• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13 .TAKIM 176. ETAP

Ad1 ( 56.7 / 56.7 / 0.00 / 0.00 %)
Dosba ( 69.5 / 68.7 / 0.3 / 0.43 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 800 gr. kilosu 3 haftaya bölündü çıkan sonuç 0.267 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.3 olarak yazıldı.
ela26yeni ( 61.8 / 60.5 / 1.3 / 2.10 %)
Hulk ( 81.0 / 79.6 / 1.4 /1.73 %) yeni üye
neyneyse ( 81.7 / 79.3 / 2.4 / 2.94 %)
şişgo ( 64.1 / 63.5 / 0.6 / 0.94 %) yeni üye
Uzaktandunyalı ( 72.0 / 70.5 / 0.8 / 1.11 %) eski üye geri döndü. asıl verdiği kilo 1.5 kg dır. kilosu 2 haftaya bölündü.çıkan sonuç 0.75 dir. yukarı yuvarlama yapılarak 0.8 olarak yazıldı.

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 486.8 / 478.8 / 6.80 / 1.40 %)

ferihan canım içinden çıkabilirmisin bilmiyorum ama konrol etme imkanın varmı hayatım.a.s.

adcım listeyi ben kontrol ettim hesaplamada sıkıntı yok ama
toplam satırında yanlışlık var sani
6.80 lik kısım 8.0 çıkıyor oran da 1.64 çıkardım ben

5.TAKIM 176. ETAP

ferihann( 91,0 / 92,0 / -1,0 / -1,09 % )
takyon ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59,0 / 60,0 / -1,0 / -1,69 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,4 / 85,3 / 0,1 / 0,11 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 493,9 / 495,8 / -1,9 / -0,38 % )

arkadaşlar listemiz hazır kardeş takımdan kontrol isteyip paylaşıma sunuyorum . çok kötü bir hafta kilo veren olmamış aksine bir çoğumuz kilo almışız . inşallah bir an önce toparlanırız .

benbencim çok sağol yokluğumu aratmıyorsun canım arkadaşım a.s.
olumunekankayizsmile ne demek canım

5.TAKIM 176. ETAP

ferihann( 91,0 / 92,0 / -1,0 / -1,09 % )
takyon ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 % )
aresozgur ( 59,0 / 60,0 / -1,0 / -1,69 % )
buebottle ( 58,2 / 58,2 / 0,0 / 0,00 % )
benben ( 65,5 / 65,5 / 0,0 / 0,00 % )
vatan_uğruna ( 71,8 / 71,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 85,4 / 85,3 / 0,1 / 0,11 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 493,9 / 495,8 / -1,9 / -0,38 % )

arkadaşlar listemiz hazır kardeş takımdan kontrol isteyip paylaşıma sunuyorum . çok kötü bir hafta kilo veren olmamış aksine bir çoğumuz kilo almışız . inşallah bir an önce toparlanırız .
evet kötüüü bir listee ama güzel günler gelecek kızlar umutluyummm hem de çokk

selam arkadaşlar bugün giremedim sayım felan yapıldı exelde çalışmam vardı neti açamadım sizler iyisiniz umarım bugün kahvaltı
2 bardak çay azıcık şekerli
1 dilim ekmek
1 k k peynir
öğlen
yarım tabak makarna
yarım kase cacık
akşam için pek bişi diyemiycem kayınvalidem ne yaptıysa artık azıcık yerim
hepinizi öpüyorum canlarım Allah'a emanet olu

ferihan aldım mesajını canım

selam arkadaşlar bugün giremedim sayım felan yapıldı exelde çalışmam vardı neti açamadım sizler iyisiniz umarım bugün kahvaltı
2 bardak çay azıcık şekerli
1 dilim ekmek
1 k k peynir
öğlen
yarım tabak makarna
yarım kase cacık
akşam için pek bişi diyemiycem kayınvalidem ne yaptıysa artık azıcık yerim
hepinizi öpüyorum canlarım Allah'a emanet olu

ferihan aldım mesajını canım

menün çok güzel canım afiyet olsun az yemeye alışınca gerisi geliyor . mesajını aldım ve kaydettim canım görüşmek üzre bende çıkıyorum iyi akşamlar .

arescim seni kaçamak ihbar hattına yönlendiricem canım arada bir kaçamak yaptığımızda uğrayalım oraya belki faydası olur merak etme bende seninle aynı durumdayım bir hafta dikkat edip diğer hafta sapıtıyorum bir çözüm bulmak gerek buna bilmiyorumkismile
burasi neresi ferihancigim? bugün bende sapittim ve kendimi cok kötü hissediyorum. iki haftadir ac gezip 4,8 kilo verdim ve bugün sapittim.
nereye ugriyalim neresi burasi?

