- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.341
Canım senin kilon 78 küsür görünüyor geçen haftadan ama? 76,6 olarak bildirim yapmış mıydın?
Bende kilo paylaşımı mi yapayım. Hedeftim 77 idi altına inmişim güncel kilom 76.6 kg bu hafta güzel geçti çok şükür
Bende kilo paylaşımı mi yapayım. Hedeftim 77 idi altına inmişim güncel kilom 76.6 kg bu hafta güzel geçti çok şükür
Günaydın herkese . 94 kiloyla başlamıştım. Şu anda 91.3 kiloyum. 2.7 kilo vermişim.
% 2,87
Süper 1haftada mi çok güzel sonuç. Detoks yapmış mıydın..devamı kat be kat gelsin inşallah. ..super valla birde maşallah diyim(94/91,3/2,7/%2,87)
Takımımız için güzel bir derece gelecek bencegeçen hafta 79.2 bu hafta 77.5 çıktım. Verilen kilo 1.7 Yüzdem de 2.14 çıktı.
Afiyet olsun :))Öğlen yemeği için bezelyemi pisirdim saat 1 buçuk gibi yemeyi düşünüyorum
profil resmine bakk yarabbim yaa nasil yaptim bilmiyorum bilgisayarda profil ayarlarinda gezerken yaptigim yemeği yuklemis oldum kiz gelsinde duzelttireyim ancak o yapar
İnşallah canım ya.Maşallah tebrik ederim. Devamı da böyle güzel gelir inşallah
Köfteler çok değil de aradaki un kurabiyesi olmamış canım. Kendine bi ceza kesersin sanırım :)Kahvaltı
1 dilim kepek ekmek
Az tulum peynir
Ara
Türk kahvesi x 2
1 un kurabiyesi
Öğle
Haşlanmış patatesli salata
Ara
Filtre kahve
Akşam
4 küçük Köfte
3 bulgurdan çiğköfte
Gece
Bitki çayı
Su: 1,5 bitti
Spor: 400 ip cezamdı sayılmıyor
Akşamki o çiğköfteler olmadı biliyorum ama çok acıkmıştım yaaaa, çok şeyleri de reddettim valla.
Olsun yine de eksi görmüşsün :)Günaydın herkese çok güzel sonuçlar alalım inşallah reglme 5 kala ben topladım ne kadar su varsa Parmaklarım bile şiş54.4 geldim ise de geç kaldım düzenim alt üst oluyor bu dönem yüzünden
Çok iyi vermişsin canım tebriklerGunaydin herkese
Bugünkü kilom:) Geçen hafta 76.6 idim. Hedeftim 75.5 idi. Altına gelmişim çok şükür.
Sen de çok iyi vermişsin tebrik ederimmGünaydın herkese . 94 kiloyla başlamıştım. Şu anda 91.3 kiloyum. 2.7 kilo vermişim.
% 2,87
Teşekkür ederim kaptanicemOrdegim dsha iyiyim de malum sen biliyon kosturmami 2 gundur kosturuyom yarinda seker yuklemesi yapfiracagim oglusa ara ara kontrol ederim sizi ihtiyac olursa ogleden sonra ses ver tatlim
Tamam hedefcim bekliyoruz :)Ördeğim, ben yine geç gelirim yarın biliyorsun.
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza. Her hafta böyle 2,5 kilo gider inşallah. Tatlıyı bıraktım. Egzersiz de yapmaya başlayınca başardım sanırım.Süper 1haftada mi çok güzel sonuç. Detoks yapmış mıydın..devamı kat be kat gelsin inşallah. ..super valla birde maşallah diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?