Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kosunun dakikası 4 puan hedefcim

Evet canım bir zamanlar burdaki sayfalara yetisemezdim ama sürekli ilk 3'teydik :) maalesef sayfa sayısı ile orantılı.

Kuzum cidden bi seyler yiyesin varmış galiba o fındık ezmesi çok olmuş bence malum icinde bal ve tahin var cok aşırı masum degil. Bi de yufkadan cips o yüzden sana bi 40 puan ceza kesiyorum :)

O zaman sana da bi 60 puan ceza keselim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Evet cidden güzel bi sürpriz oldu :-)

:KK9::KK9::KK9:

Neyse artık o günler geride kaldı inşallah canımcım :KK200:

Askolsun sibelcim ben sana takılıyorum ama sırf senin iyiliğin için :) kacamaklarina rağmen güzel kilo veriyorsun. Düşün bir de kaçamak olmasa seni tutabilir miyiz :)

Sporun ve menunle puanları topladın canım tebrik ederim :KK9:
Sen bi görseydin bendeki yeme aşkını az bile yedim valla tmm 40 puan bende

Ekranıma bir haller oldu. Böyle arada cevap yazarken aşağı falan inmiyor telde ekranım. Güncelleme mi yapmak kazım acep. Neysem. Bebek sahibi olma fikrine kadar max 65 kilo olmuştum. Size alyansımın fotosunu da atarım, Allahım sanki başka birinin gibi geliyor gözüme, küçücük.
sonra kızlar hamileliğimin dış gebelik olduğunu anladık. İlk bebeğimi kaybettim ve çok üzüldüm. Şimdi yazarken kolay geliyor, acısı da hafifledi ama kalp atışlarını duyduğum bebeğimi koruyamamak, sahip çıkamamak beni gerçekten çok üzmüştü. Hala aklıma geldikçe kalbim sızlıyor. :KK43:
1 yıl boyunca bebeğimiz olmayınca bir terslik olduğunu düşünüp binlerce test vs den sonra aşılama yapmaya karar verdik. O dönem stres ve ilaçlarla 70-72 arasında gidip geliyordum. İkinci aşılamada prensesime kavuştum. 82-85 civarında bir kiloyla gittim sezeryana. Sonra yine 73 leri gördüm ve sonra yine bir baktım 80 lerdeyim. :olamaz: Sonraaaaa bir baktım, sürpriz; oğluma hamileyim. Bir de prens aldım kucağıma çok şükür. 90 kiloyla sezeryan sonrası yine 80 küsürlere indim. Bir gün tartıldım ve bir baktım ki 90 kiloya yakınım. Tam hatırlamıyorum rakamları. Dedim 100 e doğru gidiyorum. Kendi başıma bir 3-4 kilo verip takıma geldim. Sağolsun ördekim çağırmıştı beni de. Veee işte gerisini biliyorsunuz. Yani neymiş yersen kilo alırmışsın. :KK48:
hepimiz bi donem bole kotu seyler yasiyoruz bende begeimi 8 haftalikken kalp atislarinida duymustum icimde olmus 1 ay o sekilde yasamisim icimde 1 ay sonra kanama ve sanciyla gttim 13 haftalik olmasi lazmdi ama 8 haftalikken olmus icimde insana cok koyuyo ama Allahtan gelen bsey smdi alistik artik rabbim dusmanimin basina bile vermesin aci seyler bunlar cunku artik onumuze bakma zamani rabbim butun cocuklarimiza uzun saglik hayirli omurler versin bizleri onlarsiz onlar bizlersiz birakmasin heleki bu dunyada hic bi cocuk öksüz kalmasin sahipsiz kalmasin:dua:

Bostancıdayım canım ben. Sen?
bana braz uzaksin ama bende tuzladayim canim ben kayinvalidem ve kaynatamla birlikte oturdugum icin 5 sene once emlak konutlarindan ev aldik yari borcumuz bitti bile hala borc oduyoruz ama kira vemiyoruz en azindan bosa gitmiyo suanda benim oturdugum yerden smdi ev almaya kalksak hayatta alamazdim heryer artik cok bahali rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah:KK68:

Bakınız bakınız yükselen yıldızlarda ne güzel parlıyoruzzzzzz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

YÜKSELEN YILDIZLAR
568. ETAP

Yükselen Yıldızlar Nedir?

