Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemeği yedikten sonra anladım aslında baya etkilenmisim :KK48:
Benim de aksama doğru sütüm etkilendi sanki, seninki gibi oğlum da bi huysuzlandı, çekiyor çekiyor pek gelmiyor gibiydi. Bilemedim o yüzden yaa alışır mı dersin... 1 gün tutup 1 gun tutmasam mı dedim cok etkilenmemesi için, kimisi öyle yapıyormuş

Ciddi misin? Maden suyu da beni daha çok aciktirir gibi geliyor hep. Onu da bi deneyeyim

Canım senin bebiş henüz çok minik, seneye tutarsın inşallah
Evet aslında gün aşırı tutmak da bir yöntem öyle de yapabilirsin canım yarın da denicem ben bakalım nasıl olacak bugün ekstradan 80cc de süt bırakmıştım ona rağmen kızım aç kaldı yarın sağılmoş sütüm de yok öyle bakalım nasıl olacak olmadı ben de günaşırı tutarım ben daha kötü oluyorum bayılacak kıvama gelebilirim diye düşünüyordum öyle olmadım çok şükür ,açıkçası gereksiz atıştırmalarımı da aldı iyi oldu bir yandan kaçamak ihtimalim azaldı böylece midem alışır belki

Sahurda mı içiyordun Sibelcim?
Beni susuzluk çok zorluyor asıl
Evet canım sahurda içmek değilde yemek sutlac gibi seviyorum elma armut ta dogruyorum corba niyetine yiyorum. Kuru incir üzüm ne varsa koyuyorum. Onu yaptığım zaman günüm rahat geçiyordu. Tost hamurisi susuzluk yapıyor acikiyorum. 1 lt re de su tüketiyordum. Birde hurma yiyorum mutlaka sahurda enerji için

Nasılsın ördeğim? Ben aşırı etkilenmedim aalında yemeğim de hazırdı çok uğraşmadım ama lüzum huysuzdu hep öğleden sonra sür kalması herhalde mememi ısırdı sık sık, yarın da yemeğe de misafirim var bir daha denicem bakalım orucu alışır belki sütüm
Yulaf ezmesi ni tavsiye ederim. Kuruincir kuru üzüm dut kurusu sut yapan gıdalar. .

Sahur
1 kücük dilim tbe
1kk beyaz peynir
2yumurtadan peynirli omlet
1 bardak süt
4-5er tane fındık ve badem
İftar
1 hurma
1.5kepce mercimek çorbası
Kinoali ve bulgurlu yaprak sarma 10 tane falan
Firinda köfte patlican 3er adet
Avuç içi kadar pide
Yogurtlu kabak salatası
1.5litre su
Yarim sade maden suyu
Spor yok

Hemen hemen o kadar etmiştir. Ekmek yiyemeyince kendimi cevize verdim :KK48:

Daha sık gel Özlemcim ipin ucunu kaçırma sakın :KK66:

Hoşgeldin canım ben de bi sana sesleneyim diyordum bugün neyse ki dönmüssün

Güzel menü olmus Didemcim.
Emzirmek zorladı sanki beni... Zaten çok susardım emzirip sıvı kaybedince daha çok susadım serseme döndüm iyice. Sende durumlar nasıl?

Ceza turşusu hedefcim :KK53:
hmm ozman fitarla sahur arasinda iki kat daha suya dikkat etmen lazim senin eger sutun etkilenirse tutmaya bilirsin bence bi kac gun dene bakalim :KK39:

Slm kizlar ancak girebildim kusura bakmayin

Bgunku menum tekrar dun geceki sahuruda yazayim

Sahur
2 haslanmis yumurta
5 ceri domates
Cok az tel peynir
1 bardak ayran
4 bardak su

Iftar
2 bardak suyla basladim
1 tabak kiymali tarhana corbasi
Salata
Cacik
Bugun kol böregi actim evdekilere ben minik 1 parmak uzunlugunda 2 parmak genisliginde tadimlik yedim okdrcikta olsun:KK23:

Iftardan sonra
Pilatese gittim 45 dakika pilates yaptik cok gzel gecti cayir cayr yandik resmen
Pazartesi ve carsamba gunleri iftardan snra pilatesdeyim artik ramazan btince gunduze donucem insallah:KK59:

Eve gelince 10 tane erik

Su 8 bardak
4 bardak odem attirici cay
fancynancy fancynancy morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari 45 dakika pilates 90 puan yapiyo sanirim ustune bir cizık atarsun artik:KK15:

Günaydın kızlar..:KK3:

Sahurda da iftarda da proteini arttır Ozlemcim kh ağırlıklı olmuş
Evet canım öyle oldu alışverişe çıkmıştık geç kalınca çok ozenemedim yemeklere.:KK52:
Dün iftardan sonra yürüyüş yordu galiba ölü gibi uyumusum saatte ayarlı ama hiç duymadım sanki.Sahurda son 5 dk uyandım 1 mUz yedim 400ml de su içtim. :kk77:

günaydın hanımlar oruçla hiç sıkıntım yok çok şükür bademcikler zorluyor vallahi.. ben hemen menümü saydırayım ;)
fancynancy fancynancy

sahur
tereyağında kırılmış yumurta
salatalık
zeytin
çiğ fındık
açık şekersiz çay
el ucu kadar bazlama ,o da küflenecek bitsin diyen eşimin hatrına:D

morordek morordek
toplight toplight

ya ördekciğim ramazan da spor yapmaya zaman var mı bana bir program versenize hangi aralıkta spor yapılır.saatler dengesiz ya

Selam şekerler, umarım herkes iyidir.
Ben, tartıdan hiç memnun değilim ama biraz kafamı rahat bırakıp bol bol kitap okuyup güzel zaman geçirmeye çalışıyorum. İnanıyorum kafam rahatlayınca kilo olayı daha kolay olacak.

Ne turşusu Fancycim?

Muhtemelen üstü kapalı olunca olmaz gibi geliyor. Güneş önemli ama eğer imkanın varsa camın iç tarafına koyabilirsin diye düşünüyorum. Yine güneş vurur.

Bu detoks bir sana yaradı sanırım suzicim :)
Takılıyordum ördekime hedefcim. Cezalardan turşu kürüyorum diye :KK48:
Cam arkası da mantıklı ama benim evde iki yer cücesi var meyveler için kargalar kadar tehlikeliler :KK70::KK70:
Bir çözüm düşüneceğim ben ona.

Back
X