- Konu Sahibi Cherry Mom
- #28.221
kilo bildirimi konusunda akşam müsait olsaydım tabiki akşam yapardım ama mesajımda da belirttiğim gibi gece 1 buçukta yatabildim. ne derece yoğun olduğumu (bu dönemsel oluyor) bu şekilde izah ettim ben de.
ben buraya hergün mutlaka uğruyorum kim ne yazmış bakıyorum, hergün en az 1 mesaj da atmaya çalışıyorum. senin kadar olmasa da diğer 2 arkadaş kadar katılımım var. ben de bu nedenle yazma ihtiyacı duydum. ancak hem çalışan hem de evli biriyim, ha evet çalışan da var evli olan da var ama herkesin iş yoğunluğu da aynı değil, ev ortamı da. o nedenle eğer engel oluyorsam kendi adıma tekrar ediyorum gruptan ayrılabilirim..
şimdiden belirteyim, bu hafta önümüzdeki pazara kadar şehir dışında tatilde olacağım ve internete girme imkanım olmayacak. dolayısıyla önümüzdeki hafta kilo bildiriminde bulunamayacağım. paylaşımda da bulunamayacağım. hepinize güzel haftalar dilerim.
canım yoğunluğunu anlıyorum . guruptan ayrılmanı niye isteyelim hep birlikte bir hedef için buradayız beni yanlış anlamanada ayrıca üzüldüm düşüncelerimi istediğim gibi ifade edemedim sanırım senin paylaşımına söylediğim bir söz yoktu kilo bildirimindeki hassasiyetimide anlamanı , herkezin anlamasını ve hassasiyet göstermesini rica ettim sadece neyse sana iyi tatiller dileyeyim canım iyice dinlenir gelirsin görüşmek üzere hoşçakal . a.s.