik
Öğle
Hindi haşlamalı yeşil salata
Kahve
Aksam
Chia ve baharatlı yumurtalı pırasa
Spor
13500 adim
Su 2.5 lt
Geçmiş olsun nasıl şimdi. Menu yazdim azarımi bekliyorum..Kizlar bbu sessizlik hayra alamet olsun bugun gene bol ekşinli bir gundu oglum okulda dusmus acillerdeydim firsatim olmadi girmeye sma sizinde olmamis sanirim kizlar ptesi duzene girerim ins allahtan bir mani cikmazsa takimda menu yazmayanlara ceza gelecek haberiniz olsun
İyigeceler yine 1 tanecim yemissin ben almakla hata ettim. Çocuklar yesin dedim ben yedimOruç olsamda dikkat etmeye gayret gösterdim bugünde annem kandil diye neler yapmışhiç birine elimi sürmedim tek kaçamak kandil simidi oldu menüm resimde tam 70 dakika evde spor yaptım 2 lt su içtim yatana kadar 2 buçuk olacak inşallah. Tekrar hepinizin kandil gecesi mübarek olsun dualarimiz kabul olsun yarınlara bol eksilerimiz olsun İyi geceler :)
Tebrik ederim 30 kilo çok mükemmel bir başarı 80 barajını da kıracaksındır eminim başarılarına başarı da katacaksinHayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım
Bir yıldır sizlerle 30 kilo verdim.
benim için çok çok özel 5.takım ve sizleriyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az
hayatıma dokunan güzel insanlar sizi seviyorum
![]()
Bize cezalar geliyor galibaİyigeceler yine 1 tanecim yemissin ben almakla hata ettim. Çocuklar yesin dedim ben yedim![]()
Teşekkür ederim, inşallah canımTebrik ederim 30 kilo çok mükemmel bir başarı 80 barajını da kıracaksındır eminim başarılarına başarı da katacaksin![]()
Yok direk koydum pırasa kavrulduktan sonra yumurta koymadan baharatlarla beraber chiali koydumChiayi biraz islattinmi pırasa ya koyarken yoksa direkmi koydun yogurt harici nelrr yapiyorsunuz chiadan
Monim tatlim iyi ki hayatimiza girdin cnm eminim o 80 baraji da 10. Takimda kirilacak citir babaanne olacaksinHayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
3 Mart 2017 de takıma 110,5 ile gelmiştim, listeye 108,5 la 9 mart'ta girmişim, tesadüftür ki 10 Mart 2018 de izne ayrıldım
benim için çok çok özel 5.takım ve sizleriyi ki sizleri tanıdım, iyi ki 5.takıma gelmişim
10.takım açılınca ve ben 80 li kiloda takılıp kalınca , buradan izne ayrılmak durumunda kaldım.listeye ne zaman dönerim hiç bilmiyorum, dönüşüm de 10.takımdan olacak haliyle, o yüzden bu mesajı yazmak istedim
30 kilo sizlerin desteğiyle gitti, her birinize tek tek ne kadar teşekkür etsem az
![]()
Tatlim cok guzel sonuc bakalim bu sabahki nasil cikacak umarim nobetin iyi gecmistirOrdekim sabah 89.8 geldim bi değişiklik olursa ben haber veririm ama eve sis gidecem muhtemelen![]()
cocuklar bizim herseyimiz onlarin eline kiymik batsa bizim canimiz acırAllaha sukur iyi de benden omur gitti bugun
amin canimTeşekkürler.
Kandiliniz mübarek olsun.
Sağlıklı günler dileğiyle, tüm dualarınız gerçek olsun.![]()
menu guzelmis ama kandil simidi ve intense cok kotu olmuş. Bu kacamaklar bizi yavaşlatır basa atar brnce diyet boyunca kacamak yapmadan gecirirseniz hrm sonuca cabuk ulasirsiniz hemde bu kacamaklara daha cabuk ulaşırsınız. Tabi hedefe ulasinca bida eliniz giderse abur cuburlara. Sahsen benim artik elimde gitmiyor canimda cekmiyor.Oncelikle hayirli kandiller Ben o çıkışı kaçırdımadet oldum. Bugün cok kaçamak yaptim.menü
Kalkinca sirkeli su
9da sebzeli mucver peynir 4 zeytin 1kupabiberiyeli yeşil çay.
12gibi 5 6 çilek.
15 sebzeli mucveri yogurtladim.
3 kandil simidi..
16 kimyon rezene cayi 1parmak kadar brovni intense.
Aksam güveç etli patates patlican
2 buçuk su
30dk yürüyüş
50 merdiven çıkma
7dk lesli (yanlarim acıdı adet oldugum ocin)tamamlayamadim![]()
cok iyi çok güldum bunapilavsız garnitursuz sadece etin koyuldugu porsiyon bebisimsade oluyorya cıplak tarzan hesaaabı
esnaf agzı
30 kilo harika bir rakam monicim tebrik ederim seni buralarda oldugun surece ben kalan kilolarinida verecegine eminimHayırlı akşamlar pisiciklerim, tekrardan kandiliniz mübarek olsun.
![]()
Tebrik ederim canim
süper senide tebrik ederim canim ama baslangic 85 sanirim senin biraz fazla gitmemismi benmi yanlis gördüm73.9 geldim bizmi hesaplayip cizelgeye ekliyoruz