Ekranıma bir haller oldu. Böyle arada cevap yazarken aşağı falan inmiyor telde ekranım. Güncelleme mi yapmak kazım acep. Neysem. Bebek sahibi olma fikrine kadar max 65 kilo olmuştum. Size alyansımın fotosunu da atarım, Allahım sanki başka birinin gibi geliyor gözüme, küçücük.
sonra kızlar hamileliğimin dış gebelik olduğunu anladık. İlk bebeğimi kaybettim ve çok üzüldüm. Şimdi yazarken kolay geliyor, acısı da hafifledi ama kalp atışlarını duyduğum bebeğimi koruyamamak, sahip çıkamamak beni gerçekten çok üzmüştü. Hala aklıma geldikçe kalbim sızlıyor.

1 yıl boyunca bebeğimiz olmayınca bir terslik olduğunu düşünüp binlerce test vs den sonra aşılama yapmaya karar verdik. O dönem stres ve ilaçlarla 70-72 arasında gidip geliyordum. İkinci aşılamada prensesime kavuştum. 82-85 civarında bir kiloyla gittim sezeryana. Sonra yine 73 leri gördüm ve sonra yine bir baktım 80 lerdeyim.

Sonraaaaa bir baktım, sürpriz; oğluma hamileyim. Bir de prens aldım kucağıma çok şükür. 90 kiloyla sezeryan sonrası yine 80 küsürlere indim. Bir gün tartıldım ve bir baktım ki 90 kiloya yakınım. Tam hatırlamıyorum rakamları. Dedim 100 e doğru gidiyorum. Kendi başıma bir 3-4 kilo verip takıma geldim. Sağolsun ördekim çağırmıştı beni de. Veee işte gerisini biliyorsunuz. Yani neymiş yersen kilo alırmışsın.