Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar günaydın,

bugün isveç diyetine başlamaya karar vermiştim ama hafta sonu çeşitli organizasyonlar var ve onlarda diyeti bozma olasılığım çok yüksek diye şimdilik soft diyetimle devam ediyorum. sizce doğru mu yaptım pazartesi mi başlamalıyım yoğun diyete yoksa her zaman bir aktivite olacaktır bunlara kanma diyip yarın başlamalı mıyım. bugün için zaten çok geç..:110:
Ördekim haklı. Böyle diyetler ilk başta güzel kilo verdiriyor ama beslenmen normale dönünce geri geliyorlar. Ben buna bumerang etkisi diyorum artık. He korumayı başaranları canı gönülden tebrik ediyorum tabi ama en güzeli düzenli beslenip az da olsa geri gelmeyecek şekilde beslenmek. Takılmalarda duraksamalarda bünye şaşırtmak için olabilir ama 2 en fazla 3 gün bence.

İyi akşamlar herkese :KK3: bu günü mecburen çokkkkk erken kapattım. Acıkmamak içinde az önce Türk kahvesi içtim. Dün gece bir türlü uyuyamadım. Sabah 5.30 da yatıp 7.30 da kalkınca çok keyifsiz geçirdim günü. :işsiz: Sonra toparladım ama :KK49:
Ayyy bendeee gece 4ü geçiyordu uyuduğumda. Baktım uyuyamıyorum güzel ve çirkinin en son çekilen filmini açıp izledim. :KK51: Sonra oğlum uyandırdı tam dalmışken. Sonra da 07:30 alarmı başladı. Sarhoş gibiydim tüm gün, hala toparlayamadım :KK12:

Kahvaltı
2 tane sigara böreği
Çeyrek simit
1 tavada yumurta
Krem peynir 1 tane üçgen
Beyaz peynir
3-4 zeytin
(Arkadaşımdayım da, sağolsun yapmıştı dayanamadım yedim sigara böreğinden)

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bulgur
Yoğurt
Tavuk göğüs haşlanmış

Ara
Filtre kahve sekin kakaolu protein sütünden ekledim içine fena olmadı.

Akşam
Tavuk suyu çorba
3 yk pilav ve 1 but

Gece:
Maden suyu
Mistik chai

Su: 1,5 lt bitti daha içerim.
Spor: halim yok ama yapmayı deneyeceğim.

8 Mayıs sali

Sabah
Kahvalti yapmadim

Öğlen
1 su bardagi haslanmis mercimegi 1 soganla kavurdum salca ve baharat ekledim
1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurtla yedim

Aksam
4 izgara kofte
1 dilim ekmek
1 tabak salata
1 kase yogurt

Ara
1 kase sütlaç
Sütlaç olmasaymış iyiymiş :( onun yerine tarçınlı süt veya yoğurt yeseydin keşke canım

Yorum yapmadın ördeğim morordek morordek bugün geçer not alabildim mi
Evet canım bugünkü menünü beğendim :super:
Kahvaltı
2 tane sigara böreği
Çeyrek simit
1 tavada yumurta
Krem peynir 1 tane üçgen
Beyaz peynir
3-4 zeytin
(Arkadaşımdayım da, sağolsun yapmıştı dayanamadım yedim sigara böreğinden)

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Bulgur
Yoğurt
Tavuk göğüs haşlanmış

Ara
Filtre kahve sekin kakaolu protein sütünden ekledim içine fena olmadı.

Akşam
Tavuk suyu çorba
3 yk pilav ve 1 but

Gece:
Maden suyu
Mistik chai

Su: 1,5 lt bitti daha içerim.
Spor: halim yok ama yapmayı deneyeceğim.
Ilk 2 satırda kayboldum yaa
Simit sigara böreği :sinirli::sinirli::sinirli:
Spor yapmayı dene bence de Ferahcimmm
8 Mayıs sali

Sabah
Kahvalti yapmadim

Öğlen
1 su bardagi haslanmis mercimegi 1 soganla kavurdum salca ve baharat ekledim
1 dilim ekmek ve 1 kase yoğurtla yedim

Aksam
4 izgara kofte
1 dilim ekmek
1 tabak salata
1 kase yogurt

Ara
1 kase sütlaç
Bu menude de tam güzel dedim beğen butonuna bastım sütlacı gördüm beğenimi geri aldım
Bir de 30 puan ceza kestim Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Yağların kasa dönüşme olayı tamamen yanlış.
İkisi farklı hücreler olduğundan dolayı dönüşüm gibi bir şey söz konusu olmuyor ama tabi farklı nedenlerle en başta spor yapılmayabilir.

Aynen öyle Fancycim. Bir taraftan moral, bir taraftan menü düzenlemeye çalışalım.

Bu kahve konusu kişiden kişiye değişiyor olabilir mi? Benim bağırsaklarımın çalışmasına faydası olduğuna inanıyorum ama tam da emin değilim.

İyi ki doğdun tatlım. Her yaşın, bir öncekinden çok daha güzel ama en önemlisi sevdiklerinle huzur ve sağlık içerisinde geçsin. :KK200::KK200::KK200::KK200:

Eminim ki takım motivasyon olacak ve pes etmeyeceksin.

Ayy, ne güzel anlatmışsın.
Bu green juice olayını biraz daha açabilir misin?

