Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah:dua:
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan :110:
İnşallah canım. İşte diyoruz ya hep direnç kilosu diye. Sende detoks tarzı bişi mi yapsan acaba kırmak için 80leri. Karar verdim bu 8li rakamın aşağısına inmekte bir sıkıntı var. Geçen defa verirken bende de olmuştu ay bir türlü 79u görememiştim. Gördüm de ne oldu, mühim olan geri almamakmış :KK48::KK48:
İnşallah 7leride görürsün, görürüm, görürüüzzz. :halay:

ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll :nazar::nazar::nazar:
Hoşgeldiiinnnn Şahnurum.

Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3 :KK42: ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn:KK42:
Merhabaaa :KK25:

:KK200::KK200::KK200:

İnşallah canım. İşte diyoruz ya hep direnç kilosu diye. Sende detoks tarzı bişi mi yapsan acaba kırmak için 80leri. Karar verdim bu 8li rakamın aşağısına inmekte bir sıkıntı var. Geçen defa verirken bende de olmuştu ay bir türlü 79u görememiştim. Gördüm de ne oldu, mühim olan geri almamakmış :KK48::KK48:

Hoşgeldiiinnnn Şahnurum.

Merhabaaa :KK25:

:KK200::KK200::KK200:
Merhabaaa:KK200::KK24:

yoğunluktan uğramadım bu ara yoksa ben her gün burdaydım:KK48:
80 lanetinden kurtulamadım çiklatım bi türlü:110:stres yapıyo haliyle bu durum bende o yüzden bi müddet oluruna bıraktım, listede olmadığım için sorun olmuyor.tekrar sıkı sıkıya devam edicem, inşallah bu sefer kurtulurum dirençten:dua:
Sen beni bekliyorsun bence monicim beraber geçcez 7lere
Tebrik ederim canm 1paket mi:KK57:
Evet yılbaşında sigaralarımi kırdık bidaha içmedim ama hala da canım istiyor ama her geçen gün azalıyor istemesi

inşallah canım:KK19: geçen hafta 80,0 gördüm ıkındım sıkındım bi 79,9 olmadı, saçımı kescektim o 79 u görmek için o derece yani :110:
80 li kiloları ne zaman gördüm hiç bilmiyorumki gördümmü acaba o da muamma:KK75:
ay ne biliyim bişiler değişmesi lazım diyet listesiyle kırılmıyor:bicak:
püskütün pirinç lapasını mı yapsam diyorumo_Oyada sıvı detoks tarzı bişi:işsiz:

Sen beni bekliyorsun bence monicim beraber geçcez 7lere

Evet yılbaşında sigaralarımi kırdık bidaha içmedim ama hala da canım istiyor ama her geçen gün azalıyor istemesi
hadi inşallah:KK5:

Kilonu iyi toparlamışsın canım:KK9:başka gruba mesaj göndermende çok tatlı olmuş :KK70:bende bazen alıntılama yapıyorum. Sonra alıntılama yaptığımı unutup başka mesaja cevap yazıyorum:KK70:
:KK70:bende toplu herkese cevap yazmak istiyorum alinti yapiyorum bor kac arkadasi cevapla yerinde bakiyorum hic kimse yok bom boş onuda ogrwnseydim iyi olacakti o yuzden tek tek mesaj yaziyorum

Kilo aslinda reglden dolayi fazla gelmisti bitti bugün kilomda gerçek kilosuna geldi

Kendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir

Tamam o halde :)

Başın sağolsun canım

Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)

En kısa sürede iyileşirsin insallah canım

Sana da çok geçmiş olsun Suzancım

Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki :KK48::KK48:

Anka kaptanımmm hoşgeldinnn :KK200: Nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir de @Ezgican05 yapıyor şeker orucu :)

Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlama Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))
Bende o yüzden bir bakayim dedim moniyle sizin yazismalari görünce okuyayim o grup neler yapiyormus dedim ama en son o sayfadayken çıkış yapmışım telefondan

toplight toplight kaptanim ufak bi arastrma yaptim ben bildirim yapmadanmi ayrildim acaba cunku en son kilo bildiriminde blunmusum daha baska hic bi listedede yokum 133. Sayfada takimlarin sonuc listesinde en son 71.1 kiloyken bildirim yapmisim :KK39:

canım kaptanımız artık şeyma morordek morordek

bi bakalım sonuç listelerine, o dönem sanki bildirim yapmadan izne ayrılmıştın?

inşallah canım:KK19: geçen hafta 80,0 gördüm ıkındım sıkındım bi 79,9 olmadı, saçımı kescektim o 79 u görmek için o derece yani :110:
80 li kiloları ne zaman gördüm hiç bilmiyorumki gördümmü acaba o da muamma:KK75:

Kaptanim sen niye katilmiyorsun yazisarak diyet yapmaya yoksa biraz moladamisim

Merhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3 :KK42: ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn:KK42:
Dideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallah :nazar:
Ben şimdi listelerden bulurum kaç kilo ile ayrılmışsın. Ama hemmmeeennn menü yazmaya başlıyorsun bugünden itibaren tamam mı :)
Cumaya durumuna göre karar veririz listeye girme işine.
Benim minik de 11 aylık oldu, yaşına girecek az kaldı :)
:KK70:bende toplu herkese cevap yazmak istiyorum alinti yapiyorum bor kac arkadasi cevapla yerinde bakiyorum hic kimse yok bom boş onuda ogrwnseydim iyi olacakti o yuzden tek tek mesaj yaziyorum

Kilo aslinda reglden dolayi fazla gelmisti bitti bugün kilomda gerçek kilosuna geldi
Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsin
Bende o yüzden bir bakayim dedim moniyle sizin yazismalari görünce okuyayim o grup neler yapiyormus dedim ama en son o sayfadayken çıkış yapmışım telefondan
Olsun canım yabancı yer değil orası :KK200:

***5. Takım 498. Etap*** ETAP ONUNCUSU

toplight (71,5/71,3/0,2/%0,28)

inatettimolacak (67,7/68,3/-0,6/-%0,89) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (56,1/55,5/0,6/1,07)

toz-pembe (66,2/65,5/0,7/%1,06)
azaydidem (67,5/) bildirim yapmadı, izne ayrılmak istiyor
Pdr93 (71/71,5/-0,5/-%0,70) izne ayrılmak istiyor
servey (76,5/77/-0,5/-%0,65)

matilda34 (67,5/) kilosu sabit
ebrusonmez (57,2/56,9/0,3/0,52)

buldum ben şeymacım morordek morordek azaydidem azaydidem

Bir detoks yap bakalım monicanım belki iyi gelir :KK60:
Aaaa bak ben hurma diyeti yapmıştım o da süper sana uyarsa. Normalde 7 gün ama ben 2 gün detoks gibi yaptım epey işe yaradı.

Dideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallah :nazar:
Ben şimdi listelerden bulurum kaç kilo ile ayrılmışsın. Ama hemmmeeennn menü yazmaya başlıyorsun bugünden itibaren tamam mı :)
Cumaya durumuna göre karar veririz listeye girme işine.
Benim minik de 11 aylık oldu, yaşına girecek az kaldı :)

Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsin

Olsun canım yabancı yer değil orası :KK200:
Çok sağol canim bilgisayardan girersem yapabiliyorum ama cepten kaç kez denediysem olmadi pes ettim sonunda şimdi denicem bakalim

Back
X