Merhaba kardeş takımm :)

merhaba masal hosgeldin canim

iyi geceler takımdaşlarım
3 gündür akşamları tıkınıp tıkınıp yarım saat aletlerle spor yapıyorum.yarın sabah da step var inşallah bütün vucudum kaskatı kesilmez.hamlayabilirim.Allahım nolur bana irade ver artık kaçamak yapmayayım:) hepinizi öpüyorumm

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

selam kızlar,inşallah herkes iyidir. bizlerde iyiyiz çok şükür.
bu hafta birinci olduk ve bireyselde neyneyse arkdaşımız birinci olduk,haftayada aynı azimle devam edeceğiz inşallah.
sizlerle paylaşmakistedim. hadi bakalım,biz olamasak bile haftaya siz birinci olun,toparlanın bacılar,kurban bayramı geliyor,hedeflerinizi belirleyin. azimle çok güzel kilolar veririz inşallah. hepinizi öpüyorum.

burasi neresi ferihancigim? bugün bende sapittim ve kendimi cok kötü hissediyorum. iki haftadir ac gezip 4,8 kilo verdim ve bugün sapittim.
nereye ugriyalim neresi burasi?

merhaba masal hosgeldin canim

ablacım burası ihbar hattı kaçamak yapmadan önce buraya yaazıyorsun oradaki arkadaşlar seni engelliyor hemde eğlenceli girmeni tavsiye ederim öpüyorum .

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii.html

iyi geceler takımdaşlarım
3 gündür akşamları tıkınıp tıkınıp yarım saat aletlerle spor yapıyorum.yarın sabah da step var inşallah bütün vucudum kaskatı kesilmez.hamlayabilirim.Allahım nolur bana irade ver artık kaçamak yapmayayım:) hepinizi öpüyorumm

canım benim kaçamak yapmazsan eğer bu yarım saat aletlerle yaptığın spor sana killo verdirir ama kaçamak yaparsan kilo veremezsin uğraşların seni yorar ve en sonunda bıktırır kaçamağı biraz azalt hatta haftada bir yapayım diye ödül ver kendine bu çok iyi bir yol bende denedim haftada bir gün tek öğün istediğin bişeyi ye mesela ama onun haricinde sporunu ve diyetini bozmadan devam etmelisin . kolay gelsin öpüyorum canım .

ben açgözlü,pis boğazlı,koca göbekli iradesiz buyüzdende istediğim kıyafetleri giyemeyen bir şişkoyum.kilo olacağını bildiğim halde yedim ve 800 gr kadar kilo aldım..

bu hafta 2.takımın yüzkarasıyım..:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu yöntemi çok sevdim ben bazı takımlar yapıyor bunu kilo alan kişiler tüm takımlara girip kendiyle ilgili kilo aldığını bunun yanlış olduğunu açıklıyor . kaçamak yaptığımıda veya kilo aldığımız haftalarda bizlerde deneyebiliriz . hem belki başka takımlara rezil olmayalım diye kilo almamaya çalışırız :kedi: ne dersiniz nasıl fikir sizce uygun bulursa herkez bizde yaparız . eyvahedigeldismile

ferihancigim orada iki üc kisi birbiriyle geyik sohbeti yapiyor ben kendimi sikayet edemedim.:sinifsinif:
ciddi bir engelleme ceza gibi birseyler yok

günaydınlar efendim
,nabersiniz?ben ipin ucunu o kadar kaçırdımki verdiğim 3-5 kiloyu da geri alcam diye aklım çıkıyor.bi 5 kilom kaldı verilecek.diyetisyene mi gitsem?azim motivasyon herşeyimi kaçamaklar aldı gitti.kurbana kadar kilo vermek istiyorumm.birazdan spora gitcem of of =(
ferihancım öyle diyosunda burda irademi tamamen kaybettim arkadaşlarım hergün odaya başka bişey getiriyor ve hepsi zayıf sayılır.tadına bakıp bırakma durumu da olmuyor bende.bu pazartesi şöyle değişik bi diyete başlasam iyi olacak:)
ad1cim takımızı tebrik ediyorum darısı başımıza canım:)

Back
X