- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.381
kilo farkını geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun canımYüzde hesaplaması nasıl yapılıyordu?
Menülerin gayet iyi canım aynen bu şekilde devam etMerhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin
Öğlen: 10 kaşık fasulye
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane havuç
Akşam: Tavuk
1 dilim ekmek
Salata
Aa geçmiş olsun kaptanım iyileşmedi mi kuzucuk?Kiz kv odem yapti sana demistik ya ondan demistim insanin kendi duzeni gibi yok bende bugun kv ye gidecegim bursaya kucuk hasta ben hasta grip olmusuz ama gidilecek degilse haftaya sinavlar var sonrasi 23 nisan gosterileri bayaa bi gecikecek
Ne yalan söyleyeyim detokstan sonra artı gelir misin acaba diyordum ama süper olmuş. Belki yürüyüşten sonra daha eksi bile gelirsin belli mi olur :)Eki Görüntüle 2133550 gunaydin kizçeler 1 hafta boyunca gecen hafta ananas detoksu ile giden 1.5kg aha geldi aha gelecek diye korktum yalan yok
Ama sukur az da olsa gitmis 300 gram gidenlerden de geri gelen olmamisArtik 70lerden 60 lara dustuk sukur mezuniyete dogru yol aliyoruz
79.9'u gördüysen gelir canım yakındır, biraz nazlı çıktı 7'ler sanırım :)Günaydın herkese. Başıma bunun geleceğini tahmin edip temkinli konuşmuştum aslında. Dün 79.9 çıkmıştım. Bugüne de daha az çıkarım diye düşünmüştüm. Maalesef olmadı. Sabah 80.1 çıktımyok arkadaş vücut 80’den aşağı inmek istemiyor. Ama ben istiyorum sonunda kazanan ben olacağım. Baya bir incelme var, herkes çok inceldin diyor.
o iyileşti sayılır da ben iyileşemedim daha doğrusu beni hasta ettiAa geçmiş olsun kaptanım iyileşmedi mi kuzucuk?
Evet baya nazlı çıktı. Şimdi detoks bitti o yüzden yürüyüşü ihmal etmemem lazım. Allahtan havalar güzel gidiyor.Menülerin gayet iyi canım aynen bu şekilde devam et
Aa geçmiş olsun kaptanım iyileşmedi mi kuzucuk?
Ne yalan söyleyeyim detokstan sonra artı gelir misin acaba diyordum ama süper olmuş. Belki yürüyüşten sonra daha eksi bile gelirsin belli mi olur :)
79.9'u gördüysen gelir canım yakındır, biraz nazlı çıktı 7'ler sanırım :)
Valla Harika olur canım. Bu sınırlar bizi süründürüyorGünaydın hanımlaarrr
Sabah telaşı ile ancak gelebildim, bugün okuldayım. Öğleden sonra da yoğun geçecek. Pek bakamayabilirim
Birçoğunuz çok iyi kilolar vermiş tebrik ederim.
Ben de sabah tartıldım 60,1 geldim, 5'lere mi düşeceğim yoksaaaa
Evet detoks sonrası verdiklerini geri alma sakın, sıkı bir şekilde devam :)Evet baya nazlı çıktı. Şimdi detoks bitti o yüzden yürüyüşü ihmal etmemem lazım. Allahtan havalar güzel gidiyor.
senin şansına o zaman sen taşınana kadar kg bildir cumaları işin bitince gelirsinkızlar ben ne zaman takıma gelsem başıma bi sıkıntı geliyor ,acilen taşınamam gerekiyor,herşey 3-4 gün içinde oldu.ev buldum eşya topluyorum
kilomu bildireyim
gecen hafta 75.2
bu hafta 74.2
yüzde %1.33
anlayışın için teşekkür ederim kaptanım.senin şansına o zaman sen taşınana kadar kg bildir cumaları işin bitince gelirsin
Doktordaydım saat 12:00'ye doğru yeni çıktım. Sonra diş hekimine uğramam gerekti. Kilom 86 Şahnurcuğum. Aldığım 0,7 kg'ı vermişim. Şimdi yazıyorum takım sayfamıza. Bazı sorunlar oldu sağlıkla ilgili kusuruma bakmayasınız.Tesekkur ederim gulden cim tartildin mi
Bende korkuyordum canim ama artik cok dikkat ediyorum menulerimden de anlarsinMenülerin gayet iyi canım aynen bu şekilde devam et
Aa geçmiş olsun kaptanım iyileşmedi mi kuzucuk?
Ne yalan söyleyeyim detokstan sonra artı gelir misin acaba diyordum ama süper olmuş. Belki yürüyüşten sonra daha eksi bile gelirsin belli mi olur :)
79.9'u gördüysen gelir canım yakındır, biraz nazlı çıktı 7'ler sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?