- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.361
Sen kovaliyorsun ben kaçıyorum .çok hızlı değilim sen beni kesin yakalarsin.Kilom 70 600
Canım egzamanın üreme dönemi bahar mevsimi. Dikkat et, eldiven kullan. Birde mümkün olduğunca deterjandan uzak dur.Günaydın yazıp göndermistim ben ama göremedim.
Neyse tekrardan Günaydın kızlar..
Bir kaç gündür ugrayamadim yaz temizliğine başlamıştım ama yordum kendimi biraz rahatsızlandim. Ellerimde egzama vardi deterjanlar da değince berbat oldu.. Ellerimi oynatamiyordum bile zorla yıkandım..
Neyse kısaca durum bundan ibaret ama tabi hiç birşey artı gelmemin bahanesi değil.
Dikkat edemedim sporda yapamadım malesef.
Evet ekledim canim yavas yavaş öğreniyorum hepsiniSağol canım, enfeksiyon kapmış, ateşi vardı kaç gündür. Neyse ki düştü çok şükür
Maalesef canım yetkiyi bulan hemen kullanıyor..
Hangi bölüme geçtin?
Kusura bakma canım atlamışım. Eklemişsin listeye sagol :)
İstediğim sonuca ulaşmanin mutluluğu Eki Görüntüle 2133551
tamam canım normalde bildirimi akşam 8 e kadar yapıyoruz ama listeler sıkışmasın diye diyoruztoplight kaptanin en gec saat 12 ye kadar mi bildirim gerekiyor ben ogle sonrasi donuyorum .yuruyus donusu bildirim vereyim belki bi kac gram daha gider
Olur ya bi kac gram daha gitse iyi olurtamam canım normalde bildirimi akşam 8 e kadar yapıyoruz ama listeler sıkışmasın diye diyoruz
Eki Görüntüle 2133550 gunaydin kizçeler 1 hafta boyunca gecen hafta ananas detoksu ile giden 1.5kg aha geldi aha gelecek diye korktum yalan yok
Ama sukur az da olsa gitmis 300 gram gidenlerden de geri gelen olmamisArtik 70lerden 60 lara dustuk sukur mezuniyete dogru yol aliyoruz
İstediğim sonuca ulaşmanin mutluluğu Eki Görüntüle 2133551
En hafif sabah aç karna oluyor benvetoplight kaptanin en gec saat 12 ye kadar mi bildirim gerekiyor ben ogle sonrasi donuyorum .yuruyus donusu bildirim vereyim belki bi kac gram daha gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?