- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. İşte diyoruz ya hep direnç kilosu diye. Sende detoks tarzı bişi mi yapsan acaba kırmak için 80leri. Karar verdim bu 8li rakamın aşağısına inmekte bir sıkıntı var. Geçen defa verirken bende de olmuştu ay bir türlü 79u görememiştim. Gördüm de ne oldu, mühim olan geri almamakmışbu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan![]()
Hoşgeldiiinnnn Şahnurum.ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll![]()
MerhabaaaMerhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn![]()
Merhabaaaİnşallah canım. İşte diyoruz ya hep direnç kilosu diye. Sende detoks tarzı bişi mi yapsan acaba kırmak için 80leri. Karar verdim bu 8li rakamın aşağısına inmekte bir sıkıntı var. Geçen defa verirken bende de olmuştu ay bir türlü 79u görememiştim. Gördüm de ne oldu, mühim olan geri almamakmış
İnşallah 7leride görürsün, görürüm, görürüüzzz.
Hoşgeldiiinnnn Şahnurum.
Merhabaaa
![]()
Sen beni bekliyorsun bence monicim beraber geçcez 7lereyoğunluktan uğramadım bu ara yoksa ben her gün burdaydım
80 lanetinden kurtulamadım çiklatım bi türlüstres yapıyo haliyle bu durum bende o yüzden bi müddet oluruna bıraktım, listede olmadığım için sorun olmuyor.tekrar sıkı sıkıya devam edicem, inşallah bu sefer kurtulurum dirençten
![]()
Evet yılbaşında sigaralarımi kırdık bidaha içmedim ama hala da canım istiyor ama her geçen gün azalıyor istemesiTebrik ederim canm 1paket mi![]()
inşallah canımİnşallah canım. İşte diyoruz ya hep direnç kilosu diye. Sende detoks tarzı bişi mi yapsan acaba kırmak için 80leri. Karar verdim bu 8li rakamın aşağısına inmekte bir sıkıntı var. Geçen defa verirken bende de olmuştu ay bir türlü 79u görememiştim. Gördüm de ne oldu, mühim olan geri almamakmış
İnşallah 7leride görürsün, görürüm, görürüüzzz.![]()
hadi inşallahSen beni bekliyorsun bence monicim beraber geçcez 7lere
Evet yılbaşında sigaralarımi kırdık bidaha içmedim ama hala da canım istiyor ama her geçen gün azalıyor istemesi
Kilonu iyi toparlamışsın canımbaşka gruba mesaj göndermende çok tatlı olmuş
bende bazen alıntılama yapıyorum. Sonra alıntılama yaptığımı unutup başka mesaja cevap yazıyorum
![]()
Bende o yüzden bir bakayim dedim moniyle sizin yazismalari görünce okuyayim o grup neler yapiyormus dedim ama en son o sayfadayken çıkış yapmışım telefondanKendini zorlamadan yapabildigin kadar yap canım
Dedigim gibi ben cezaları ip cinsinden kesiyorum ama ona eşdeğer başka sporlar da yapılabilir
Tamam o halde :)
Başın sağolsun canım
Canım her spordan yapmanıza gerek yok tabi ki, yaptığını yazman yeterli Ezgi ona göre puanlıyor :)
En kısa sürede iyileşirsin insallah canım
Sana da çok geçmiş olsun Suzancım
Hahah 10. takım kardeş takım neyse ki
Anka kaptanımmm hoşgeldinnnNasılsın nasıl gidiyor hamilelik? :)
Bizden bir de @Ezgican05 yapıyor şeker orucu :)
Küçük çikolataya küçük ceza olsun o zaman 100 ip atlamaCikilatacanavari
Çiğ köftenin miktarı çok değildi diye umuyorum :))
toplight kaptanim ufak bi arastrma yaptim ben bildirim yapmadanmi ayrildim acaba cunku en son kilo bildiriminde blunmusum daha baska hic bi listedede yokum 133. Sayfada takimlarin sonuc listesinde en son 71.1 kiloyken bildirim yapmisim
![]()
Kaptanim sen niye katilmiyorsun yazisarak diyet yapmaya yoksa biraz moladamisiminşallah canımgeçen hafta 80,0 gördüm ıkındım sıkındım bi 79,9 olmadı, saçımı kescektim o 79 u görmek için o derece yani
80 li kiloları ne zaman gördüm hiç bilmiyorumki gördümmü acaba o da muamma
ay ne biliyim bişiler değişmesi lazım diyet listesiyle kırılmıyor
püskütün pirinç lapasını mı yapsam diyorumyada sıvı detoks tarzı bişi
hadi inşallah![]()
Wendigo sen bizim gruptamisincanım kaptanımız artık şeymamorordek
bi bakalım sonuç listelerine, o dönem sanki bildirim yapmadan izne ayrılmıştın?
Dideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallahMerhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn![]()
Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsinbende toplu herkese cevap yazmak istiyorum alinti yapiyorum bor kac arkadasi cevapla yerinde bakiyorum hic kimse yok bom boş onuda ogrwnseydim iyi olacakti o yuzden tek tek mesaj yaziyorum
Kilo aslinda reglden dolayi fazla gelmisti bitti bugün kilomda gerçek kilosuna geldi
Olsun canım yabancı yer değil orasıBende o yüzden bir bakayim dedim moniyle sizin yazismalari görünce okuyayim o grup neler yapiyormus dedim ama en son o sayfadayken çıkış yapmışım telefondan
***5. Takım 498. Etap*** ETAP ONUNCUSU
toplight (71,5/71,3/0,2/%0,28)
inatettimolacak (67,7/68,3/-0,6/-%0,89) izne ayrılmak istiyor
medusa38 (56,1/55,5/0,6/1,07)
toz-pembe (66,2/65,5/0,7/%1,06)
azaydidem (67,5/) bildirim yapmadı, izne ayrılmak istiyor
Pdr93 (71/71,5/-0,5/-%0,70) izne ayrılmak istiyor
servey (76,5/77/-0,5/-%0,65)
matilda34 (67,5/) kilosu sabit
ebrusonmez (57,2/56,9/0,3/0,52)
Baktimda bende eklemişimŞaşırmadım![]()
Baksana zaten 21bin kişinin defterine eklenmiş, baya popüler bi tarifCidden çok pratik bi de.
Wendigo sen bizim gruptamisin
Bir detoks yap bakalım monicanım belki iyi gelirinşallah canımgeçen hafta 80,0 gördüm ıkındım sıkındım bi 79,9 olmadı, saçımı kescektim o 79 u görmek için o derece yani
80 li kiloları ne zaman gördüm hiç bilmiyorumki gördümmü acaba o da muamma
ay ne biliyim bişiler değişmesi lazım diyet listesiyle kırılmıyor
püskütün pirinç lapasını mı yapsam diyorumyada sıvı detoks tarzı bişi
hadi inşallah![]()
10.ncı gr7ba gitmisim birde kilo resmi paylaştım kilom arkadaslar diye bir baktim tanımadığım kişiler son sayfada ayy ne kadar kişi gelmis sayfamiza diyorum geceden sabaha kadarHangi takıma yazmışsın
![]()
Çok hızlısın wendicim teşekkür ederimm
Çok sağol canim bilgisayardan girersem yapabiliyorum ama cepten kaç kez denediysem olmadi pes ettim sonunda şimdi denicem bakalimDideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallah
Ben şimdi listelerden bulurum kaç kilo ile ayrılmışsın. Ama hemmmeeennn menü yazmaya başlıyorsun bugünden itibaren tamam mı :)
Cumaya durumuna göre karar veririz listeye girme işine.
Benim minik de 11 aylık oldu, yaşına girecek az kaldı :)
Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsin
Olsun canım yabancı yer değil orası![]()
Evet hosgeldin canim 1 ay oldu geleli biz 85den 81.1 kiloya indimben izne ayrıldıktan sonra geldin sanırım sen, tanışmadık ondan. izinliyim canım ben. gördüğün gibi kediyim :)