1.likten yukarı çıkamayacağımıza göre artık hedefimiz buradan inmemek olmalı :KK73::KK73:

Haydi kızlar size güveniyorummmm :KK36:
wawwww superrrmis dahada motive edici olucaktir bu bizim ocin:KK9::KK66:
Bu arada 60 puan cezama boynum kıldan ince bi kac gune yayabilirim ama dimi :110:

Selam kızlar mutlu hafta sonları
Daha nice 1. Liklere inşallah
Bende ramazanda öncesi protein günleri yapacağım azcik eşim balık tutmaya gitmişti arkadaşlarıyla
Daha çok balık ve tavuk yiyeceğim bi hafta olacak dukanın ilk çıktığı hali yanında yuruyus ve spora devam inşallah

Ekranıma bir haller oldu. Böyle arada cevap yazarken aşağı falan inmiyor telde ekranım. Güncelleme mi yapmak kazım acep. Neysem. Bebek sahibi olma fikrine kadar max 65 kilo olmuştum. Size alyansımın fotosunu da atarım, Allahım sanki başka birinin gibi geliyor gözüme, küçücük.
sonra kızlar hamileliğimin dış gebelik olduğunu anladık. İlk bebeğimi kaybettim ve çok üzüldüm. Şimdi yazarken kolay geliyor, acısı da hafifledi ama kalp atışlarını duyduğum bebeğimi koruyamamak, sahip çıkamamak beni gerçekten çok üzmüştü. Hala aklıma geldikçe kalbim sızlıyor. :KK43:
1 yıl boyunca bebeğimiz olmayınca bir terslik olduğunu düşünüp binlerce test vs den sonra aşılama yapmaya karar verdik. O dönem stres ve ilaçlarla 70-72 arasında gidip geliyordum. İkinci aşılamada prensesime kavuştum. 82-85 civarında bir kiloyla gittim sezeryana. Sonra yine 73 leri gördüm ve sonra yine bir baktım 80 lerdeyim. :olamaz: Sonraaaaa bir baktım, sürpriz; oğluma hamileyim. Bir de prens aldım kucağıma çok şükür. 90 kiloyla sezeryan sonrası yine 80 küsürlere indim. Bir gün tartıldım ve bir baktım ki 90 kiloya yakınım. Tam hatırlamıyorum rakamları. Dedim 100 e doğru gidiyorum. Kendi başıma bir 3-4 kilo verip takıma geldim. Sağolsun ördekim çağırmıştı beni de. Veee işte gerisini biliyorsunuz. Yani neymiş yersen kilo alırmışsın. :KK48:
Oy canım benim bizimde hikayelerimiz benziyor. İnsan başına gelince aslında ne kadar çok insanın aynı sorunları yaşadığını anlıyor. Sen mutlu sona ulaşmışsın. Acılar artık geride kalsın. Yavrularına sizinle uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bende çok iyi kilo verdiğim dönemde hamile kalmıştım. Herşey o kadar güzeldi ki. Kalp atışı oluşmayana dek. Sonra tepetaklak oldum ve verdiğim kilonun çoğunu geri aldım. Bu kadar uzun süre uğraşınca insan bazen aman olmasın ne yapayım diyor. Sonra da diyorum ki biz elimizden geleni yapalım ki ilerde pişman olmayalım. Bakalım ne olacak sürecin sonuna yaklaştığımı düşünüyorum. Hayırlısı...

Fanycim, kiloların nedenlerinin hatırladığımız ya da hatırlamadığım psikolojik durumlara bağlı olduğuna çok inanıyorum ben. Gerçekten zor zamanlar yaşamışsın ama şükür ki geçmiş. Şimdikiler tatlı uğraşlar.

Bakınız bakınız yükselen yıldızlarda ne güzel parlıyoruzzzzzz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

YÜKSELEN YILDIZLAR
568. ETAP

Yükselen Yıldızlar Nedir?

1.likten yukarı çıkamayacağımıza göre artık hedefimiz buradan inmemek olmalı :KK73::KK73:

Haydi kızlar size güveniyorummmm :KK36:

:nazar::nazar::nazar:

Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim.:mad: Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.:rolleyes:
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.:KK68:

Ya bide internetten L beden bir elbise aldım kumasi esnek değil iki parca elbise. Etek kismi oldu hatta azcık bol bile ama üst tarafin fermuarı bir karış acil kaldı. Uff yani altım M-L arası üstümde XXL mı ne bilemedim.:mad: Yoksa bende değilde elbisede mi problem var.:rolleyes:
Çok zor gibi görünüyor ama inşallah 2 aya kadar kapanır o fermuar.:KK68:
Geçmiş olsun. Mutlaka kapanir güzel spor yapıyorsun. Maşallah. Vücudun güzel toparlancaktir diye düşünüyorum.

Back
X