Muz ile yumurta hangi değerler olarak birbiri yerine geçiyor? Buradan farklı bir bilgi gelecek gibi sanki deşelim. :oops::oops:

Harikasın kaptanım. Gayet güzel olmuş 3 km'de. Eve dönüp öyle gidiyorsun dimi işe? Giderken falan yürümüyorsun?
İlk günler metabolizma biraz kendini toplasın daha hızlı gidecektir.

Çilekle de olur mu acaba bu?

Ben de diğer arkadaşlara katılıyor.
Şok diyetler sonrası alış çok kolay oluyor.
Bak, ben 2 gün detoks yaptım ondan sonrasında bile vücut bir ters düz oldu. Şu an sıkıntıdayım.
Yine de illa yapacağım dersen programların bitince yap.
Canım sabah 3 km yürüdüm öğlenden 7 km yürüdüm yağışlı olunca 10 km de kapattım günü servisle işe gelip gidiyorum o yüzden işe gidip gelirken yürüme fırsatı olmuyor ama gün içinde tamamlıyorum bu arada işlerinizde 2 bina bağlantılı gün içinde 2-3defadiğer binaya gidip geliyorum 7 kat merdivenden in 300 m civarı da git bunun dönüşü de var asansör kullanmıyorum mümkün olduğu kadar fırsatları değerlendiriyorum

Canım sabah 3 km yürüdüm öğlenden 7 km yürüdüm yağışlı olunca 10 km de kapattım günü servisle işe gelip gidiyorum o yüzden işe gidip gelirken yürüme fırsatı olmuyor ama gün içinde tamamlıyorum bu arada işlerinizde 2 bina bağlantılı gün içinde 2-3defadiğer binaya gidip geliyorum 7 kat merdivenden in 300 m civarı da git bunun dönüşü de var asansör kullanmıyorum mümkün olduğu kadar fırsatları değerlendiriyorum

Ne kadar önemli kaptanım her şeyi fırsata çevirmek. Ben izindeyken kilomu öyle korudum. Oldukça yedim ama çok gezdik. 20.000 altında kalmadık. Yürüyüş olmasa o yemeğe muhtemelen +10 kg çıkardım.

İyi akşamlar menümü yazıp yatıyorum.
@fancynancy Dün gecenin aynısını yaşayamam tekrar.

Uyanınca 1 bardak su

08.30
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

15.00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Kuruyemiş
1 kase yoğurt

3 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu

50 ip atlama

İkram edilen doğumgünü pastası reddedilmiştir :rapci:

Uykusuz geçen günler çok zor oluyor ama güzel bir şekilde atlatmışsın gibi duruyor. Tebrikler :)
Aynen canım bugün çok zorlandım ama günü iyi kurtardım
Ayyy bendeee gece 4ü geçiyordu uyuduğumda. Baktım uyuyamıyorum güzel ve çirkinin en son çekilen filmini açıp izledim. :KK51: Sonra oğlum uyandırdı tam dalmışken. Sonra da 07:30 alarmı başladı. Sarhoş gibiydim tüm gün, hala toparlayamadım :KK12:
Aynen canım. Ben uzun zaman sonra ilk defa böyle oldum. Sersem gibiydim ama yarına birşeyim kalmaz.

fancynancy fancynancy doğum gününü kutlamaya yetiştim galiba . Nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere sevdiklerinle. Yeni yaşın sana istediğin inceliği getirsin ...
Çarşamba menü
Sabah 10 1dilim hindi füme
Kuruyemiş
Yeşil çay
Öğle 3 te
Mercimek çorbası
Nohut
Karışık pilav bu ikili yarım tabakti
Yogurt pulbiberli sumak lı
Ara karpuz
Aksam 6
1 küçük bardak mısır
10da cacık
Kuruyemiş
Su 2 buçuk
Spor 40 dk yürüyüş .40 puan Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Kızlar bugün Doğum günümdü ipin ucu azıcık kaçmış olabilir. Cumaya çok parlak gelemem ama sonraki cumanın sözünü şimdiden veriyorum size. Yarından itibaren cumaya kadar kaçamaksı ve güzel menülerle geliyorum karşınızaaaaa :KK73:
iyiki dogdun canim mutlu yillarr:KK200::KK68:

İyi akşamlar menümü yazıp yatıyorum.
@fancynancy Dün gecenin aynısını yaşayamam tekrar.

Uyanınca 1 bardak su

08.30
1 yeşil elma
1 kase yoğurt

15.00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak ayran
Kuruyemiş
1 kase yoğurt

3 litre su
2 Türk kahvesi
1 maden suyu

50 ip atlama

İkram edilen doğumgünü pastası reddedilmiştir :rapci:
Böyle bir şeyleri reddettiginde insanın içi çok huzurlu oluyor tebrik ederim cnm :rapci:
fancynancy fancynancy doğum gününü kutlamaya yetiştim galiba . Nice mutlu sağlıklı huzurlu senelere sevdiklerinle. Yeni yaşın sana istediğin inceliği getirsin ...
Çarşamba menü
Sabah 10 1dilim hindi füme
Kuruyemiş
Yeşil çay
Öğle 3 te
Mercimek çorbası
Nohut
Karışık pilav bu ikili yarım tabakti
Yogurt pulbiberli sumak lı
Ara karpuz
Aksam 6
1 küçük bardak mısır